این پستارو می ذارید دوباره بحث رئال و بارسا میاد وسط...
این پستارو می ذارید دوباره بحث رئال و بارسا میاد وسط...
نکته : ایشون رئالیند و فابرگاس در آستانه ی پیوستن به بارسا![]()
جو رو مشوش نکنید! الآن بروبچ اسپانیا از آفریقای جنوبی این جا رو می بینن و روی روحیه اشون تاثیر می ذاره!![]()
نه من با فابرگاس مشکلی ندارم . فقط دوس ندارم به بازیکن تیمم توهین بشه !
درست میگی. من اشتباه کردم. اصلاح شد.
فابرگاس هم جزو بازیکنان اسپانیاست.
World Cup 2010
جام جهانی 2010
From Ajax To Barcelona: The Netherlands v Spain World Cup 2010 Final Will Be The Clash Of Football's Two Greatest Ever Academies
از آژاکس تا بارسلونا: هلند برابر اسپانیا در فینال جام جهانی 2010 برخورد بزرگترین آکادمی های تاریخ فوتبال خواهد بود
World Cup 2010 Comment: The World Cup Final - Where Dreams Are Found And Lostکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فینال جام جهانی - جایی که رویاها به حقیقت می پیوندن یا از دست میرن
World Cup 2010: Dutch Legend Johan Cruyff Believes Spain Will Beat Netherlands In Finalکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسطوره هلند یوهان کرایوف اعتقاد داره اسپانیا هلند رو در فینال شکست میده
World Cup 2010 Comment: Spain's Road To The Final - How La Furia Roja Are On The Brink Of Historyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه اسپانیا برای رسیدن به فینال - چگونه سرخ های خشمگین در آستانه تاریخساز شدن هستند
World Cup 2010 Commment: Can Arjen Robben And Wesley Sneijder Prove Real Madrid Wrong On The Biggest Stage?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا روبن و اسنایدر می تونن اشتباه رئال مادرید رو در بزرگترین صحنه ثابت کنند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
مرسی سینا جان بابت خبرها![]()
----اسطوره هلند یوهان کرایوف اعتقاد داره اسپانیا هلند رو در فینال شکست میده----
به حرف این پیر مرد هلندی گوش بدید...حتما یه چیزی میدونه که میگه اسپانیا قهرمان میشه![]()
سسک فابرگاس: می توانستم بازیکن ثابت اسپانیا باشم
کاپیتان توپچی های لندن از اینکه نتوانست دقایق بیشتری در جام جهانی بازی کند، ناراحت است
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک تیم ملی اسپانیا، از اینکه در ترکیب اصلی تیمش برای بازی فینال حضور ندارد، بسیار ناامید شده است.
کایپتان آرسنال تاکنون در هیچ یک از دیدارهای اسپانیا در جام جهانی در ترکیب اصلی تیمش حضور نداشته و به نظر نمی رسد که دل بوسکه تغییرات زیادی در ترکیب اصلی تیمش نسبت به بازی مقابل آلمان ایجاد کند.
فابرگاس در مصاحبه با نشریه سان گفت:" نمی توانم انکار کنم که از اینکه در هیچ یک از بازی های اسپانیا در ترکیب اصلی نبودم، ناراحت نیستم.
اما من تنها به بازیکنان بی نظیر تیم- به ویژه هافبک های بزرگ مان- نگاه می کنم و از اینکه جزئی از این تیم خارق العاده هستم، به خودم افتخار می کنم. اگر خوش شانس باشم و در ترکیب اصلی بازی فینال قرار بگیرم، تمام تلاشم را برای پیروزی تیم انجام خواهم داد اما اگر باز هم روی نیمکت باشم، تنها کاری که می توانم بکنم، دعا کردن است و اینکه امیدوار باشم بتوانم برای دقایقی در این دیدار باشکوه به میدان بروم.
از اینکه نتوانستم در چنین تورنمنتی برای اسپانیا بیشتر بازی کنم، بسیار ناراحتم.
حضور در چنین رقابت های رویای یک فوتبالیست از زمانی است که فوتبال را آغاز می کند. من اطمینان دارم که می توانستم جزئی از تیمی باشم که می تواند برای اولین بار فاتح جام جهانی شود."
![]()
ماتادورهاي همه ي گاو ها رو رام كردن.اين گاوهاي نارنجي رو هم رام ميكنن!!
---------- Post added at 03:13 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
اين بحث هاي بارسا و رئال مثل اينه تيم ملي تو بازي هاي آسيا باشه بعد يه عده از تماشاچيا داد بزن پرسپوليس اون يكي ها بگن استقلال!خوب اونجوري به ريتم و تيم و بازي .... ميشه ديگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)