دوستان سلام
بابا چه خبرتونه
حالا امشب مشخص میشه که تیکی تاکا موفقیت میاره یا ماشینی بازی کردن
البته من خودم از تیکی تاکا بیشتر خوشم میاد
علی علی
دوستان سلام
بابا چه خبرتونه
حالا امشب مشخص میشه که تیکی تاکا موفقیت میاره یا ماشینی بازی کردن
البته من خودم از تیکی تاکا بیشتر خوشم میاد
علی علی
واقعا متاسفم که یه عده این بازیه زیبا و با طراوت آلمان رو می بینن و باز کورکورانه میگن فوتبال آلمان ماشینیه!!
به نظر شما اون شخص جز اسپم کردن و تحریک کاربران و به هم ریختن تاپیک قصد دیگری داشت؟!
تازه یه پست رو دو دفعه ارسال کرد
منطقیه حرفت.. احساسی برخورد کردم.. ولی شما هم حق بده که میگن آلمان شانسی اُومده بالا..
روزه داره بخدا !...
همه این ها نتیجه اراده آلمانی هاست که ناشی از جنگ جهانی دوم است .
البته ماشینی بازی کردن از نظر من زیاد خوب نیست چون انسان دیگر حالت انسانی نداردو مثل یک ربات است خالی از احساس !!
پ ن : دوست عزیز عقل و خرد و شعور یعنی چه ؟![]()
آلمان توی این بازی شکست هم بخوره , باز هم یکی از موفق ترین تیمهای جام بوده. قبل از شروع جام حتی متعصب ترین طرفدارای آلمان هم فکر نمیکردن انقدر زیبا بازی کنه. خودم به زور فکر میکردم تا نیمه نهایی برسه. با هرکسی صحبت میکردم یکی از این 4 تا تیم رو قهرمان میدونست : انگلیس , اسپانیا , برزیل , آرژانتینپ ن:حالا اول بذارید بازی امشب برگزار بشه بعد تاپیک موفقیت تیم آلمان رو بزنید!
دو تا از این تیمها با بدترین نتیجه ممکن از آلمان شکست خوردن.
آلمان به قدری زیبا بازی کرد که بدترین دشمناش هم به بازی زیباشون اعتراف کردن (البته حساب بعضی دوستان جداست !)
به عنوان یک طرفدار آلمان تا همین جا هم واقعآ ازش راضی هستم و خیلی بیشتر از زمانی که توی 2002 و 2008 به فینال رسید با این تیم حال کردم.
مهم تر از همه اینکه آلمان جوون ترین تیم تاریخ جام خودش رو داره که خیلی از بازیکنهاش اولین تجربه جهانیشون هست. اینها وقتی توی این جام این طوری بازی میکنن , جام جهانی بعدی و یوروی بعدی رو خدا بخیر کنه !
F
ONLY CHANCE
NETHERLAND IS HERO
دوستان کمتر حرص بخورید،ولی این یه واقعیته.
خيلي جالب بود آقا برديا. ممنون.
به نظر من با اين شيوه اگه آلمان ادامه بده و گسترشش هم احتمالا ميدن، واقعا ميتونه رکورد برزيلو تو جامهاي جهاني بزنه. آلمان تا الان خوب بوده حالا داره يه پله بالاتر هم ميره. (خدايي قصدم کري خوندن براي اسپانياييها نيست و دارم صرفا نظرمو ميگم.)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)