تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 218 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

در آغاز فعالیت Uboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از این کرک استفاده کن مشکلت حل می شه 100 درصد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله حل شد ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان بالارخه نسخهس PC سالم با کرک سالم اومده یا نه ما نفهمیدیم؟

داره خودمونی میشه sina 007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز
    ببخشید من نمیدونم قبلا کسی این سوال رو مطرح کرده یا نه ولی تو یه قسمت از بازی اونجایی که توی یه محوطه بسته چند تا از این احضار کننده ها بالای یه سکو هستند و دستاشونو به هم دیگه دادن!!
    راستش من اون دو تا دکمه توی دو سمت دیوارارو فشار میدم بعد یه دستگیره ی زرد از دیوار میاد پایین بعد وقتی از اون میرم اون چند تا احضار کننده ها رو میکشم یه در اون جلو هست که باز نمیشه حتی چند بار دوباره من اون دستگیره رو کشیدم ولی اون دره باز نمیشه!!!!!!! باید چکار کنم؟؟؟؟ دوستان خواهشا زود جواب بدین!!! (اگر screenshot خواستین می تونم بذارم)
    ............. با تشکر .................

در آغاز فعالیت Uboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون کرک که در پست قبلی دادید:

http://rapidshare.com/files/403109983/PoP.CRACK-SKIDROW.raق
    مشکل اون قسمت منو حل کرد اما باگ های اساسی ایجاد میکنه، مثلا یه ذره جلوتر از همونجا که وارد مرحله بعد و اون سالن بزرگ میشه، اصلا حسابی گیج میشم انقدر باگ داره نمیدونم کدوم طرفی باید برم، یا کجا وایسادم الان!

منظورم اینجاست:

این یه نمونه باگ خفن که بدجایی هم هست:

حالا این باگ ها رو چه جوری حل نمیکنم، یه کرک اساسی تقریبا بدون باگ سراغ ندارین؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام به همه بازی خورها (با تخلص از کلیک) مخصوصا خوره های POP بازم مخصوصا سری WW و TTT !!!

آقا طبق رسم فروم ها قبل از اینکه سوالم رو بپرسم گشتم به این تاپیک رسیدم و یه 30-40 صفحه ای رو انصافا خوندم! چشام درومد!

عرض شود خدمتتون که منم مثل یک سریاز بچه ها یکی از درها برام باز نمیشه، خیالتون راحت باشه، کرک جدید skindrow رو هم از این پست ریختم :

کد:
    اما بازم در باز نشد، فکر نمیکنم اون درهایی رو که بچه ها بهش اشاره کردن باشه،

خوب بزارید دقیق بگم کجام و مشکلم رو با screenshot بگم:

>> یه جایی اون غول معروفه قرمزه (که تو یه سکانسی میگه : "فرزند سلیمان رو بکشید") روی یه گنبد وایساده و داره درو دیوار رو خراب میکنه و من باید با سرعت توسط freeze و پارکور و خلاصه جنگولک بازی خودمو برسونم به یه تالاری که توش دو تا آبشار وجود داره و پشت آبشار سمت راستی یه مجسمه پوینت دار هستش یعنی دقیقا اینجا:

که باید طبق معمول از این آبشار بالا برم (البته بماند که قبلش باید با freeze و unfreeze مجسمه رو بشکنم)، و این کار رو میکنم (عکس رو میزارم تا یادتون بیاد):

که من اون وسط به بارفیکس آووزنم! بعد از رفتن بالا توسط wall run رو آبشار freeze شده،یه سری بارفیکس و... رد می کنم که در نهایت به یه اهرم بارفیکسی طلایی میرسم. یعنی اینجا:

وقتی پریدم و اهرم رو گرفتم و میره پایین، صدای عمل کردن یه چیز مکانیکی میاد اما هیچ اتفاقی نمیفته و چیزی تغییر نمیکنه، ظاهرا باید درب مقابل prince تو این عکس باز بشه ولی نمیشه، همه جارو هم گشتم ولی هیچ راهی غیر از اینجا وجود نداره!!!
    خود عکس هم گواه بر این موضوعه، چون prince اینجا از اهرم آویزونه و به محض آویزون شدن درب باید باز بشه! ولی اینجا چیزی باز نیست.

حالا کسی از دوستان هست که تو مسیر به این مشکل برخورده باشه و حلش کرده باشه؟

( من آخرین کرک SkinDrow که بچه ها معرفی کردن رو ریختم و بازم جواب نداد و این عکس بعد از کپی کرکه! )

ممنون از راهنماییتون
    بفرما دوست عزیز . دقیقا سیو بعد از در هست :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها سلام
    به یه مشکل جدید برخوردم!!
    الان همی آپگریدهارو به غیر ز 3تای وسطی گرفتم avalaible هم دارم وقتی از همه بالایی رو میزنم بعد apply میکنم میاد بیرون 2باره مثه قبل میشه.چرااااا؟؟چرا آپگرید نمیشه
    یه چیز دیگه وقتی دوباره از اول شروع میکنیم می پرسه آپگریدهارو میخوای منم میزم yes ولی تو بازی هیچ کدومشون نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون کرک که در پست قبلی دادید:

http://rapidshare.com/files/403109983/PoP.CRACK-SKIDROW.raق
    مشکل اون قسمت منو حل کرد اما باگ های اساسی ایجاد میکنه، مثلا یه ذره جلوتر از همونجا که وارد مرحله بعد و اون سالن بزرگ میشه، اصلا حسابی گیج میشم انقدر باگ داره نمیدونم کدوم طرفی باید برم، یا کجا وایسادم الان!

منظورم اینجاست:

این یه نمونه باگ خفن که بدجایی هم هست:

حالا این باگ ها رو چه جوری حل نمیکنم، یه کرک اساسی تقریبا بدون باگ سراغ ندارین؟
    بعد از گذشتن از در دوباره از کرک قبلی خودتون استفاده کنید
    مشکل حل می شود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض راهنمایی و سوال

سلام

من اینجا گیر کردم

چیکار کنم؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

من اینجا گیر کردم

چیکار کنم؟
    دوست عزیز برو و بپر روی اون دایره تا اون سکو بیاد جلو و بعد بپر روی دیوار بقلی و بعد باز هم بپر
    روی سکو و راست کلیک رو بزن و بالاتر برو تا اون لبه بالای سکو رو بگیری.

داره خودمونی میشه H.P1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بالارخه نسخهس PC سالم با کرک سالم اومده یا نه ما نفهمیدیم؟
    شما چه طور متوجه نشدید؛ پس این همه آدم اینجا چگونه بازی رو تمام کردند؟
    آره دوست عزیز شما برو بازی رو بخر و کرکش رو از چند صفحه قبل دانلود کن و با خیال راحت بازی کن

11. این کاربر از H.P1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •