تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 85 اولاول ... 3474808182838485 آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

وقتی آقای بدلباس رونالدینیو رو نیاره حقشه
    جام عجیبیه!

2. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برزيل اين دوره اصلا در حد و اندازه ي اون برزيلي كه ازش انتظار ميرفت عمل نكرد .
    من خودم طرفدار برزيل هستم ولي اعتقاد دارم تيمي استحقاق قهرماني رو داره كه قوي عمل كنه و نه با گدايي فوتبال بازي كنه !

4. 2 کاربر از hoosein62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رييس فدراسيون فوتبال برزيل گفت: لوئيز فيليپ اسكولاري بهترين گزينه براي جانشيني دونگا و هدايت تيم برزيل است. به گزارش ايرنا ، ريكاردو تيكچرا روز دوشنبه در گفت وگو با خبرگزاري اسپانيا افزود: نگاه ما به اسكولاري براي پذيرفتن مسووليت مربيگري تيم برزيل تا مسابقات جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬است كه خود ميزبان آن هستيم .
    تيم فوتبال برزيل در جام جهاني ‪ ۲۰۰۲‬كره جنوبي و ژاپن، با مربيگري اسكولاري به عنوان قهرماني دست يافت اما، اين مربي يك ماه پيش هدايت تيم پالميراس را تا سال ‪ ۲۰۱۲‬برعهده گرفت.
    اسكولاري پيش از اين در جريان مسابقات جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در مصاحبه با خبرنگاران با انتقاد از بازي تيم برزيل در جام جهاني گفته بود، دوران برتري برزيل در فوتبال با بازيهايي كه در جام جهاني انجام مي‌دهد، پايان يافته است.
    در همين حال اسكولاري براي هدايت تيم برزيل تا سال ‪ ۲۰۱۴‬ابراز علاقه كرده است.
    مربي كنوني تيم پالميراس برزيل، اظهارداشت: برزيل در سال ‪ ۲۰۱۴‬ميزبان جام جهاني است و هيچ چيز براي من مهم تر از آن نيست كه بتوانم برزيل را در كشورم و در حضور هموطنانم ، قهرمان كنم.
    وي افزود: اين موضوع الان براي من مهم تر از تيم پالميراس است.
    اسكولاري با اشاره به اينكه تا سال ‪ ۲۰۱۲‬با تيم پالميراس برزيل قرار داد دارد، تصريح كرد: حتي پس از عقد قراردادم با پالميراس دوسال فرصت دارم تا تيم برزيل را براي جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬آماده كنم .

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

وداع برزیل با دونگا
    لشکر شکست خورده و زخم تیغ‌های هواداران

بعد از باخت 2- یک به هلند دونگا گفته بود که از سمت خودش کناره‌گیری می‌کند. با این نمایش‌های برزیل که باز هم صدای منتقدان را بلند کرده بود تعجبی نداشت که او دیگر در این تیم برای خودش جایگاهی احساس نکند.

به گزارش شبکه ایران ، مربی 46 ساله که همراه برزیل در جام جهانی 1994 بازی کرده بود سال 2006 پست مربیگری را قبول کرد. انتخاب او واکنش‌های تندی را به همراه داشت چرا که همه می‌دانستند او سابقه‌ای در مربیگری ندارد اما دونگا بی‌توجه به این انتقادات جای کارلوس آلبرتو پریرا را به خوبی پر کرد و برزیل را در سال 2007 به قهرمانی کوپا آمریکا رساند سال 2009 جام کنفدراسیون‌ها را فتح کردند و در مقدماتی جام جهانی هم در حالی که آرژانتین در قعر جدول مرحله گروهی دست و پا می‌زد، برزیل با تکیه زدن بر رتبه اول قاطعانه به جام جهانی صعود کرد اما در بندر الیزابت ناگهان برزیل متوقف شد.
    اشتباهات خود دونگا به عنوان مربی تیم و اتفاقات حاشیه‌ای مثل اخراج فلیپه ملو دست به دست هم دادند تا رویای در آغوش گرفتن ششمین جام به کابوس دست خالی برگشتن به خانه تبدیل شود. دونگا در بازگشت به برزیل برخلاف صحبتی که قبلا کرده بود اشاره‌ای به کناره‌گیری نکرد. شاید شوک ناشی از حذف باعث شده بود که در لحظه آنی تصمیم را بگیرد اما کنفدراسیون فوتبال این کشور نظر کاملا متفاوتی داشت.
    آنها روز یکشنبه طی بیانیه‌ای خبر اخراج دونگا را اعلام کردند: «برنامه همکاری کنفدراسیون با این مربی آگوست 2006 آغاز شد و با حذف برزیل از یک چهارم نهایی جام جهانی پایان یافت. کنفدراسیون فوتبال برزیل تیم فعلی مربیگری را برکنار کرده و کادر فنی جدید تا پایان ماه جولای معرفی خواهند شد.» لوییس فیلیپه اسکولاری و لئوناردو که تازه از میلان جدا شده در فهرست کاندیداهای جانشینی دونگا هستند اما اسکولاری گفته قصد گرفتن جای دونگا را ندارد: «من با پالمیراس قرارداد دارم و به همکاری با آنها ادامه خواهم داد. پایان دادن به دوران حرفه‌ای‌ام با هدایت تیم ملی در جام جهانی که به میزبانی کشورمان انجام خواهد شد می‌توانست اتفاق خوشایندی برایم باشد اما تا 2012 به پالمیراس متعهد هستم و نمی‌توانم قبل از این موعد به پیشنهادهایم جواب بدهم.»از مانو منزس مربی کورینتیانس هم در این فهرست نام برده شد.
    جورجینیو دستیار خود دونگا در همین جام را هم می‌توان از گزینه‌های جانشینی وی دانست. استقبال سرد، هواداران خشمگین«چند روزی استراحت می‌کنم بعد با ریکاردو تیکسیرا رییس کنفدراسیون جلسه‌ای را برگزار خواهم کرد تا درباره ادامه کارم با او صحبت کنم.» اینها بخشی از حرف‌های خوشبینانه دونگا بود که به رغم حذف شدن از جام جهانی به زبان آورد اما در بازگشت به خانه آغوش‌ گرمی در انتظار او و مردانش نبود. توهین و تحقیر، شعارهای تند و هل دادن‌های مداوم تنها بخشی از استقبال گرم هواداران برزیلی از تیمی بود که سرافکنده و دست خالی به خانه برگشت. نمایش سلسائو در آفریقای جنوبی در نظر هواداران همیشه متوقع، چنان ضعیف بود که به بازیکنان تیم اتهام کم کاری هم زدند. آنها به دنبال یک مقصر می‌گشتند و در این میان دیوار هیچ کس کوتاه تر از فلیپه ملو نبود.
    آنها او را یکی از مسببان این ناکامی معرفی کردند. او نه تنها با زدن یک گل به خودی باعث جرات گرفتن هلندی‌ها شد بلکه در ادامه مسابقه با از دست دادن کنترل خود و خطای خشونت آمیزی که روی آرین روبن مرتکب شد کارت قرمز گرفت و تیمش را 10 نفره رها کرد و رفت. این احتمال می‌رفت که او در بازگشت به برزیل با خشونت هواداران معترض روبرو شود. حتی رونالدو به شوخی در وب‌سایت خود در اینترنت نوشته بود که ملو بهتر است دیگر حتی برای تعطیلات هم به برزیل برنگردد اما ملو هر طور که بود خودش را از دست جمعیت خلاص کرد و به طرف اتومبیلی دوید که منتظرش بود. محافظانش هم به او کمک کردند اما جلوی توهین‌ها و شعارهای هواداران را دیگر نمی‌شد گرفت. در این میان تنها کسی که در آغوش گرم هواداران جای گرفت ژولیو سزار بود.
    هواداران با فریادهای خود به او گفتند که می‌دانند به اندازه‌ای که در اینتر زحمت می‌کشد برای برزیل هم مبارزه کرده. سزار واقعا هم در دیدار با هلند مقصر باخت نبود. گل اول را که باید به پای ملو نوشت و در ادامه هم روند بازی به سود حریف پیش رفت. اشک‌های او که بعد از پایان مسابقه به پهنای صورتش ریخته شد شاید دلیل به رحم آمدن دل هواداران باشد. این واکنش متفاوت هواداران سزار را منقلب کرد به طوری که گفت: «من تحت تاثیر رفتار آنها قرار گرفتم. باید از هواداران برزیل تشکر کنم. این حاصل سه سال و نیم زحمت من در تیم ملی بود.»کلبرسون، گیلبرتو، ملو، ژوان و تیاگو سیلوا هم مجبور شدند به همراه خوزه لوییس رونکو پزشک تیم با کمک محافظان از فرودگاه خارج شوند. جام جهانی 4 سال بعد در برزیل انجام می‌شود. تا آن موقع هنوز خیلی مانده و هواداران سلسائو هم با هواداران تیم‌های دیگر تفاوت‌های زیادی دارند. آنها وعده و وعید نمی‌پذیرند و گوششان به توجیه و معذرت خواهی بدهکار نیست. آنها جام ششم را همین امسال می‌خواستند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خداییش این 5ستاره رو لباس برزیل گویای همه چیزه : دی

خوشحالم که 2بار قهرمانی تیم محبوبم رو دیدم!

94 ب اینکه بچه بودم خیلی بیشتر چسبید
    2002 زیاد جالب نبود
    ولی باید قبول کرد تیم امسال زیاد تیم جالبی نبود
    من توی بازی هلند بعد از گل دوم اصلا برام قابل تصور نبود که بازی با همین نتیجه تموم میشه
    ولی حتی یک موقعیت خوب!!! کی برزیل اینجوری بازی کرده
    ادم دلش برای مردم فقیر بزیل می سوزه

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ادم دلش برای مردم فقیر بزیل می سوزه
    یه جورایی در قیاس با ما ثروتمندتر هستند !

8. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

چرا بازم فیل بزرگ اونم تو سبک بازی دست کمی از دونگا نداره
    یعنی باید فوتبال اروپایی رو قبول کنیم!!؟
    ای بابا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یه جورایی در قیاس با ما ثروتمندتر هستند !
    به حال ما که هیچ کاری نمیشه کرد
    دیگه امیدی نیست

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

بچه ها بیاید واسه 4 سال دیگه از الآن جشن رو برگزار کنیم : دی

12. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها بیاید واسه 4 سال دیگه از الآن جشن رو برگزار کنیم : دی

حیف که رونالدینیو اونموقع نیست دیگه پاتو هم دیگه جون نیست
    ولی 4 سال دیگه فکر نکنم برزیل تو خونش بزاره جام از دستش بپره ولی اگر بپره دست اسپانیا :ی بیچارشون میکنند برزیلیا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من میگ چهار سال دیگه ستاره ی برزیل کسی نیست جز پاتو!
    پ.ن : دوست دارم این پستم تا چهار سال دیگه میموند! : دی
    Last edited by I3 E L O \/ E D; 10-07-2010 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •