تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: از احساس صدر تا منطق نصیر زاده .

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

گل من
    من ميگم ما كارشناس نداريم
    شما پيروانيه مداح و خيابانيه پاچه خوار رو مثال ميزنيد
    بابا به خدا صدر فقط بيوگرافي حفظ ميكنه
    اين به خاطر فقر اطلاعات مردم ماست كه باعث ميشه امثال صدر اسم در كنن

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

جداي از شوخي
    آرشيو من يكي از كاملترين آرشيواي هفته نامه و مجلات سينماس
    كلي باهاشون پز ميدم
    رو كن ببينيم خوشحال ميشم
    صدر فقط بیوگرافی حفظ نیست دوست من.. ایشون اسون موقع که داشته انگلیس درس می خونده

می رفته ورزشگاه و بند بند ورزشگاه رو حفظه !..

از دید من بهتر از ایشون وجود نداره تو ایران..!

آرشیو..؟ کل مجلات فیلم و دنیای تصویر..!

فک کن مجله فیلم چند سال داره فعالیت می کنه..

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام خسته نباشي چطوري خوبي
    ما از قبل جام جهاني داريم دليل مياريم
    كلا من عكس با شرت ورزشي ميخوام
    اگه اوردید و من ندیدم شرمنده ... چون از اول بحث نبودم ...

ولی به نظر من دیدگاه ایشون تو فوتبال و نوع نقد ها و حرفاش خیلی هم کارشناسانست . کسی که بیوگرافی حفظ میکنه اصلا مشخصه موقع حرف زدن . یه سری کارشناس که هی میان حرفای تکراری میزنن .

یه جور سبک خاص داره ، مثلا مثل حاج رضایی نیست . هر دوشون بهترینن ولی از یه منظر دیگه فوتبالو می بینن .

3. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

جداي از شوخي
    آرشيو من يكي از كاملترين آرشيواي هفته نامه و مجلات سينماس
    كلي باهاشون پز ميدم
    رو كن ببينيم خوشحال ميشم
    سلان جدای این بحثها این آرشیوتو بده بیرون اسکنش کنن بزار تو نت تا مردم فیض ببرن

منم خیلی به سینما و مجلات سینمایی علاقه دارم

5. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فرض کنید همین سپ بلاتر چند سال بعد که دیگر رئیس نیست بیاید یک مصاحبه کند و بگوید قهرمان مثلا چند دوره رو ما تعیین کنیم . آیا باید به همین مصاحبه اکتفا کرده و فرض رو بر این بگذاریم ؟ یا دنبال مستند های دیگر در این زمینه هم برویم ؟

حرف صدر هم بیشتر همین بود . ضمن اینکه فرضیه توطئه رو به شکل کلی قبول داشت اما دو نکته رو بیشتر قبول داشت . اول اینکه برای قطعیت یک فرضیه مستند های ( یا همان فکت ) دیگر هم باید مطالعه شود و بعد هر کس باید با دید خودش نتیجه اش را بگیرد ؛ دوم اینکه با فرض قطعیت حواسمان باشد که تعمیم پیدا نکند و این طور نباشد که با دیدن هر فوتبالی بیاییم فرضیه سازی کنیم و از بازی ها لذت نبریم . بنابر این با چنین دیدی که صدر داشت سوال " با این فرضیات آیا از فوتبال لذت می برید یا به دنبال چنین جزئیاتی هستید ؟ " سوال بدی محسوب نمی شد که البته با بدبینی نصیرزاده سوال بدی از جانب او تلقی شد .

بدبینی نصیر زاده به برنامه 4 سال قبل بازمیگشت . من آن برنامه رو کاملا به یاد دارم . در آنجا هم صدر تقریبا چنین سوالی پرسیده بود . سوال صدر صمیمانه بود و خودمونی . که با دید بد نصیرزاه مواجه شد و همان جا جواب را داد و گفت شما هم منتقد سینمایی و وقتی نقد فیلم مینویسی آیا لذت می بری ؟ حالا نصیرزاده بعد از گذشت 4 سال با یاد آوری مداوم بحث 4 سال قبل گویی نوعه کینه رو در دل داشت . اما صدر از این بحث ها استقبال می کند چون اهل دیالوگ و بحث است و مهم تر اینکه خنثی نیست .

احساس صدر رو قبول دارم اما منطق نصیر زاده رو نه چون بیشتر بد بینی بود تا منطق . به هر حال صدر و نصیر زاده هر دو از بهترین کارشناس ها هستند که در زمینه خود اطلاعات کافی و به روزی دارند و کاش بحث دیگر و بهتری پیش می آمد تا هم برنامه بهتری میدیدیم و هم اطلاعات بهتر و بیشتری کسب می کردیم اما نمی دانستیم نصیر زاده هنوز در پی برنامه 4 سال قبل است .
    حق مطلب رو ادا کردی دوست عزیز...مرسی

جدای از همه این بحثها...من اون شب با متانت و شخصیت صدر خیلی حال کردم. مثال می زنم:

جاودانی بعد از پخش یه وله اومد گفت اینطوری اونطوری و آقای نصیرزاده قاطعانه می گه دستکاری صورت می گیره .بعد نصیرزاده عصبانی شد و گفت شما که وکیل هستی چرا اینطور برداشت می کنی(تو همین مایه ها) گه یهو چشای جاودانی گرد شد...توقع برخورد تند از نصیرزاده رو نداشت(البته حقش بود!)

بعدش چیکار کرد؟اون قضیه مسخره تلفن بیننده ها رو مطرح کرد...تابلو بود که ساختگیه و فقط می خواست در مقابل نصیرزاده مقابله به مثل کنه...

اما نصیرزاده یه جا به صدر توپید که شما هرچی دلت می خواد میای می گی و دوست داری ما هم بگیم چشم...4 سال پیش گفتی فلان و بهمان ....

حالا صدر اگه دقت کرده باشید بعد از اینکه دید نصیرزاده خیلی عصبی شده اصلا بحث رو کش نداد و خیلی با شخصیت برخورد کرد...

در ضمن حرفهای نصیرزاده کاملا منطقی نبود و واقعا مصاحبه هاولانژ که نمی تونه ملاک اثبات همچین چیز سنگینی باشه...

در ضمن نصیر زاده حتی نمی دونست بلیط بازیها پیش فروش می شه و ربطی نداره که کدوم تیم میاد بالا.

پس به نظر من از هیچکی یه بت نسازیم...

در نهایت به نظر من این دو نفر تو حیطه کاری خودشون بهترین هستن.

7. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

جدای از همه این بحثها...من اون شب با متانت و شخصیت صدر خیلی حال کردم. مثال می زنم:

جاودانی بعد از پخش یه وله اومد گفت اینطوری اونطوری و آقای نصیرزاده قاطعانه می گه دستکاری صورت می گیره .بعد نصیرزاده عصبانی شد و گفت شما که وکیل هستی چرا اینطور برداشت می کنی(تو همین مایه ها) گه یهو چشای جاودانی گرد شد...توقع برخورد تند از نصیرزاده رو نداشت(البته حقش بود!)

بعدش چیکار کرد؟اون قضیه مسخره تلفن بیننده ها رو مطرح کرد...تابلو بود که ساختگیه و فقط می خواست در مقابل نصیرزاده مقابله به مثل کنه...

اما نصیرزاده یه جا به صدر توپید که شما هرچی دلت می خواد میای می گی و دوست داری ما هم بگیم چشم...4 سال پیش گفتی فلان و بهمان ....

حالا صدر اگه دقت کرده باشید بعد از اینکه دید نصیرزاده خیلی عصبی شده اصلا بحث رو کش نداد و خیلی با شخصیت برخورد کرد...

در ضمن حرفهای نصیرزاده کاملا منطقی نبود و واقعا مصاحبه هاولانژ که نمی تونه ملاک اثبات همچین چیز سنگینی باشه...

در ضمن نصیر زاده حتی نمی دونست بلیط بازیها پیش فروش می شه و ربطی نداره که کدوم تیم میاد بالا.

لذت بردم ؛ از مطلبتون..!

9. این کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از دید من بهتر از ایشون وجود نداره تو ایران..!
    دوست گلم جداي از هر حرف و حديثي
    صدر بهترين نيست
    خيلي تاسف خوردم بابت اين حرفت
    بهترينهاي اين مملكت كسايي هستن كه ممنوع التصويرن
    كسايي كه به خاطر ملي نبودن صدا و سيما
    مردم بايد از حضورشون محروم باشن
    امثال نصيرزاده و صدر براي اين دائم توي صدا و سيمان چون كبريت بيخطرن
    دوستان هيچ وقت امثال مهاجرانيها و كلانيها و قليچ خانيها رو فراموش نكنيد
    شما بايد كارشناسي مهاجراني رو توي تلويزيونهاي عربي ببينيد
    تا بفهميد چه جواهريه

11. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

منم گفتم که صدر و نصیر زاده تو حوزه خودشون بهترین هستن اما این بدبینی نصیرزاده قابل توجیه نیست . ضمن اینکه بعضی وقتا از دایره ادب خارج میشه مثل همون نوع برخورد با جاودانی که شما گفتی . یه بار هم در برنامه 90 که با عنایت ( رییس 20کمیته داوران ) بود خیلی تند با عنایت برخورد کرد . هر چند عنایت رو اصلا قبول ندارم اما رفتار نصیرزاده دور از ادب بود . با تمام این حرف ها باز هم می گویم که نصیرزاده در حوزه کاریش بهترین است .

صدر بهترين نيست
    خيلي تاسف خوردم بابت اين حرفت
    بهترينهاي اين مملكت كسايي هستن كه ممنوع التصويرن
    كسايي كه به خاطر ملي نبودن صدا و سيما
    مردم بايد از حضورشون محروم باشن
    امثال نصيرزاده و صدر براي اين دائم توي صدا و سيمان چون كبريت بيخطرن

دوست عزیز من یک بار در تاپیک دیگری درباره صدر به شما گفته بودم لذا در اینجا تکرار مکررات نمی کنم .

صدر از سینما چیزی نمی فهمد !!!

شما چگونه به خودت اجازه میدی این طور صحبت کنی ؟ دوست عزیز اگر شما صدر رو کارشناس قبول نداری خب این که مشکلی نیست بیایید نظرتون رو بگید اما این گونه توهین ها و تخریب شخصیت اصلا درست نیست . شمشیر رو از رو بستید . من ادعای آرشیو شما رو ندارم شاید کمتر از نصف آرشیو شما رو داشته باشم . اما شما فقط آرشیو جمع می کنی ؟ این مجله ها نگاهی هم می اندازی ؟ می خوانی ؟ یا فقط ورق میزنی و پز میدی ؟ صدر که در هفته سینما نمی نوسید . صدر از ابتدا در مجله سروش و بعد در مجله فیلم و سپس در مجله هفت به سردبیری مجید اسلامی تا زمان توقیفش مطلب می نوشت . عاشقان سال های طلایی مجله فیلم حتما به یاد دارند که مجله را برای خواندن " سایه خیال " های حمیدرضا صدر از آخر شروع به خواندن می کردند . سایه خیال مجله فیلم بود که خوانندگان قدیمی خاطره ها از فقط همین بخش مجله داشته باشند . گزارش های جشنواره ای صدر ، نقد ها ، ترجمه ها همگی بهترین هستند .خوانندگان قدیمی با خواندن دو سه خط یک مقاله بخاطر نوع قلم صدر فوری تشخیص می دادند این مقاله را صدر نوشته است .

صدر همان طور شیفته شازده کوچولوی سنت اگزو پری است که شیفته نقاشی های فریدا کالو .همان طور که عاشق هفت سامورایی است که عاشق باستر کیتون . این ها را از بند بند نقد هایش می توان فهمید . می دانید مجید اسلامی ، صدر رو بهترین ریویو نویس ایرانی می داند ؟ دیگر منتقدان هنوز فرق نقد و ریویو را نمی دانند . نقد هایشان فقط ریویو ی است که کش پیدا کرده است . جالب است بدانید همان طور که صدر خودش را کارشناس فوتبال نمی داند( اما اگر بخواهد فنی صحبت کند چیزی کم نمی آورد ) همان طور هم متواضعانه خودش رو یک منتقد سینما نمی داند اما نقدهایش نشان می دهد که از منتقد های پر ادعای ایرانی بهتر می فهمد .

حال اگر صدر در هر دو زمینه فوتبال و سینما صاحب نظر و کارشناس است مگر اشکالی دارد ؟ چرا ما چشم نداریم ببینیم فلانی اینقدر اطلاعات دارد ؟ واقعا چه اشکالی دارد ؟ من خودم از بعضی از این کارشناس های برنامه خوشم نمی آید اما اگر نگاه کنم سعی می کنم با بدبینی نگاه نکنم و اگر نکته مفیدی هم بگویند سعی می کنم آن نکته را بگیرم .

یک بار هم گفتید که این کارشناس ها هم بی فایده اند و کبریت بی خطرند و ... این دیگر چه حرفی است ؟ برنامه فوتبالی است چه ربطی دارد که مثلا صدر بیاید از سیاست بگوید ؟ با این خفقان جامعه ما این چه انتظاری است شما دارید ؟ همه رو با یک چشم نبینید . فکر نکنید اگر فلانی آمد در تی وی سیاستش این است و چه و چه و چه و...

خیالتان هم راحت باشد جهت اطلاعتون صدر قبلا از طرف روزنامه های هوادار نواخته شده است .

در پایان این رو بگم که من خودم مقاله ها و مطالبی بوده که صدر گفته و نوشته و من قبول نداشتم . یعنی از صدر یک بت نساخته ام .
    Last edited by majid21; 07-07-2010 at 15:47.

13. 2 کاربر از majid21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

جالبه. بحث سر منطق دو نفر در گفته هایشان به بحث سر شخصیتشان و تخریب شخصیت آن دو رسیده است!

این کبریت بی خطر رو هم من نمی فهمم! از مدل با خطرش یه مثال بیاورید (از گفته هاشون نه فقط اسم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •