تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: استرس و نگرانی داغونم کرده چه کنم؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم هفته ی پیش کنکور دادم ! استرس و اضطراب داشتم ولی نه به این شدت ! احتمالا این شدت زیاد استرس شما ناشی از مصرف اون قرص ها هم هست ، دوستم مثل شما قرض مصرف میکرد ( برای وسواسی که داشت و ...) که به پزشک مراجعه کرد و برای هفته ی اخر دز قرص ها رو اورد پایین براش شما هم به پزشکت یه مراجعه ای کن و شرح حالت رو بگو یه کاری برات میکنه

در مورد فراموشی یهویی(!) هم بهتون بگم که منم مثل شما این ترس رو داشتم که نکنه یه وقت سر جلسه همه چی از یادم بره و ... ولی بعدش به خودم گفتم بابا حالا قرار نیست که صد بزنی! نهایتش اینه سوال اول رو بلد نیستی میری دومی ! دومی رو بلد نیستی میری سومی ! سومی نشد چهارمی ! بالاخره از پشت کوه که نیومدی نتونی هیچی جواب بدی خیر سرت یه سال نشستی درس خوندی... این جمله اخریه خیلی بهم روحیه میداد
    یه پیشنهاد هم برات دارم که بشین الان خودت رو یه تستی کن ! یه دفترچه کنکور سالای پیش رو بگرد پیدا کن و بشین تو خونه از صبح تا ظهر یه کنکور از خودت بگیر بعد متوجه میشی که خیلی از سوالات برات اشنا هستن و میتونی جوابشون رو بدی اونایی هم که نتونستی جوابشون رو بدی میتونی بعد از کنکوری که تو خونه از خودت گرفتی بری یه نگاهی بهشون بندازی تا یادتون بیاد این هم باعث میشه نقاط ضعف و قوت خودت رو پیدا کنی هم این سطح توقعت رو با تواناییت هم سطح کنی( یعنی مثلا الان تو ذهنت هست که فلان درس رو چون توپ خوندی تو کنکور 100 میزنی ولی توی این کنکورایی که تو خونه میدی میفهمی سوادت مثلا در حد 70 هست و اگه تو کنکور 5 تا از سوالات این درس رو جواب ندادی یهویی شوکه نمیشی ) هم این که بهت ثابت میشه که همه ی مطالب رو فراموش نکردید

اینا یه سری از تجربیات کنکوری من بود ! امیدوارم اجراشون کنید و مطمئن باشید مشکلتون حل میشه

2. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    پست sinasalar2007 رو که خوندم، یاد پاسخ هایی افتادم که دارید در بخش "آزمایش خون و ادرار" می دید. خواهش می کنم این حرص و جوش ها رو کنار بگذارید و منطقی تر به قضیه نگاه کنید. به هدفتون بیشتر از اطرافتون توجه کنید و باور کنید تمام این مشکلاتی که شما ازشون صحبت می کنید برای ما هم به وجود اومده. این ناملایمات رو ما هم تجربه کردیم و مثل شما عصبانی شدیم.من فقط به این فکر می کنم که کاری که به من محول شده رو خوب انجام بدم و مطمئتنم که بالاخره این انجام خوب کار، یه جایی ثمر می ده همونطور که شما هم ثمرش رو دیدید
    ...چند روز این قدر پیشرفت کردم که نومنه گیر دیگه رفت زیرابم رو زد و گفت ای کار اموزه نمیذاره من کار کنم خلاصه دیگه نذاشتم برم اما بعده دوروز خوده مسیول ازمایشگاه گفت بیا برو کمکشون خلاصه همین طوری با کل ازمایش گاه رفیق شدیم....
    و باز هم خواهید دید.
    فقط ذهنتون رو زیاد درگیر این مسائل نکنید و این رو بدونید برای دیگران هم اینگونه است. آیا حرص و جوش خوردن شما، باعث می شه شما به جای اون خانم لیسانسه برید؟ آیا حرص و جوش خوردن شما برای شما لیسانس می شه؟ پس اگر مدارج بالاتر رو می خواهید باید این افکار رو دور بریزید. می دونم سخته، می دونم از ذهنتون بیرون نمی ره ولی سعی کنید.

باز هم کارآموزی شما، یه اثر و نتیجه مثبت برای مردم داشت. من 4 ماه تموم کارآموزی کردم ولی آخرش گفتند که اون چیزی نیست که مد نظر ما بود(در حالیکه خیلی خیلی از من راضی بودند)

این جمله رو هم بگم که: مطالبی که براتون می نویسم از تجربیات خود من هست و به هیچ وجه، قصد نصیحت و گفتن حرف های قشنگ رو ندارم.

4. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوباره
    قله بلند جان، سیناسالار عزیز و بقیه دوستان گل
    از همه حرف های قشنگتون ممنونم
    ممنون از اینکه کمکم کردین خیلی خوبه و خیلی خوشحالم که تو دنیای مجازی همچین دوستای گلی دارم
    دیشب رو حرفاتون فکر کردم شاید حق با شماست شاید من زیاد رو این مساله حساس شدم از این به بعد سعی می کنم کمی بیخیال تر باشم
    سینا جان راست میگه من 6 ماه زحمت نکشیدم که الان همه چی یادم بره اما این نکته رو یادش رفت که سینا جان شما کنکور سراسری شرکت کردین ولی من می خوام کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم شما می تونین 100 رشته انتخاب کنین اونم بین سه نوع دانشگاه ولی من یک رشته فقط تو تعداد محدودی دانشگاه پذیرش کنکور سراسری 750 هزار نفره اما پذیرش تو رشته من 300 نفره تعداد سوالات شما برای هر درس تخصصی حداقل 30 تا هست ولی برای رشته من هر دو درس تخصصی 15 تا سوال داره برای اینکه بتونم بین 300 نفر بشم باید از 5 درس تخصصی 3 تا رو بالای 90 بزنم یعنی اجازه دارم فقط یه پاسخ غلط یا دو تا نزده داشته باشم ....
    حالا دیدی چه قدر کنکور من حساس تر و نفس گیر تره برای همینه که من همش تو دلهره هستم
    سینا جان گفتی تو دو هفته اخر با دکترت مشورت کن تا دوز دارو رو بیاره پایین این کارو کردم و تونستم از هر قرص یکی کم کنم تا این شده کمتر این حد دیگه راهی نداشت

این دارو های من همون طور که گفتم جلوی فعالیت مغز رو میگیره و باعث میشه هرچی خوندم از ذهنم بپره برای همین وقتی سراغ تست میرم می بینم همه چی برام جدیده و باز هم ...
    حس خیلی بدیه

6. این کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    نمی دونم چی بگم چون من از کاردانی به کارشناسی نرفتم و جزئیاتش رو نمی دونم ولی همونطور که بهتون گفتم، جایی خوندم که کسانی مشکل شما رو داشتن و آزمون کارشناسی دادن و به نظرم الان هم دیگه باید درسشون تموم شده باشه.
    همگی سعی کردیم که ذهنیت منفی شما رو از بین ببریم و یا حداقل از شدتش کم کنیم تا هم امید شما بیشتر بشه و هم از فکر کردن به پیرامون و اتفاقاتش صرفنظر کنید و فکرتون رو روی هدفتون متمرکز کنید چون اینجوری نه به هدفتون می رسید و نه به درمان صحیح.
    باز هم می گم، رشته خیلی قشنگی دارید پس اگر می خواهید فرد مفیدی باشید و علمتون رو زیاد کنید باید از این حاشیه ها دوری کنید و این رو بدونید که این مشکلات نه فقط برای شما پیش اومده و نه فقط برای ما پیش اومده، بلکه برای آیندگان ما هم به وجود خواهد آمد.
    یکی از اساتید می گفت: کار ما فقط انجام وظیفه است، درست و منطقی، نتیجه اش با یکی دیگه است.
    از صمیم قلب برای شما، شمایی که اینقدر عاشق درس و علم و کار خوب هستید آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم. مهم موفقیت و سلامتی است، جا و مکانش مهم نیست. ابوعلی سینا در زندان هم ابوعلی سینا بود.

8. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

ممنون از اینکه کمکم کردین خیلی خوبه و خیلی خوشحالم که تو دنیای مجازی همچین دوستای گلی دارم
    سلام دوست من بله دنیای مجازی اما خیلی هم مجازی نیست
    وقتی من دارم اینارو مینویسم احساس میکنم دستات تو دستامه باور کن گرمیشو حس میکنم ...
    در مورد آینده شغلیت بهت بگم هیچ وقت دیر نیست تو زندگی من بارها شده اون چیزی رو که میخواستم جور نشده بعد فهمیدم چقدر خیرم تو اون چیزی که پیش اومده بود ...چندین و چندین بار
    در مورد روحیت هم یه پیشنهاد میکنم (موسیقیهای ونجلیز که تو فروم هستش)و البته من به اشکها خیلی معتقدم کمی با خودت خلوت کن و اشک بریز همین که فهمیدی، دوستهای خوبی داری بدون مهمترین قسمت زندگی رو متوجه شدی خوشحالی و شکر گذاری اینا اشکهای شادی هستش
    یه چیز دیگه بگمو ختم کلامم میدونی بهترین جای دنیا کجاست؟؟؟؟؟
    زیر پای مادرها حالا که مادرخوب ومهربونی داری قدرشو بدون من تو دنیا هیچ جایی رو با لحظه دراز کشیدن زیر پای مادرم عوض نمیکنم بخواه که برات دعا کنه ..
    دوست من هر وقت دلت تنگ شد من منتظرت هستم بدون دل من هم تنگ شده

10. 2 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

بهترين راه براي رفع استرس تو يه جمع شاد و صميمي بودنه خيلي تاثير ميذاره امتحان كنين

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •