من PS3 دارم ، Xbox 360 که گرافیکش سر تره از Ps3 ،بازی هاشم که همه میدونن خیلی به صرفس،کنسول خر کاری هم که هس قیمتشم مناسبه کلا انتخاب خوب و کاملیه
ولی Ps3 هم خصوصیت خوب داره
0- PS3 درایو Blu ray داره و هر چی که بازی ها پیشرفت کنن این کنسول هیچوقت عقب نمیمونه،فیلم هم میتونی با این کیفیت ببینی
1- بازی انلاین Free ( البته نمیدونم این خاصیت رو Xbox داره یا نه،تا حالا به تاپیکش سر نزدم)ولی چون که کنسول -- نشده و همه چی اورجینال هس،به راحتی انلاین بازی می کنی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد،انلاین واقعا دنیای متفاوتی داره،لازم نیس که توضیح بدم
2- بازی های انحصاری : این حالا شاید خیلی خصلت مهم و جذابی واستون نباشه ولی واقعا ps3 چنتا بازی داره که ادم رو دیوانه می کنه Killzone 2 ,god of war (نسخه بعد بازی هم در راه هس)Uncharted 1,2 ....Metal gear solid 4 و چنتا بازی دیگه که هس و چنتا بازی که قراره بعدا بیاد
3 - Play Station Move که قراره تا دو ماه دیگه تقریبا بیاد و قیمتشم حدود 50 تومن خواهد بود که به احتمال قوی از Xbox 360 Kinect ارزون تر هس (البته Kinect واقعا خیلی شاخ تره )
امار فروش هر دو کنسول رو هم اگه بررسی کنی خیلی اختلاف ندارن ، در واقع Xbox تو خود امریکا خیلی خیلی فروش داره و جدیدا به شدت هم بیشتر شده ولی تو بقیه جاها Ps3 فروش بیشتری داره
در پایان،یک بار دیگه تاکید می کنم که
Xbox 360 به صرفه تره و اینکه به مورد
2 توجه کن
.gif)