تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 347 از 357 اولاول ... 247297337343344345346347348349350351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,461 به 3,470 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان جدیدا گوشیم شدید هنگ میکته
    چیکار کنم
    فول مستر ریست!!!
    از کانتکت هات، پیام ها و یادداشت ها و فایل های فون مموریت پشتیبان بگیر. سپس کد #7370#* رو بزن تا گوشیت فول مستر ریست بشه.

شاد باشین

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فول مستر ریست!!!
    از کانتکت هات، پیام ها و یادداشت ها و فایل های فون مموریت پشتیبان بگیر. سپس کد #7370#* رو بزن تا گوشیت فول مستر ریست بشه.

شاد باشین
    مشکل از یه کلیپ ویروسی بود راحت پاکش کردم درست شد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل از یه کلیپ ویروسی بود راحت پاکش کردم درست شد
    -----------------
    خیلی جالبه!
    یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن یا اینکه بازم یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن
    اول می ریم سراغ گوشی
    خدمتت بگم که دوست عزیز این گوشی امنیت بالایی داره و ویروسی نمی شه مگه اینکه هکش کرده باشی و امنیتش را از دست داده باشه

می ریم سراغ نرم افزار
    ویروس جزو نزم افزارها حساب می شه و در اصل یک برنامه هست که توسط یکی از زبانهای برنامه نویسی نوشته می شه و قبلا فقط در کامپیوترها وجود داشت ولی بعد از ورود سیستم عامل به گوشیها ویروس نویان دست بکار شدن و ویروس نویسی را برای گوشی شروع کردند این توضیحات راجع به ویروس
    حالا ویروس چه طور عمل می کنه؟
    ویروس یک برنامه اجرایی هست که اکثرا بوسیله چسبیدن به یک فایل اجرایی خودشون را وارد سیستم عامل می کنن و نوع دیگه ای از ویروس و تروجانها بدون چسبسدن اینکار را انجام می دن که بازم دو حالت داره یکی اینکه خودتون اجراش کنید دوم اینکه توسط یک فایل اتوران Autorun.inf که به صورت مخفی کنار فایل اصلی موجوده اجرا می شه مثل ویروسهای فلش دیسک که هر جا می زنی سریع آلوده می کنه
    اما می ریم سراغ نوع اول که به فایل می چسبه
    خیالتون راحت باشه که ویروس هیچگاه نمی تونه به عکس یا کلیپ صوتی و تصویری بچسبه! و اگر زمانی شما دیدید که فلان عکس را باز کردید ویروسی شد بدونید که شما گول آیکون اون فایل که شبیه به عکس بوده را خوردید و اون فایل اجرایی بوده یعنی یکی پسوند فایل یکی از اینها بودهexe-dat-bat
    که می تونید در ویندوز با فعال کردن گزینه نشان دادن پسوند فایل ویروس را از عکس یا کلیپ صوتی و تصویری تشخیص بدبد
    در نتیجه
    هیچوقت نگو مشکل از کلیپ آلوده به ویروس بوده!! این حرف نشون می ده که نه تنها در گوشی چیزی نمیدونی بلکه از کامپیوتر هم سر در نمیاری و فقط کارت گوش دادن آهنگ و نگاه کردن کلیپ با کامپیوتر و گوشی بوده
    موفق باشی

5. 3 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

ببینم واقعا دوربین این ان95 لنزش ضدخش بود یا حرفی بیش نبود؟
    راستی یه دست دوم هستش من چند بگیرم خوبه؟ مال یه خانم دکتره میدونین که خانم دکترا زیاد حرف می زنن با گوشی

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

من نمیتونم با web bowser موبایل فایلهای با پسوند rar . یا wmw رو دانلود کنم کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نو این گوشی تو بازار هست هنوز؟من اون اوایل نتونستم این گوشی رو تهیه کنم ولی هنوز تو فکرشم

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

نو این گوشی تو بازار هست هنوز؟من اون اوایل نتونستم این گوشی رو تهیه کنم ولی هنوز تو فکرشم
    نوش باشه 340 هزار تومنه. دست دومش هم 240 الی 250...

شاد باشین

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

-----------------
    خیلی جالبه!
    یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن یا اینکه بازم یا واقعا بعضی ها چیزی راجع به نرم افزار و سخت افزار یا گوشی نمی دونن
    اول می ریم سراغ گوشی
    خدمتت بگم که دوست عزیز این گوشی امنیت بالایی داره و ویروسی نمی شه مگه اینکه هکش کرده باشی و امنیتش را از دست داده باشه

می ریم سراغ نرم افزار
    ویروس جزو نزم افزارها حساب می شه و در اصل یک برنامه هست که توسط یکی از زبانهای برنامه نویسی نوشته می شه و قبلا فقط در کامپیوترها وجود داشت ولی بعد از ورود سیستم عامل به گوشیها ویروس نویان دست بکار شدن و ویروس نویسی را برای گوشی شروع کردند این توضیحات راجع به ویروس
    حالا ویروس چه طور عمل می کنه؟
    ویروس یک برنامه اجرایی هست که اکثرا بوسیله چسبیدن به یک فایل اجرایی خودشون را وارد سیستم عامل می کنن و نوع دیگه ای از ویروس و تروجانها بدون چسبسدن اینکار را انجام می دن که بازم دو حالت داره یکی اینکه خودتون اجراش کنید دوم اینکه توسط یک فایل اتوران Autorun.inf که به صورت مخفی کنار فایل اصلی موجوده اجرا می شه مثل ویروسهای فلش دیسک که هر جا می زنی سریع آلوده می کنه
    اما می ریم سراغ نوع اول که به فایل می چسبه
    خیالتون راحت باشه که ویروس هیچگاه نمی تونه به عکس یا کلیپ صوتی و تصویری بچسبه! و اگر زمانی شما دیدید که فلان عکس را باز کردید ویروسی شد بدونید که شما گول آیکون اون فایل که شبیه به عکس بوده را خوردید و اون فایل اجرایی بوده یعنی یکی پسوند فایل یکی از اینها بودهexe-dat-bat
    که می تونید در ویندوز با فعال کردن گزینه نشان دادن پسوند فایل ویروس را از عکس یا کلیپ صوتی و تصویری تشخیص بدبد
    در نتیجه
    هیچوقت نگو مشکل از کلیپ آلوده به ویروس بوده!! این حرف نشون می ده که نه تنها در گوشی چیزی نمیدونی بلکه از کامپیوتر هم سر در نمیاری و فقط کارت گوش دادن آهنگ و نگاه کردن کلیپ با کامپیوتر و گوشی بوده
    موفق باشی
    حالا که صحبت از ویروس و ورم و تروجان و اسبهای تراوا و مال ویر و اسپای ویر و اینا شد یه سوالی بپرسم

من دیدم ویروس بر دو نوعه یکی که مخصوص کامپیوتر و رمه و رم گوشی های موبایل هم میوفته مثل اتوران و غیره و یکیش هم مخصوص گوشی های سیمبیان و نرم افزار سیمبیان. حالا سوالم اینه که ای نویروس های مخصوص سیمبیان رو آنتی ویروس گوشی هم شناسایی می کنه یا نسخه های مخصوص موبایل این کارو فقط می کنن؟

12. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا که صحبت از ویروس و ورم و تروجان و اسبهای تراوا و مال ویر و اسپای ویر و اینا شد یه سوالی بپرسم

من دیدم ویروس بر دو نوعه یکی که مخصوص کامپیوتر و رمه و رم گوشی های موبایل هم میوفته مثل اتوران و غیره و یکیش هم مخصوص گوشی های سیمبیان و نرم افزار سیمبیان. حالا سوالم اینه که ای نویروس های مخصوص سیمبیان رو آنتی ویروس گوشی هم شناسایی می کنه یا نسخه های مخصوص موبایل این کارو فقط می کنن؟
    ---------------------
    کلا اگر آنتی ویروست به روز باشه ویروس را شناسایی می کنه اما فقط مخصوص نسخه های موبایل نیست و بعضی از آنتی ویروسهاس کامپیوتری هم می تونن ویروس را در گوشی شناسایی کنن ولی در کل زیاد رو آنتی ویروس گوشی حساب نکن و خدا را شکر کن که امنیت سیمبیان بالا رفت و برای نصب به ساین احتیاج داریم وگر نه معلوم نبود با این ویروسای جدید چی کار می کردیم چون بعضیاش واقعا خفنه و پدر گوشی رو در میاره و من به خاطر همین تاکید می کنم گوشیتون را به هیچ وجه ه_ک نکنید
    موفق باشی

14. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

حک کردن کار درستی نیست. البته برای سفارشی کردن بعضی قسمتها و خلاصی از بعضی پیام های سردردآور خوبه ولی کلا پسندیدیه نیست. شاید باعث عدم کارایی مناسب گوشی و اختلال در آنتن دهی هم بشه. چون فریم ویر آسیب پذیر میشه. پروسه سیگنال استرنگ هم سخت افزاریه هم نرم افزاری. سخت افزار به کنار ولی نرم افزار هم مناسب نباش ودس کاری شده باشه رو پرفورمنس گوشی تاثیر نامطلوبی خواهد گذاشت
    Last edited by Help118; 13-07-2010 at 15:16.

16. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •