منم هفته ی پیش کنکور دادم ! استرس و اضطراب داشتم ولی نه به این شدت ! احتمالا این شدت زیاد استرس شما ناشی از مصرف اون قرص ها هم هست ، دوستم مثل شما قرض مصرف میکرد ( برای وسواسی که داشت و ...) که به پزشک مراجعه کرد و برای هفته ی اخر دز قرص ها رو اورد پایین براش شما هم به پزشکت یه مراجعه ای کن و شرح حالت رو بگو یه کاری برات میکنه
در مورد فراموشی یهویی(!) هم بهتون بگم که منم مثل شما این ترس رو داشتم که نکنه یه وقت سر جلسه همه چی از یادم بره و ... ولی بعدش به خودم گفتم بابا حالا قرار نیست که صد بزنی! نهایتش اینه سوال اول رو بلد نیستی میری دومی ! دومی رو بلد نیستی میری سومی ! سومی نشد چهارمی ! بالاخره از پشت کوه که نیومدی نتونی هیچی جواب بدی خیر سرت یه سال نشستی درس خوندی... این جمله اخریه خیلی بهم روحیه میداد
یه پیشنهاد هم برات دارم که بشین الان خودت رو یه تستی کن ! یه دفترچه کنکور سالای پیش رو بگرد پیدا کن و بشین تو خونه از صبح تا ظهر یه کنکور از خودت بگیر بعد متوجه میشی که خیلی از سوالات برات اشنا هستن و میتونی جوابشون رو بدی اونایی هم که نتونستی جوابشون رو بدی میتونی بعد از کنکوری که تو خونه از خودت گرفتی بری یه نگاهی بهشون بندازی تا یادتون بیاد این هم باعث میشه نقاط ضعف و قوت خودت رو پیدا کنی هم این سطح توقعت رو با تواناییت هم سطح کنی( یعنی مثلا الان تو ذهنت هست که فلان درس رو چون توپ خوندی تو کنکور 100 میزنی ولی توی این کنکورایی که تو خونه میدی میفهمی سوادت مثلا در حد 70 هست و اگه تو کنکور 5 تا از سوالات این درس رو جواب ندادی یهویی شوکه نمیشی ) هم این که بهت ثابت میشه که همه ی مطالب رو فراموش نکردید
اینا یه سری از تجربیات کنکوری من بود ! امیدوارم اجراشون کنید و مطمئن باشید مشکلتون حل میشه