من آخرش متوجه نشدم،اگه میشه سریع توضیح بدید یا حداقل لینک بدید.من چطور اکس باکسی که جدیدا خریدم و همه جور بازی ای هم باش انجام دادم می تونم به لایو وصل بشم؟می دونم وصل کردن سیم ها چطوریه،از لحاظ نرم افزاری(بن و این حرفا) پرسیدم.
من آخرش متوجه نشدم،اگه میشه سریع توضیح بدید یا حداقل لینک بدید.من چطور اکس باکسی که جدیدا خریدم و همه جور بازی ای هم باش انجام دادم می تونم به لایو وصل بشم؟می دونم وصل کردن سیم ها چطوریه،از لحاظ نرم افزاری(بن و این حرفا) پرسیدم.
خوب يه چيزي در حد بي خيال شدن لايو بازي كردن
![]()
آببخشیدا ولی اگه اون فریمور رو داشته باشم و بازیم پچ داشته باشه بدون نگرانی از بن شدم می تونم وارد لایو بشم؟
آخرین ورژن اون فریمور رو باید از کجا گیر بیارم و چجوری نصب کنم؟
سلام بچه ها
من مودمم دیگه جا برا وصل کردن به ایکس باکس نداره !!!!
به نظرتون چی کار کنم ؟
میشه از کامپوتر برای ایکس باکس فیش خروجی گرفت ؟
سلام. دوست عزیز بن نشدن ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست و ماکروسافت هم حدودا تو ماه november دوباره بن کردنو شروع میکنهآببخشیدا ولی اگه اون فریمور رو داشته باشم و بازیم پچ داشته باشه بدون نگرانی از بن شدم می تونم وارد لایو بشم؟
آخرین ورژن اون فریمور رو باید از کجا گیر بیارم و چجوری نصب کنم؟
سلام.سلام بچه ها
من مودمم دیگه جا برا وصل کردن به ایکس باکس نداره !!!!
به نظرتون چی کار کنم ؟
میشه از کامپوتر برای ایکس باکس فیش خروجی گرفت ؟
فکر کنم با بشه ولی شناختوندن ip یه ذره مشکل داره
Last edited by joykiller360; 08-07-2010 at 21:22.
سلام،
دوستان من 360 رو آنتی بن کردم، حالا برای وصل شدن به لایو باید چیکار کنم؟ پینگ من حدود 300 هست، بنظرتون عوض کنم سرویس دهنده اینترنتمو؟ من شاتل هستم میگن صبا 100 هست پینگش.
لطفا گام به گام و کامل توضیح بدید حالا برای لایو شدن باید چیکار کنم، در ضمن میگن باید لایو اکانت بگیرم،از کجا بگیرم؟ سایتی هست؟!
سلام.سلام،
دوستان من 360 رو آنتی بن کردم، حالا برای وصل شدن به لایو باید چیکار کنم؟ پینگ من حدود 300 هست، بنظرتون عوض کنم سرویس دهنده اینترنتمو؟ من شاتل هستم میگن صبا 100 هست پینگش.
لطفا گام به گام و کامل توضیح بدید حالا برای لایو شدن باید چیکار کنم، در ضمن میگن باید لایو اکانت بگیرم،از کجا بگیرم؟ سایتی هست؟!
دوست عزیز ریختن lt یکی از ۳ راهی هست که باید توجه کنید تا بن نشید.
شما باید توجه کنید که بازی هاتون استیلت پچ باشه.
و اینکه بازی ویو پچ نباشه.
در مورد پینگ باید بگم که بستگی به بازی داره ولی سرعت دانلودی که حدود ۲۵ تا ۳۰ باشه جواب میده. و اینکه بله من صبا نت دارم و سرعت دانلودم ۱۰۰ هست.
از کجا میشه فهمید بازی استیلت پچ هستو ویو پچ نیست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این GAMERtag درست کردن چه قدر سخته هرچی میزنم قبول نمیکنه پ:یه ایمیل hotmail میدم میگه با LIVE بده بهش میدم میگه رمز یا یوز اشتباه اصلا یک هفته اسیرم کرده درست نمیشه
راستی نمیشه رفت تو سایت خودش درست کرد بعد یه ما اکانتSILVER رو تو سایت خودش بهمون بده اخه من اولین بارمه می خوام برم لایو یکی کمکم کنه
_
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)