از کدوم مدل گفتن بهتره؟
فکر کنم این مدل
AMD Phenom II X2 550 - 3.1GHz
از کدوم مدل گفتن بهتره؟
فکر کنم این مدل
خوب این که همون قبلی شد منظورم اینه که شما کدوم مدل مدنظرتون بوده که فروشنده AMD Phenom II X2 550 - 3.1GHz
فکر کنم این مدل
فعلا 550 بهترهاین مدل مدنظر من بود
AMD Athlon II X4 635 - 2.9GHz
درسته برای بازی فرکانس بالاتر بعلاوه کش L3 تاثیر بسزایی دارهدوستان امروز من در مورد سیستم پرسیدم بهم گفتند که اگه برای بازی
می خوای cpu 550 x2 بهتره چون 7m cach l2 داره وکلا توی بازی دو هسته ای
ولی رفته رفته تمام نرم افزار ها و گیم ها برای بیش از 2 هسته بهینه خواهند شد
با این حساب فقط به 4 هسته ای فکر کنیدسریع و بهتر از چهار هسته ای هست (ولی من با چند نرم افزار هم کار میکنم فقط برای بازی نمیخوام)
اگه با 55 تومن کورسیر یا کروشیال با تایمینگ CL8 همراه با هیت سینک پیدا کردید تو خریدش شک نکنید!(البته مطمئنم با این قیمت پیدا نمیشه!)و در مورد رم هم بهم گفتند شما که این همه هزینه می کنید بهتر نیست از مدلهای cursual یا corsair بخرید
ما در آینده زندگی نمیکنم و تعداد انگشت شماری هم بازی در 4 هسته بهینه شدهولی رفته رفته تمام نرم افزار ها و گیم ها برای بیش از 2 هسته بهینه خواهند شد
ولی بخواهیم یا نخواهیم فردا خواهد اومد...!ما در آینده زندگی نمیکنم و تعداد انگشت شماری هم بازی در 4 هسته بهینه شده
گمان هم نکنم همه توان این رو داشته باشند هر سال سیستمشون رو ارتقا بدن
GTA IV نمونه بارز بازیهای آینده و استفاده از هر 4 هسته پردازنده هست
'این بازی بد پورت شد شما بهترین cpu رو با بهترین گرافیک و 12 گیگ رم هم نمیتونی با ماکزیمم رزولیشن بازی کنیGTA IV نمونه بارز بازیهای آینده و استفاده از هر 4 هسته پردازنده هست
گمان هم نکنم همه توان این رو داشته باشند هر سال سیستمشون رو ارتقا بدنما مورچه نیستیم که دانه ذخیره کنیم و به فکر فردا باشیم که وقتی باد اومد بریم لونمون و بخوریمشولی بخواهیم یا نخواهیم فردا خواهد اومد...!
هر روز علم پیشرفت میکنه قطعا در اینده ی نزدیک cpu بهتر و ارزونتری از این میاد
پس بهتره در حال زندگی کنیم و خودمون رو به تقدیر نسپاریم
پس اونوقت باید هر روزبا پیشرفت علم قطعات رو هم به روز کنیمهر روز علم پیشرفت میکنه قطعا در اینده ی نزدیک cpu بهتر و ارزونتری از این میاد
پس بهتره در حال زندگی کنیم و خودمون رو به تقدیر نسپاریم
تو اروپا هم همچین کاری نمیکنن چه برسه به ایران!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)