چقدر کشش میدین ، آخه معلومه دیگه ، اسپانیا قهرمان میشه ...
چقدر کشش میدین ، آخه معلومه دیگه ، اسپانیا قهرمان میشه ...
بسیار جمله زیبا و پر محتوایی است.
پیشاپیش نایب قهرمانیتون رو تبریک میگم همینقدر که تونستید به فینال برسید خیلی ارزشمنده
ولی شرمنده که امسال جام مال ماست![]()
برو آقا الکی اینجا شورش درست نکن! مگه خودتون خونه و زندگی ندارید ؟ مگه خودتون تاپیک ندارید ؟ مگه خودتون ناموس ندارید ؟ مگه خودتون برادر پدر ندارید ؟ مگه خودتون ندارید ؟ : دی
پیشاپیش انجام زیباترین فینال جام جهانی را بین دو تیم خوب هلند و اسپانیا به همه تبریک می گویم.
اسپانیا 4-3 هلند
گل های اسپانیا: ویا 2 گل - فابرگاس و تورس.
گل های هلند: روبن - کویت - اسنایدر
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
آقا این tags رو کی ویرایش کرده؟! من که اینا رو ننوشته بودم!!!
شکیرا: امیدوارم هشت پا اشتباه نکرده باشد
طرفدار تیمهای لاتین هستم.فکر می کنم که آنها در جام جهانی نمایش خیره کننده ای داشتند. آرژانتین، اروگوئه، پاراگوئه و برزیل.. ولی فکر می کنم که تیم اسپانیا هم فوق العاده بود و من مدتهاست که از آنها حمایت می کنم..این وظیفه اخلاقی من است..من ریشه ای اسپانیایی دارم و می بایست به حمایت از این تیم بپردازم.
سایت گل- پس از کنسرت شکیرا دردیدار افتتاحیه رقابتهای جام جهانی ، اکنون همگان بی صبرانه درانتظار آن هستند تا این خواننده کلمبیایی در مراسم اختتامیه نیز به هنرنمایی بپردازد و ترانه واکاواکا یا " نوبت آفریقاست" که مبدل به سرود ملی رقابتهای جام جهانی شده است را بار دیگر اجرا کند.این مراسم پیش از آغاز دیدار فینال برگزار خواهد شد.
این خواننده کلمبیایی که در جام جهانی 2006 آلمان نیز هنرنمایی کرده بود، در صحبتهایی اعلام کرده که او طرفدار اسپانیاست و به ریشه های اسپانیایی اش اشاره کرده. شکیرا در ادامه اعلام کرده که شیفته فوتبال و سرزمین آفریقای جنوبی شده است.متن گفتگوی فیفا با شکیرا را می خوانیم:
* چه نکته ای بیش از سایرین، تو را جذب آفریقای جنوبی کرده است؟
- فکر می کنم در جریان این ماه که در آفریقای جنوبی بوده ام، به شدت شیفته این کشور شده ام.این یکی از شادترین ماه های زندگی من در طول سالهای اخیر بود. بسیار هیجان انگیز بود که هر روز صبح به هیجان تماشای بازیها از خواب برمی خاستم و هیجان داشتم تا روزنامه راباز کنم و بخش ورزشی را مطالعه کنم،چرا که واقعا هوادار پروپا قرص فوتبال شده ام.مردم آفریقای جنوبی هم به شدت تحت تاثیر جام جهانی هستند.آنها فوق العاده اند و واقعا دوست داشتنی...بسیار احساساتی و با محبت.. حس می کنم که از همان اولین روزی که رسیده ام به شدت تحت تاثیر قرار گرفته ام و علاقه ام به اینجا روز به روز بیشتر می شود. برای اولین بار در زندگی ام دیدم که حتی افسرهای پلیس هم می رقصند و آهنگ واکاواکا را می خوانند
* آیا دیداری را از نزدیک تماشا کرده ای؟
- سه بازی را...روز اول و بلافاصله پس از برگزاری مراسم افتتاحیه بازی مکزیک- آفریقای جنوبی را تماشا کردم. بعد از آن بازیهای آرژانتین- نیجریه و اسپانیا – پاراگوئه را از نزدیک دنبال کردم و امشب هم بازی اسپانیا- هلند را تماشا خواهم کرد
* طرفدار چه تیمهایی بودی؟
- قطعا تیمهای لاتین.فکر می کنم که آنها در جام جهانی نمایش خیره کننده ای داشتند. آرژانتین، اروگوئه، پاراگوئه و برزیل.. ولی فکر می کنم که تیم اسپانیا هم فوق العاده بود و من مدتهاست که از آنها حمایت می کنم..این وظیفه اخلاقی من است..من ریشه ای اسپانیایی دارم و می بایست به حمایت از این تیم بپردازم.
* پیش بینی ات از نتیجه دیدار فینال چیست؟
- من واقعا نمی توانم بازی را پیش بینی کنم و شهامت آن را ندارم ولی فکر می کنم باید به هشت پا اعتماد کرد.پس هر چه پل بگوید، با او موافقم.
* خاطره ای که از این تورنمنت داری را برای ما بگو
- یکی از به یاد ماندنی ترین خاطراتی که در ذهنم نقش بسته، زمانی بود که برای تماشای دیدار آرژانتین- نیجریه در ترافیک مانده بودم..مردم را در خیابانها می دیدم که از اتومبیلهایشان پیاده می شوند، آواز می خوانند و می رقصند و مرا مورد لطف و محبت خود قرار می دهند. هیچ وقت در طول یک ماه، تا این حد مورد لطف مردم قرار نگرفته بودم..همه خیلی مهربان و دوست داشتنی هستند..همیشه لبخند را برروی چهره همه می بینی و این واقعا دلنشین است.این قطعا این جام جهانی را شکل داده است. مردمان میزبان واقعا با هواداران مهربان بودند و هیچ کسی ناراضی نیست.روحیه اتحاد، احترام و تحمل در زمین مسابقه ودر استادیومها کاملا حس می شود. به خوبی می بینی که بازیکنان تیمها در پایان هر دیدار چطور یکدیگر را در آغوش می کشند و چطور هواداران با هم هماهنگند و چطور با هواداران تیم حریف رفتار می کنند.فکر می کنم که این اتفاقی به این دلیل رخ داد که این جام جهانی اینجا و در آفریقای جنوبی برگزار شده است
فن پرسی هم یه گل میزنه و بازی مساوی میشه!!!
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
اس ام اس راموس به اسنایدر:امسال به اندازه کافی جام گرفته ای
ستاره تیم ملی اسپانیا در آستانه دیدار فینال رقابتهای جام جهانی برای دوستش در تیم ملی هلند پیغامی ارسال کرده است
سایت گل- وزلی اسنایدر سال گذشته رئال مادرید را به مقصد اینتر ترک کرد.
پس از آنکه سران باشگاه مادریدی بازیکنانی همچون کریس رونالدو، کاکا، بنزما، ژابی آلونسو، آلبیول ، آربلوا و گارای را خریداری کردند سران این تیم به وجه نقدنیازداشتند و از همین رو اسنایدر و روبن را به فروش رساندند.
اسنایدر به اینتر منتقل شد و در رختکن این تیم توانست به موفقیتهای زیادی برسد؛ قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، رقابتهای سری آ و جام حذفی باشگاه های ایتالیا!
در این میان رابطه خوب و صمیمانه سرخیو راموس و وزلی اسنایدر ادامه دارد.آنها شاید یکشنبه شب رقیب هم باشند ولی در طول هفته از طریق ارسال اس ام اس با هم به شوخی می پرداختند.
اسنایدر در صحبتهایی اعلام کرد که پس از مسجل شدن صعود تیم ملی هلند به دیدار فینال، سرخیو راموس با ارسال اس ام اسی به او گفت:« وزلی، تو این فصل جام قهرمانی متعددی را کسب کرده ای.به همین دلیل الان می توان آرامش داشته باشی و زیاد برای قهرمانی تلاش نکنی.»
ما که بازی رده بندی رو بردیم. امیدوارم شما هم فینال رو ببرید.
کسب مقام سومی رو تبریک میگم ولی فکر کنم لذت کسب این مقام 24 ساعت بیشتر نیست چون در لحظه شروع فینال این لذت جای خود را به حسرت میدهد. البته ناراحت کننده ترین اتفاق در جام جهانی نایب قهرمانی است که حتی اگه تیمی در مرحله گروهی حذف بشه اینقدر سخت نیست تا در فینال ببازه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)