تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: یک نکته در مورد ملیت بازیکنان آلمان

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من این که ما و کلا مردم ایران نسبت به این مساله این قدر حساسیت نشون میدیم
    مانور بیش از حد برنامه های تلویزیونی روی آلمان و به خصوص نقاط ضعف و این طور مسائله
    به صورت کاملا حرفه ای از نا آگاهی مردم استفاده می کنن و می کوبن این آلمان رو تا منفورش کنن
    و الا این چند ملیتی بودن تو ایتالیا,هلند,فرانسه,انگلست ن و غیره وذلک کم نیست حتی در مواردی بیش از آلمان هم هست
    که خوب ایرادی هم نداره چون تربیت شده فوتبال اون کشورن

ربطی نداره اما در مورد آلمان واتریش سال 82 هم که دیشب هی می گفتن تبانیه من به نکات جالبی رسیدم
    برادرم هم تقریبا 20 دقیقه از بازی رو داره و بوی تبانی نمیده من که یه تبانی یادم میاد و اونم مربوط به سوئد و دانمارک
    یورو 2004 که باید بازیشون فقط 2 بر 2 مساوی میشد تا هر دو صعود کنن و ایتالیا حذف بشه که اتفاقا شد
    در کل اتریش و آلمان سال 82 در حالی برگزار میشد و اون نتیجه حاصل شد که آلمان 4 سال پیش در سال 78 در آرژانتین به اتریش
    3 به 2 میبازه و قهرمان سال 74 دنیا حذف میشه پس این یه دلیل بزرگ که آلمان نمیخواسته تبانی کنه و این بازی یه جور حکم انتقام واسش داشته. به هر حال هر جور باشه می خوان بکوبن دیگه اما قهرمانی و پیروزی بر تمام حریفان سخت جواب کوبنده ای به همشونه
    درسته از این تبانی ها و حتی خیلی بدتر از اون هم زیاد بوده ولی اینا همش همون یه بازی رو مثال می زنن و معلومه چه قصدی از این کار دارن!
    این آدم هایی که در مورد تیم المان این حرفارو میزنن فکر کنم خیلی کوتاه فکرن.
    البته سر دسته همشون هم عادل فردوسی پور هست.
    مثلا هر وقت بازی آلمانو گزارش کرده گفته: کلوزه مهاجم لهستانی الاصل تیم آلمان
    اما
    یک بار گفته: زندی، بازیکن آلمانی الاصل تیم ملی ایران؟

این بازیکن ها یا متولد آلمان هستند یا مادر یا پدری آلمانی دارند. که البته می توانستند ملیت دیگری هم بگیرد که آلمان را انتخاب کردند.
    مثلا زندی ایران را انتخاب کرد و نابود شد.
    الان فکر کنم تنها کسی که نمیدونه مادر کلوزه و پودلسکی هر دو عضو تیم ملی هندبال زنان لهستان بوده خواجه حافظ شیرازیه
    فردوسی پور اگر ده تا بازی از آلمان گزارش کنه تو هر 10 بازی به لهستانی الاصل بودن کلوزه اشاره می کنه
    در حالی که اگر مثلا پنج شش تا بازی از فرانسه پخش می کردن شاید فقط تو یه یکیش می گفتن زیدان الجزایریه

2. 2 کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rairhahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حداقل این کلکسیون اکثرشون اروپایی هستن نه مثل انگلیس و فرانسه و ... که نصف تیم اصل و نسب آفریقایی دارن !
    آفریقایی؟؟؟؟
    میشه اسماشون رو بگی؟!!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آفریقایی؟؟؟؟
    میشه اسماشون رو بگی؟!!
    گفتم اصل و نسب ! کلهم هر سیاه پوستی که توی اروپا باشه اصلیتش برمیگرده به آفریقا. حالا ممکنه 300 سال پیش با کشتی آورده باشنشون توی اروپا یا هر جور دیگه اومده باشن. چون رنگ سیاه با آب و هوای اروپا همخونی نداره. خرافات هم نیست و یک چیز کاملآ علمی هست !
    جام 1966 هم حتی یک نفر (واقعآ یک نفر) از 11 تا عضو اصلی تیم انگلیس سیاه پوست نبودن ولی الآن تقریبآ نصف تیم سیاه پوست هستن.
    اینجا هم توضیحات کامل در مورد سیاه پوستهای انگلیس هست و در مورد اومدنشون از آفریقا به انگلیس توضیح داده شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گفتم اصل و نسب ! کلهم هر سیاه پوستی که توی اروپا باشه اصلیتش برمیگرده به آفریقا. حالا ممکنه 300 سال پیش با کشتی آورده باشنشون توی اروپا یا هر جور دیگه اومده باشن. چون رنگ سیاه با آب و هوای اروپا همخونی نداره. خرافات هم نیست و یک چیز کاملآ علمی هست !
    جام 1966 هم حتی یک نفر (واقعآ یک نفر) از 11 تا عضو اصلی تیم انگلیس سیاه پوست نبودن ولی الآن تقریبآ نصف تیم سیاه پوست هستن.
    اینجا هم توضیحات کامل در مورد سیاه پوستهای انگلیس هست و در مورد اومدنشون از آفریقا به انگلیس توضیح داده شده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته
    الان 7 تا از بازیکنان تیم ملی انگلیس سیاه پوست و اصلیتی آفریقایی دارن مثلا امیل هسکی که اصلیتش انتگوایی هست.رونی هم که اصلیتش ایرلندیه
    این تعداد سیاه پوستان در فرانسه 14 تاست!!
    و در هلند هم 7 بازیکن سیاه پوست یک بازیکن سورینامی و یک بازیکن مراکشی وجود داره
    اینها اجدادشون همه به عنوان برده از آفریقا وارد انگلیس و فرانسه شده بودن

ولی خارجی های مقیم آلمان به عنوان برده نیومدن بلکه خودشون داوطلبانه برای زندگی و کار وارد آلمان شدن

7. این کاربر از errmii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •