Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i
Salam,i
Kasi midoone Sony Vaio VPC-F117FX/B alan too bazar hast ya na va age hast Gheymatesh ro midoone????i
khahesh mikonam .....i
نظرتون راجع به EB1CTO چیه؟
و چرا هرچی EB 1 CTO رو توی گوگل سرچ میکنم فقط صفحات فارسی میاد ؟؟؟
میشه لطفا بفرمائید علت این همه ایرادی که شما میفرمائید چی است ؟
من لپتاپ Vaio EB17FG خریدم با گارانتی ایران رهجو این رو بگم که لپتاپ توی ویترین مغازه بود و از جعبه بصورت آکبند خارجش نکرد . باطریش رو بهش وصل کرد اما با باطری روشن نشد چون که شارژ باطری خالی بود ! به برق متصل کرد و روشنش کرد . سیستم که بالا اومد مدتی طول کشید پیام اولین استفاده رو داد و کمی مراحل نصب رو گذروند که به قول فروشنده برای این گذاشتنش که خریدار مطمئن باشه لپتاپش قبلا استفاده نشده . اما خونه که بردمش توی لیست کانکشن هاش یه کانکشن adsl به نام جام جم داشت ! حالا سوال من اینکه میشه از لپتاپ استفاده شده باشه اما کاری کنند که وقتی روشنش مینه مراحل نصب اولیه رو بگذرونه ؟! و اینکه مگه نباید باطری لپتاپ شارز اولیه داشته باشه ؟ چرا خالی بود باطری؟
دوست عزیز اول بفرمایید که از نمایندگی خود ایران رهجو گرفتید؟
باتری لپ تاپ که باره اول روشن میکنی چون مدتی گذشته حداقل 30% شارژ داره.
در ضمن شما برای اطمینان باید به کارت گارانتی نگاه کنی ببین چه تاریخی روش خورده و با تاریخ خریدتون چقدر فرق داره
تا 3 و 4 روز عادیه
درضمن شما وقتی ویندوز و Restore میکنی بعد از ریست شدن شبیه اون صفحه ی اول میاد
اما بهترین ملاک همون تاریخ کارت گارانتی ایران رهجو هست
Last edited by VahidDG2007; 14-07-2010 at 17:52.
من امروز یک لپ تاپ سونی مدل ea 1agg خریدم.
1-میخواستم اول ببینم چطوری میتونم یک recovery تهیه کنم که بعدا اگه مشکلی به وجود اومد بتونم دوباره ویندوز را بر گردونم??
در قسمت start menu دنبال گزینه ی VAIO Recovery Center بگردید بقیه ی ماجرا هم که مشخصه
در ضمن معمولا داخل جعبه یک کاغذ قرار داده شده (توسط خود SONY)که نحوه ی ریکاوری گرفتن و نوشته بعلاوه یه فایل PDF هم داخل
سیستم هست.
windows backup and restore با creat recovery disks چه فرقی میکنه؟؟و باید از کدوم استفاده کنم؟؟![]()
شوخی میکنی؟!
داداش معلومه که باید creat recovery disk و بزنی
حالا من میگم واسه سرگرمی اولی رو بزن3ساعت صفا میکنی که ویندوز و دوباره بریزه
![]()
دوستان سوال من رو جواب ندادین . این کد بندی نام مدل ها برای هر منطقه فرق میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)