من به شخصه سبک فوتبال امریکای جنوبی و هلند رو بیشتر میپسندم هرچند خودم طرفدار اسپانیا هستم .
اسپانیا در یورو 2008 تیکی تاکای خودش رو بهتر از الان اجرا میکرد و جالبه که ترکیب تیم هم این بود :
کاسیاس
کاپدویا , پویول , مارچنا , راموس
سنا
سیلوا , ژاوی , اینیستا
ویا , تورس
یعنی حتی تعداد بارسایی های تیم در ترکیب اصلی کمتر از الان بود(فقط 3 تا) و بارسا دو سالی بود که ناموفق عمل میکرد ولی این نوع بازی خیلی بهتر از الان اجرا میشد با این همه دیدیم که بازم به مشکل خوردن و در ضربات پنالتی بود که تونستن از پس ایتالیا بر بیان و بعدش هم 1-0 المان رو شکست بدن و قهرمان بشند در واقع پیروزی قاطعی در مقابل تیمهای بزرگ با این سبک نتوستن به دست بیارن در حالی که هلند در همون بازیها در مرحله گروهی همون ایتالیا رو نقره داغ کرد و فقط اسیر تاکتیکهای گاس هیدینگی شدن که فوتبال هلند رو مثل کف دستش میشناخت .
تیم دلبوسکه تا قبل از بازی با المان بازیهای درخشانی از خودش ارائه نداد حتی در بازیهای دوستانه هم مقابل عربستان و کره نمایش بسیار بدی داشت و این روند تا بازی با المان همینطور ادامه داشت و فقط دربازی با المان بود که شاهد یه بازی خوب از سوی اسپانیا بودیم که البته باید قبول کرد که المان بازیکنای جوانی داشت و حتی مربی این تیم در مقایسه با دلبوسکه تجربه کمتری داشت دلبوسکه درسته تجربه ملی نداره ولی در رده باشگاهی بارها با امثال فرگوسن و هیتسفیلد رودررو شده و اکثرا هم مقابل اونها موفق بوده .
به هر حال اسپانیا تا به اینجا با این سبک موفق بوده ولی باید دید که ایا بعد از رفتن ژاوی و اینیستا باز هم میتونن به این سبک پاسکاری انجام بدن ؟ ایا فابرگاس میتونه در اینده مثل ژاوی بشه ؟ ایا بازیکنی مثل اینیستا پیدا خواهد شد که در فضاهای کم بازی فوتسال رو در زمین چمن انجام بده ؟ ایا کاسیاسی خواهد بود که تیم رو مقابل ایتالیایی که یکی مثل بوفون رو داره برنده کنه و یا در مقابل پاراگوئه پنالتی بگیره ؟
خیلی ها میگن اسپانیا داره به سبک بارسا بازی میکنه و به علت وجود بازیکنای بارسا میتونه اینطوری بازی کنه حتما میدونید که بارسا هم سبک خودش رو مدیون کرایوف هلندی هست جالبه که بعد کرایوف هم چند مربی هلندی دیگر مثل ونخال و ریکارد داشتن و در مقطعی تعداد زیادی بازیکن هلندی داشتن برای همین این دلایل باعث میشه که به عنوان یه هوادار اسپانیا به سبک بازی هلند احترام بزارم .