تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا تیکی تاکای اسپانیا جذاب است؟

راي دهنده
152. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

102 67.11%
  • خیر

50 32.89%
صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 96

نام تاپيک: آیا از سبک بازی اسپانیا لذت می بردید؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خب فوتبال سلیقه ای هست. شاید یکی دوست داشته باشه یه بازی پر گل و مهیج رو ببینه تا اینکه از اول تا آخر بهم پاس بدن و آخرش با یک گل بیان بالا. این الآن کجاش تیکه هست ؟!!!
    جالبه هروقت هم تحمل شنیدن نظر مخالف وجود نداره این جمله گفته میشه :
    هر کسی هم دوست نداره نظر نده...
    FORUM یعنی جایی که دو یا چند گروه با هم بحث میکنن , بحث هم میتونه بر سر چیزی باشه که با هم توافق ندارن. حالا معنی FORUM توی ایران خوب جا نیفتاده مشکل از جای دیگه ای هست.
    بهتره مطالب را از صفحه اول میخوندید تا ببینید غیر از یک انتقاد ساده چیزهای دیگه ای هم وجود داره...
    اگه بخوام نقل قول کنم بیشتر از ده ها خط میشه...(بگذریم)
    من که دارم میگم منطقی صحبت کنید تا با هم به یک نتیجه مطلوب برسیم...
    ولی وقتی میگید اینکه از اول تا آخر بهم پاس بدن و آخرش با یک گل بیان بالا خوب دیگه انتظار یک صحبت منطقی را نداشته باشید...
    آخه برادر من وقتی یه تیمی با تعداد بالا و لایه های دفاعی متعدد مواجه میشه پرواز که نمیشه کرد...
    اونوقت انتظار دارید 10 گل اسپانیا بزنه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اشتباه نکنید سبک بازی بارسلونا و اسپانیا خیلی فرق داره مثل اینکه یادتون رفته 6 تا و 5 تا گل را
    تو اسپانیا هم چند بازیکن غیر بارسایی خیلی تیمو کند کردند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

بازی اسپانیا و بارسا اینطوریام که میگن شبیه نیس !
    کلاً هر که سلبقه ای داره دیگه این که بحث نداره

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهتره مطالب را از صفحه اول میخوندید تا ببینید غیر از یک انتقاد ساده چیزهای دیگه ای هم وجود داره...
    اگه بخوام نقل قول کنم بیشتر از ده ها خط میشه...(بگذریم)
    من که دارم میگم منطقی صحبت کنید تا با هم به یک نتیجه مطلوب برسیم...
    شما از همون صفحه اول که نگاه کنی , جملات زیبا پشت سر هم شروع میشه :
    حسود هستن
    حرص میخورن
    دانش فوتبالی ندارن
    درک درستی از فوتبال ندارن
    فقط کسانی که درک و شعور دارن میتونن از این سبک لذت ببرن
    و ...
    منظورم شما نبودی. سایر دوستان رو میگم !

ولی وقتی میگید اینکه از اول تا آخر بهم پاس بدن و آخرش با یک گل بیان بالا خوب دیگه انتظار یک صحبت منطقی را نداشته باشید...
    آخه برادر من وقتی یه تیمی با تعداد بالا و لایه های دفاعی متعدد مواجه میشه پرواز که نمیشه کرد...
    اونوقت انتظار دارید 10 گل اسپانیا بزنه...
    خب این طور که شما میگی هر تیمی جلوی اسپانیا بازی میکنه دفاعی میشه ! اسپانیا بعد از مرحله مقدماتی با پرتغال , پاراگوئه و آلمان بازی داشته که به هر کدوم یک گل زده و اومده بالا. یعنی هر 3 تیم لایه های دفاعی متعدد داشتن ؟

5. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال david68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Plaza de Cibeles

پيش فرض

من به شخصه سبک فوتبال امریکای جنوبی و هلند رو بیشتر میپسندم هرچند خودم طرفدار اسپانیا هستم .

اسپانیا در یورو 2008 تیکی تاکای خودش رو بهتر از الان اجرا میکرد و جالبه که ترکیب تیم هم این بود :

کاسیاس

کاپدویا , پویول , مارچنا , راموس
    سنا

سیلوا , ژاوی , اینیستا

ویا , تورس

یعنی حتی تعداد بارسایی های تیم در ترکیب اصلی کمتر از الان بود(فقط 3 تا) و بارسا دو سالی بود که ناموفق عمل میکرد ولی این نوع بازی خیلی بهتر از الان اجرا میشد با این همه دیدیم که بازم به مشکل خوردن و در ضربات پنالتی بود که تونستن از پس ایتالیا بر بیان و بعدش هم 1-0 المان رو شکست بدن و قهرمان بشند در واقع پیروزی قاطعی در مقابل تیمهای بزرگ با این سبک نتوستن به دست بیارن در حالی که هلند در همون بازیها در مرحله گروهی همون ایتالیا رو نقره داغ کرد و فقط اسیر تاکتیکهای گاس هیدینگی شدن که فوتبال هلند رو مثل کف دستش میشناخت .

تیم دلبوسکه تا قبل از بازی با المان بازیهای درخشانی از خودش ارائه نداد حتی در بازیهای دوستانه هم مقابل عربستان و کره نمایش بسیار بدی داشت و این روند تا بازی با المان همینطور ادامه داشت و فقط دربازی با المان بود که شاهد یه بازی خوب از سوی اسپانیا بودیم که البته باید قبول کرد که المان بازیکنای جوانی داشت و حتی مربی این تیم در مقایسه با دلبوسکه تجربه کمتری داشت دلبوسکه درسته تجربه ملی نداره ولی در رده باشگاهی بارها با امثال فرگوسن و هیتسفیلد رودررو شده و اکثرا هم مقابل اونها موفق بوده .

به هر حال اسپانیا تا به اینجا با این سبک موفق بوده ولی باید دید که ایا بعد از رفتن ژاوی و اینیستا باز هم میتونن به این سبک پاسکاری انجام بدن ؟ ایا فابرگاس میتونه در اینده مثل ژاوی بشه ؟ ایا بازیکنی مثل اینیستا پیدا خواهد شد که در فضاهای کم بازی فوتسال رو در زمین چمن انجام بده ؟ ایا کاسیاسی خواهد بود که تیم رو مقابل ایتالیایی که یکی مثل بوفون رو داره برنده کنه و یا در مقابل پاراگوئه پنالتی بگیره ؟

خیلی ها میگن اسپانیا داره به سبک بارسا بازی میکنه و به علت وجود بازیکنای بارسا میتونه اینطوری بازی کنه حتما میدونید که بارسا هم سبک خودش رو مدیون کرایوف هلندی هست جالبه که بعد کرایوف هم چند مربی هلندی دیگر مثل ونخال و ریکارد داشتن و در مقطعی تعداد زیادی بازیکن هلندی داشتن برای همین این دلایل باعث میشه که به عنوان یه هوادار اسپانیا به سبک بازی هلند احترام بزارم .

7. 2 کاربر از david68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خب این طور که شما میگی هر تیمی جلوی اسپانیا بازی میکنه دفاعی میشه ! اسپانیا بعد از مرحله مقدماتی با پرتغال , پاراگوئه و آلمان بازی داشته که به هر کدوم یک گل زده و اومده بالا. یعنی هر 3 تیم لایه های دفاعی متعدد داشتن ؟
    بله هر تیمی که با اسپانیا بازی می‌کنه ۱۱ نفر دفاع می‌کنن
    اگه متوجه نمیشین بهتره یبار دیگه بازی هارو تماشا کنید

9. 2 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

واقعا" زیبا فوتبال بازی میکنند فرد غرق بازی میشه و نای دیگه ای نداره

فقط مهو با اون پاس های ژاوی و حرکات اینیستا و یا داوید ویا واقعا" جای تحسین داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله....
    چون این تنها راه مقابله هست با یه تیم که سبک بازیش همین پاسای کوتاهه و چون اسپانیایی ها قد کوتاهند نمیتونند از سانتر و پاسای بلند استفاده کنند بنابراین اینجور دفاع کاملا تیم رو خلع سلاح میکنه....و این همون تنها راهیه که چلسی پارسال و اینتر امسال مقابل بارسا و سوییس در برابر اسپانیا تونستند موفق بشند....

12. 2 کاربر از Blue_Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شما از همون صفحه اول که نگاه کنی , جملات زیبا پشت سر هم شروع میشه :
    حسود هستن
    حرص میخورن
    دانش فوتبالی ندارن
    درک درستی از فوتبال ندارن
    فقط کسانی که درک و شعور دارن میتونن از این سبک لذت ببرن
    و ...
    منظورم شما نبودی. سایر دوستان رو میگم !

ببینید اول باید قبول کنید که اسپانیا از لحاظ مهره واقعا بی نظیره...
    واینکه فضا دادن به اسپانیا یعنی مرگ...
    خوب پس راه منطقی دفاع چند لایه هست...
    واقعا اگه بازی باشه که بازتر حریف بازی کنه اونوقت میبنید که هر پاس مهندس ژاوی به یه موقعیت گل برای ویا یا سایر مهاجمین تبدیل میشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

بهترین بازی رو اسپانیا مقابل آلمان به نمایش گذاشت .

من به شخصه که کلی حال کردم واقعا بازی زیبا و چشم نوازی انجام دادن .

15. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •