تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 458 از 503 اولاول ... 358408448454455456457458459460461462468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,571 به 4,580 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محمد جان الان من 53 شدم شما که زحمت راهنمايي هاي کلي رو نوشتي به صورت خاص آموزش pvp 60 رو هم بذار ...
    تقريبا من دارم از نووبي در ميام ولي هنوز تجربه و اطلاعاتم کافي نيست .
    مثلا با earth وقتي pvp مي کنم نتيجه اش خيلي بهتره > pvper ها ele واتر دارن معمولا .
    ut مي زنم ولي همي شه نمي شه در برم و مي ميرم !
    کلا در مقابل يه ريد مهاجم چيکار بايد کرد ؟
    براي um و لول هاي بالا هم اموزش بذاري خيلي خوبه .
    الان سطح بازی نسبت به 1 سال2 سال پیش خیلی بالا رفته . شرط لازم pvp کردن تو pvp60 برای اینکه یه کارایی بشه کرد لول 60 بودن هست ! بعد Gear خفن بعد میرسیم به آموزش چطوری بازی کردن lol
    هرکلاسی هم سیستم خاص خودش رو داره. و بحث جدا .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

الان سطح بازی نسبت به 1 سال2 سال پیش خیلی بالا رفته . شرط لازم pvp کردن تو pvp60 برای اینکه یه کارایی بشه کرد لول 60 بودن هست ! بعد Gear خفن بعد میرسیم به آموزش چطوری بازی کردن lol
    هرکلاسی هم سیستم خاص خودش رو داره. و بحث جدا .
    سوال رو درست نخوندي ... . nvm
    pvp مپ يه مپيه که شما از لول 50 مي ري براي کشتن لول 60 ها ممکنه نري ! الان من راههاي فرار کردن از دست لول 60 ها رو لازم دارم و نحوه pvp با اونايي که تقريبا هم لول خودم هستم
    بعد هم ديروز ace رو + دو تا لول 60 فايتر ... توي dd2 کشتيم . نحوه پاسخ شما هم که مشخصه هدفت چيه lol
    اينکه بذاريم لول 60 بشيم و يه گير خفن ! بخريم بعد بريم pvp هم با مزه بود .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سوال رو درست نخوندي ... . nvm
    pvp مپ يه مپيه که شما از لول 50 مي ري براي کشتن لول 60 ها ممکنه نري ! الان من راههاي فرار کردن از دست لول 60 ها رو لازم دارم و نحوه pvp با اونايي که تقريبا هم لول خودم هستم
    بعد هم ديروز ace رو + دو تا لول 60 فايتر ... توي dd2 کشتيم . نحوه پاسخ شما هم که مشخصه هدفت چيه lol
    اينکه بذاريم لول 60 بشيم و يه گير خفن ! بخريم بعد بريم pvp هم با مزه بود .
    اصلا شوخی نکردم کاملا جدی گفتم ! منظورم همونی بود که نوشتم.
    منظورت اینه که کجای مپ های pvp گریند کنی تا کمتر دیده بشی؟ فرار کردن یعنی چی ؟! اگه می خوای نمیری که باید با سرعت سمت portal خودتون در ری و هی orange pot و GSP و UT بزنی تا احتمال رسیدنت به safe spot زیاد شه دیگه .
    اصولا اکثر لول 60 ها حرفه ای هستن و نمیزارن کسی از دستشون در بره !
    آخه تو pvp با هم لول هات هم باز Gear برنده رو مشخص می کنه . من قبلا هم خیلی گفتم هر کسی Gear بهتری داشته باشه تو کلاس War/fighter بهتره و این کلاس زیاد به اسکیل و توانایی بازی بستگی نداره.
    اگر gear هاتون هم تقریبا شبیه هم بود اونوقت Build هست دیگه مثلا اگه یکی 2 برابر اون یکی Dex داشته باشه برتری با اون میشه.
    اگه نظر شخصی من رو بخوای اگر Conti داری سریع Erase کن! لول 60 ها معمولا با 2 تا اسکیل تو 1 ثانیه لول پایین تر از 55 ها رو می کشن. من راهی غیر از اونی که گفتم نمیدونم . اطلاعات من در همین حده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرار منظورم اينه که >> توي گايا که ما آسايش نداريم ! اين CT انگار يه سري گشت ارشاد داره هميجوري توي مپ ها مي گردن که ما رو بکشن :دي شيفت هم دارن انگار هر ساعت يکي مياد براي پاکسازي ...
    من بعضيا رو مي بينم (فايتر هستن . def چنداني هم ندارن) که بار res نرمال بازي مي کنن . يعني خيلي حرفه اي هستن در فرار ... چيکار مي کنن آخه؟ >.<

منظورت اینه که کجای مپ های pvp گریند کنی تا کمتر دیده بشی؟
    اينم اگه بگي که خيلي خوبه . تمپل توي dd2 مثلا يه نظرم جاي خوبيه ولي پول تله پورت استون رو ندارم و خيلي دوره .

امشب دوباره کاظم منو کشت ^^ البته يه بار کشتيمش >> هميشه بعد از مردن احساس نفرت در آدم ايجاد مي شه ولي وقتي کاظم مي کشه >> مرگ شيرينيه
    فعلا ببينيم اين حاج احسان def ش رو به کجا مي رسونه بيايم يه کم کتک کاري کنيم باهاتون .

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

امشب دوباره کاظم منو کشت ^^ البته يه بار کشتيمش >> هميشه بعد از مردن احساس نفرت در آدم ايجاد مي شه ولي وقتي کاظم مي کشه >> مرگ شيرينيه
    فعلا ببينيم اين حاج احسان def ش رو به کجا مي رسونه بيايم يه کم کتک کاري کنيم باهاتون .
    قبول دارم.وقتی میمیری احساس نفرت می کنی.هر چی قوی تر باشی و gear های بهتری داشته باشی
    این احساس بدتر میشه.مثلا گاهی اوقات که چند تا nub می ریزن سرم و منو می کشن اعصابم خورد میشه.
    لول کن بیا بالا حاج احسان ببینم چیکار می کنی.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من رفتم بلیزارد.دیگه رسما شایا رو کنار گذاشتم.ولی میام و به تاپیک و شما دوستای گل سر میزنم.

7. این کاربر از hadi_gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فرار منظورم اينه که >> توي گايا که ما آسايش نداريم ! اين CT انگار يه سري گشت ارشاد داره هميجوري توي مپ ها مي گردن که ما رو بکشن :دي شيفت هم دارن انگار هر ساعت يکي مياد براي پاکسازي ...
    من بعضيا رو مي بينم (فايتر هستن . def چنداني هم ندارن) که بار res نرمال بازي مي کنن . يعني خيلي حرفه اي هستن در فرار ... چيکار مي کنن آخه؟ >.<
    این بخاطره اینه که برخلاف انتظار pvp 60 این سرور خفن اکتیو نیست و Aces هم که به غیره CS به فکر چیزه دیگه نیستن ، Etain هم از این سرور اکتیو تر. اگه pvper های شما رید مشخصی درست کنن و سر رید اصلی رو گرم کنن اینجوری نمیشه . تو Etain موقعی که pvp 60 شروع میشه گریندر ها راحت گریند می کنن مگه اینکه سر راه رید pvp باشن .
    تو این سرور CT کلا بدجوری دنبال kill گرفتن هستن و چون کسی نمیاد pvp کنه اینا از بیکاری هی میرن گریندر ها رو می کشن.
    معمولا همه جا ها رو هم چک می کنن ولی 2 یا 3 تا جا هست که واقعا حوصله می خواد و ما خودمون هم که clean می کردیم اونجا ها نمی رفتیم.
    یکی Turtle نزدیک portal شماست . یکی هم قسمتی که Helltooth ها هستن ، قسمت شمالش یکی دو تا گوشه موشه داره ! اونجا ها واقعا حوصله می خواد رفتنش. Temple جنگل هم بد نیست. بقیه دیگه امن نیستن .
    من بازم میگم یه pvper خوب حمله کنه شانس در رفتن خیلی کمه. مگه اینکه به بقیه اول حمله کنه و بقیه چند ثانیه سرش رو گرم کنن و تو بجای کمک کردن فرار کنی و فاصله که گرفتی town کنی.

---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

بچه ها من رفتم بلیزارد.دیگه رسما شایا رو کنار گذاشتم.ولی میام و به تاپیک و شما دوستای گل سر میزنم.
    امیدوارم ازwow لذت ببری.
    من واقعا گرافیک بچه گونه این بازی اذیتم می کرد و سیستم Battle خوبی هم نداشت و بیخیالش شدم .
    اگه رو گرافیک حساس نباشی میشه لذت ببری.

9. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

شما بايد Resoloution بازي WOW رو تا آخر بالا ببري تا حال كني!گرافيكش عالي ميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما بايد Resoloution بازي WOW رو تا آخر بالا ببري تا حال كني!گرافيكش عالي ميشه.
    من هیچ بازی رو تا حالا نشده زیره Max بازی کنم . سیستمی که استفاده می کنم هم تو امضای من هست .
    من کاربر فعال سخت افزار 2 تا فروم بودم و از گرافیک و اینجور چیزها تا حد کافی سر در میارم.

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من هرگز جسارت نكردم كه بگم شما از اين چيزا سر در نمياريد.گفتم شايد يادتون رفته.چون خودم اين يادم رفته بود و بعد از 2 روز يادم اومد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •