تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 216 از 577 اولاول ... 116166206212213214215216217218219220226266316 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,151 به 2,160 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

واسه چی شبا که تست سرعت میگیرم مینویسه isp شهراد نت کمپانی ؟اما روزا مینویسه پیشگامان کویر یزد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میشه این ترافیک رو در مرکز مخابراتی سپاهانشهر هم ببنید؟من 256 پیشگامان دوستم 512 همسایمون هم 128 داره هر 3 تاییمون هم مثل سگ پشیمونیم که چرا از پیشگامان گرفتیم خدا شاهده بخدا قسم برا همین پست من دو بار مودمم رو خاموش روشن کردم همیشه همین بازیه فکر کردم من مشکل داره بابا اقلا شاتل هر چند شبا سرعتش بایت میشد اما خداییش روز یه بار هم من باش مشکل نداشتم صبا و پارس هم همین طور --هر مشکلی داشتند شبا بود اما این واقعا بی خوده--از همین جناب فاروس تقاضامندم یه نگاهی به این مرکز ما بندازند

پس نمایندگی الکی میگفت اینجا خیلیییی کم مشترک داریم؟؟؟؟اگه زیاد داشت حتما باید 10000 بار مودم روشن خاموش میکردیم
    دوست عزیز تعجب میکنم از این صحبت شما ! اتفاقآ مرکز مخابرات سپاهان شهر پیشگامان یکی از مراکزی هست که اکثریت مشتری ها توی اون مرکز راضی هستن. افت سرعت دلایل مختلفی میتونه داشته باشه - یه تماس با نماینده ای که ازش سرویس گرفتید بگیرید تا براتون چک کنه.
    اگر نمایندتون این کارو براتون انجام نداد یا انجام داد ولی مشکلتون برطرف نشد یه تماس با بچه های پیشتیبانی فاروس بگیرید این کارو براتون انجام میدن
    مشتری های زیادی بودن که همین مشکل سرعت رو داشتن ولی با یه تماس با بچه های پشتیبانی و انجام دادن چندتا تست مشکل رو پیدا و رفع کردن.
    سرعت چند تا از مشتری های اون مرکز رو که به صورت آنلاین برسی کردم اکثریت با ۱.۵ تا ۲ برابر سرعت سرویس خودشون مشغول استفاده بودن. یه اسکرین از سرعت توی اون منطقه خدمتتون ارسال کردم

دوستان چرا اینترنت من اینجوری شده؟
    کانکت میشه ولی اینترنت اکسس ندارم یعنی یه علامت زرد روی اون کامپیوتر هست
    این مشکلی که فرمودید مربوط به اینترنتتون نمیشه
    لطفآ یه تماس با بچه های پشتیبانی فاروس بگیرید تا راهنماییتون کنن مشکل رو برطرف کنید.
    موفق باشید

3. این کاربر از Faroos_Networks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض سلام

این صفحه پشتیبانی فاروس پشتیباناش دیگه انلاین نمیشن؟؟ قبلا خیلی خوب بود اغلب بودن

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوست عزیز تعجب میکنم از این صحبت شما ! اتفاقآ مرکز مخابرات سپاهان شهر پیشگامان یکی از مراکزی هست که اکثریت مشتری ها توی اون مرکز راضی هستن. افت سرعت دلایل مختلفی میتونه داشته باشه - یه تماس با نماینده ای که ازش سرویس گرفتید بگیرید تا براتون چک کنه.
    اگر نمایندتون این کارو براتون انجام نداد یا انجام داد ولی مشکلتون برطرف نشد یه تماس با بچه های پیشتیبانی فاروس بگیرید این کارو براتون انجام میدن
    مشتری های زیادی بودن که همین مشکل سرعت رو داشتن ولی با یه تماس با بچه های پشتیبانی و انجام دادن چندتا تست مشکل رو پیدا و رفع کردن.
    سرعت چند تا از مشتری های اون مرکز رو که به صورت آنلاین برسی کردم اکثریت با ۱.۵ تا ۲ برابر سرعت سرویس خودشون مشغول استفاده بودن. یه اسکرین از سرعت توی اون منطقه خدمتتون ارسال کردم

این مشکلی که فرمودید مربوط به اینترنتتون نمیشه
    لطفآ یه تماس با بچه های پشتیبانی فاروس بگیرید تا راهنماییتون کنن مشکل رو برطرف کنید.
    موفق باشید

منم تقریبا با 50 دانلود میکنم البته نه همیشه یعنی 1.75 برابر اما شبا......

زودترم شروع به دانلود کردم اما.....

پینگم و آپلودم هم 367 و .7 در سایت اسپید میزنه--خیلی بد نیست؟

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقای فاروس:

اگه میشه بگید وضعیت سرویس 1 مگتون توی مرکز خرازی چه جوریه؟

راسی چه قد صول میکشه تا خط رانژه بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز بنده بهتون پیشگامان رو پیشنهاد میکنم

۱- لطفآ مرکز مخابراتتون رو اعلام بفرمایید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی اون منطقه خدمتتون عرض کنم - و چند تصویر از سرعت مشترکین منطقه مخابراتی شما به نمایش بگذارم
    ۲- نداگستر که خیر - شاتل هم تا جایی که بنده در جریان هستم خیر
    ۳-تمایل داشتید پیغام بدید تا کارت اعتبار ۵۰.۰۰۰ ریالی پیشگامان رو خدمتتون ارسال کنم[/QUOTE]

سلام ....من میخام ADSL وصل کنم بنده ساکن سپاهان شهر هستم ...خاستم لیست قیمتتون و همین طور میزان ترافیک و ... رو مشاهده کنم .در ضمن واقعا من اگه پیشگامان بگیرم میتونم راحت و بی دردسر دانلود سریع بکنم و مرتب شامل کم شدن سرعت نباشم ....؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

دوست عزیز بنده بهتون پیشگامان رو پیشنهاد میکنم

۱- لطفآ مرکز مخابراتتون رو اعلام بفرمایید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی اون منطقه خدمتتون عرض کنم - و چند تصویر از سرعت مشترکین منطقه مخابراتی شما به نمایش بگذارم
    ۲- نداگستر که خیر - شاتل هم تا جایی که بنده در جریان هستم خیر
    ۳-تمایل داشتید پیغام بدید تا کارت اعتبار ۵۰.۰۰۰ ریالی پیشگامان رو خدمتتون ارسال کنم

اقا من شهید منتظری هستم وضعیت اونجا چه جوریه درذمن کسی اونجا صبانت داره یا میدونه وضعیت چه طوریه خود صبا که زده تازه راه اندازی شده یعنی تا خلوطه سرعت خوب نیست ؟؟؟!!! اگه میشه زود جوابم رو بدید اخه شاتل همین امروز اس ام اس داد که دوره شما به زودی پایان میابد میخوام اگه چیزه خوبی پیدا نشد همون شاتل رو بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان چرا پیشگامان اینجوری شده خیلی دانلود برا من میندازه من کل دانلود های idm رو حجمش رو دز نظر بگیرم(چون فقط با اون دانلود میکنم) به سه گیگ نمیرسه تازه من فایل های بالا 50 مگ رو شبانه انجام میدم ولی خودتون ببینید اخه تو یه شب چجوری 2.41 گیگ دانلود کردم در حالیکه 300 مگ به زور دانلود شد؟ و من که میگم همه دانلود هام 3 گیگ نمیشه چجوری شده دو برابر؟
    Last edited by farzan311; 09-07-2010 at 10:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان چرا پیشگامان اینجوری شده خیلی دانلود برا من میندازه من کل دانلود های idm رو حجمش رو دز نظر بگیرم(چون فقط با اون دانلود میکنم) به سه گیگ نمیرسه تازه من فایل های بالا 50 مگ رو شبانه انجام میدم ولی خودتون ببینید اخه تو یه شب چجوری 2.41 گیگ دانلود کردم در حالیکه 300 مگ به زور دانلود شد؟ و من که میگم همه دانلود هام 3 گیگ نمیشه چجوری شده دو برابر؟

وقتی کانکشن های idm روی 16 یا 8 میزارید حجم بیشتری رو میندازه--البته دیگه نه تا این حد

تعداد کانکشن ها رو کم کنید ببنید حل میشه یا نه

البته یه چیز دیگه هم یادم افتاد-اونم اینکه احتمال هم داره ویندوزتون روی اتوماتیک آپدیت باشه و خودشو آپدیت کرده باشه یا آنتی ویروس یا هر برنامه دیگه--البته بازم اینو اضافه میکنم که دیگه نه تا این حد-آخه 2.4 گیگ خودش یه ویندوز دیگه از آپدیتو اینا گذشته

پس یه چیز دیگه هم اضافه میکنم اونم اینکه حتما وایرلس داری و کسی داره اون کنارا شدید حال میکنه

یا اینکه ویروس داری -پیشنهاد میکنم یه نرم افزار نتورک متر یا تو این مایه ها نصب کنید ببینید چه قدر داره ترافیک میخوره اون موقع شاید به ویروس یا غیره پی ببرید

11. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تنها احتمال همین اخریه هست نرم افزارش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •