دوستان ایا تا الان با نرم افزار سه بعدی درآمدی کسب کردین؟
اگه تمایل دارین توی نظر سنجی شرکت کنین.
دوستان ایا تا الان با نرم افزار سه بعدی درآمدی کسب کردین؟
اگه تمایل دارین توی نظر سنجی شرکت کنین.
من معماری خوندم و کار 3dانجام میدم،چون 3-4 سال هست که مستمر کار می گیرم با 5 تا شرکت مشاور همکاری پاره وقت می کنم،هم کارمو دوست دارم هم درآمد خوبی داره.البته من رندام خیلی خفن نیست ولی چون کارو زود می بندم،مشتریام راضین.
موفق باشید.نوشته شده توسط mojtaba_14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوست عزیز:
!Only a stopped clock is right twice a day
نخیر،even درسته!نوشته شده توسط ae2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ok But if there where no time difference when you adjust your watch by local timeنوشته شده توسط mojtaba_14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز .. اينج ا چت روم نيس .. همه الان فهميدن شما خارجي بلدي (با گوگل ) آفرين ...نوشته شده توسط ae2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسي صحبت كن بي سوادايي مثه من هم بفهمن ..
بعدش هم در مورد سوال ... شما تو ايارن مي تونيد با آفتابه هم پول در بيارين ... يعني اينكه مي توني اگه خودت بلد باشي .. يكي خدائه تريدي بلد نيس پول در بياره يكي دو تا كلمه بلده ميليوني پول در مياره ...
شرمنده حق با شماستنوشته شده توسط SevenART [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی علاقه دارم یه درامدی از این راه کسب کنم منتها نمی دونم اصلا به کی بگم به چی بگم اصلا نمی دونم هیچی از این قضیه نمی دونم!
نوشته شده توسط Pr.hs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاري نداره .. برو تو خيابون ... يه جا كه حدس مي زني كار انيميشن مي كنن .... نمونه كارتو بده ... اووووه اللان اينقدر مركز انيميشن سازي و تبليغات و اين حرفا زياد شده كه من شك دارم هر موقع بقالي سر كوچه رد ميشم نكنه اين بقاليه هم دستش تو كار تبليغاته ... .....
ببين .... طرف تيپو قيافه و نمي دونم اينطور چيزها رو شايد نگاه كنه شايد نه ...
كلا يه پرستي داشته باشي بهت بخوره اينكاره باشي .. بعدش هم يه نمونه كاري كه دهنشون وا بمونه .. تازه بعضيا نمونه هم نمي بينن .. كار بهت ميدن كارتو مي بينن و بهت خبر مي كنن ... دوباره ... چند جا برو .. چند تا كار زير قيمت بكن ..
بعدش صد جا بهت زنگ مي زنن آقا اين كار اونكار ...
نكته : خودتو بندال يه جا نكن ... آزاد برا خودت كار كن ... مگه اينكه طرف بيمتو بده ، با حقوق ماهي هفتصد هشتصد كمتر نمي صرفه ...
نكته: اگر مثله من آدم بدشانسي هستي خيلي بايد تلاش كني .. واللله ما صد جا رفتيم كار كنيم هر صد جا يه مشكليو يه برنامه اي و يه گاپوزي در آوردن ... برا همون موندگار نشديم ....
نكته: سعي كن كارتو درست انجام بدي تا ماندگار شي... يعني مشتري پيدا كني..
نكته : با عرض معذرتت از مدير محترم ... اين چيزا شايد ربطي نداشته باشه به گرافيك سه بعدي و درسته ربط داره به بازار كار ولي خوب ديگه هر كاري بازار كار هم داره .... درسته؟ ... بله .... زحمت ندم پست بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)