با سلام من در اين تايپك قصد دارم بهترين بازيهاي سال را معرفي كنم
با سلام من در اين تايپك قصد دارم بهترين بازيهاي سال را معرفي كنم
بهترين بازيهاي کامپيوتري سال 2005 به انتخاب Ziff Davis
بهترين بازي هاي كامپيوتري سال ۲۰۰۵ به انتخاب رسانه Ziff Davis معرفي شدند. بازي Resident Evil 4 جايزه بهترين بازي سال را دريافت كرد.
شبکه آنلاين - اسامي برندگان جايزه Ziff Davis 1UP Awards براي بهترين بازيهاي کامپيوتري سال 2005 اعلام شد.
بازي اکشن و ماجرايي Resident Evil 4 به عنوان بهترين بازي سال 2005 معرفي شد. اين بازي در ميان بازيهاي ژانر وحشت نامي شناخته شده است.
برندگان اين جايزه هر سال از سوي رسانه مجلات Computer Gaming World ، PlayStation Magazine ، Electronic Gaming Monthly و شبکه 1UP متشکل از سايتهاي GameVideos.com، 1UP.com ، -------------- و GameTab.com انتخاب و معرفي ميشوند. بازيهاي کامپيوتري برگزيده توسط راي گيري از خوانندگان اين سايتها و مجلات مشخص ميشوند
![]()
![]()
بهترين بازي رزمي در سال 2005 Soul Calibur III كه سازنده آن Namco است و براي ps2 ساخته شده است و براي كامپيوتر 2 ماه اينده منتشر ميشود![]()
![]()
بهترين بازي ورزشي در سال 2005 Madden NFL 2006 و سازنه آن EA Sports / EA Tiburon و براي PS2, Xbox, ساخته شده است![]()
![]()
بهترين بازي تير اندازي در سال 2006 Call of Duty 2 سازنده آن Activision / Infinity Ward است و براي pc , ps2 ساخته شده است![]()
![]()
بهترين بازي استراتژي و شبيهسازي Civilization IV در سال 2006 است كه سازنده آن 2K Games / Firaxis است و براي pc ساخته شده است![]()
بهترين بازي نقشآفريني Dragon Quest VIII:
Journey of the Cursed King سازنده آن Square Enix / Level 5 و براي ps2 ساخته شده است![]()
بهترين بازي مسابقهاي Mario Kart DS كه سازنده آن Nintendo است و براي ميكرو ساخته شده است![]()
![]()
بهترين بازي معمايي در سال 2005 Lumines كه سازنده آن Ubisoft / Q Entertainment / Bandai است و براي psp ساخته شده است![]()
![]()
بهترين بازي گسترده چند نفره در سال 2005 Guild Wars است كه سازنده آن EA Games / Digital Illusions است و براي pc ساخته شده است![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)