تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 314 از 2365 اولاول ... 2142643043103113123133143153163173183243644148141314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,131 به 3,140 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بهترین باند برای ضبط پایونیر DEH-2050

با سلام به اساتید برای پراید با باتری خشک 60 آمپر و ضبط پایونیر DEH-2050
    می خوام دو تا باند (بدون امپ ) بخرم
    بهترین باند (فقط پایونیر یا کنوود) که بدون امپ ببندم چه مدلی هست؟ (هزینه تا 100 تومن)
    البته میدونم بدون امپ زیاد جالب نمیشه ولی از این فابریکش که بهتره
    در ضمن باندی باشه که بدون امپ توانش تلف نشه و هزینه بی مصرف نباشه
    ببخشید خیلی غیر حرفه ای پرسیدم

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان
    آقا یه باند واسه Pioneer 4150 که اول بیس بالایی داشته باشه و کیفیت و وضوح خوبی هم داشته باشه قیمت هم بالای 70 تومن نشه. ماشین هم پراید.
    راستی میگن تخته بندازی عقب بهتره اره؟؟
    شما یه جفت باند کنوود 718 بگیر ، بنداز عقب ، صدای خیلی خوبی میده ، احتیاجی هم به تخته نیست .

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

بهترین باند برای ضبط پایونیر DEH-2050

با سلام به اساتید برای پراید با باتری خشک 60 آمپر و ضبط پایونیر DEH-2050
    می خوام دو تا باند (بدون امپ ) بخرم
    بهترین باند (فقط پایونیر یا کنوود) که بدون امپ ببندم چه مدلی هست؟ (هزینه تا 100 تومن)
    البته میدونم بدون امپ زیاد جالب نمیشه ولی از این فابریکش که بهتره
    در ضمن باندی باشه که بدون امپ توانش تلف نشه و هزینه بی مصرف نباشه
    ببخشید خیلی غیر حرفه ای پرسیدم

اگه بخوای یه چیز خوب باشه و بعدا" هم با آمپ جواب بده ، یه جفت 718 کنوود بگیر ، صدای قشنگی داره .

حدود قیمتش هم زیر 80 تومن هستش .

3. این کاربر از vahoa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beny98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خیلی دور،خیلی نزدیک!

پيش فرض

سلام بر دوستان
    آقا یه باند واسه Pioneer 4150 که اول بیس بالایی داشته باشه و کیفیت و وضوح خوبی هم داشته باشه قیمت هم بالای 70 تومن نشه. ماشین هم پراید.
    راستی میگن تخته بندازی عقب بهتره اره؟؟
    شما یه جفت باند کنوود 718 بگیر ، بنداز عقب ، صدای خیلی خوبی میده ، احتیاجی هم به تخته نیست .
    با سلام....
    ممنون ک میلاد جان زحمت پرسیدنه این سوالو کشیدی....
    ببینین Vahoa عزیز منم مثل شما از 718 خیلی خوشم میاد و واقعا صدای توپی داره ولی هرجا ک شنیدم 718 با آمپلی توان خودشو به معرض نمایش میذاره و از هم مدل هاش پیشی میگیره .....اما من واقعا قصد خریدن آمپلی رو ندارم....فکر نمیکنین با خرید کنوود 718 هزینه اضافی متقبل میشم؟؟؟آخه الان یه پایونیر 400 وات 80 وات RMS دیدم ک با هزینه نصب 60 تومنی در میاد،مدلش هم 6973 هست...
    راستی کسی از دوستان میدونه نمایندگی رسمی پایونیر تو شیراز کجاس؟ (البته اگه تبلیغ نمیشه)
    Last edited by beny98; 04-07-2010 at 22:36.

5. این کاربر از beny98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من چند مدل پایونیر بررسی کردم مدل 4250 به نظرم خوب اومد. با باندهای 718 کنوود صدای خوبی میده؟ اگه نمیده میشه باند خوب براش معرفی کنید؟ آمپ و ساب نمیخوام بگیرم.
    جای مطمئنی برای خرید و نصب تو تهران سراغ دارید؟

7. این کاربر از archiver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheildolatabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من چند مدل پایونیر بررسی کردم مدل 4250 به نظرم خوب اومد. با باندهای 718 کنوود صدای خوبی میده؟ اگه نمیده میشه باند خوب براش معرفی کنید؟ آمپ و ساب نمیخوام بگیرم.
    جای مطمئنی برای خرید و نصب تو تهران سراغ دارید؟
    دوست عزیز آدرس و تلفن نمایندگی معتبر پایونییر و کنوود برای خرید در تهران رو برات پیام خصوصی فرستادم. تماس بگیر راهنماییت می کنن
    برای نصب هم بچه ها اگه بتونن جایی رو معرفی کنن خوبه.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه بروبچ و سیستم بازا! مخصوصا برادر گرامی آقا حمید
    خدمتتون عرض کنم که رفتم ضبط و باند برای ماشینمون بگیرم(سمند) به فروشنده گفتم که یک سیستم ساده و ارزان میخوام من زیاد حرفه ای نمیخوام و اهل صدای زیاد و ساب و ...نسیتم . این پیشنها د رو به من کرد: ضبط پایونیر 5250 (185000)، اسپیکر پایونیر6975v2 که (150000) و آمپ دو کانال پریمایر (80000) کلی هم از امپه تعریف کرد و به به و چه چه کرد که تو دو کاناله ها بهترین کیفیت رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!من موندم چی بگم
    لطفا راهنمایی کنید به نظرتون چطوره؟ هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ مچینگ و مارکها!!!

10. این کاربر از eh_robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه بروبچ و سیستم بازا! مخصوصا برادر گرامی آقا حمید
    خدمتتون عرض کنم که رفتم ضبط و باند برای ماشینمون بگیرم(سمند) به فروشنده گفتم که یک سیستم ساده و ارزان میخوام من زیاد حرفه ای نمیخوام و اهل صدای زیاد و ساب و ...نسیتم . این پیشنها د رو به من کرد: ضبط پایونیر 5250 (185000)، اسپیکر پایونیر6975v2 که (150000) و آمپ دو کانال پریمایر (80000) کلی هم از امپه تعریف کرد و به به و چه چه کرد که تو دو کاناله ها بهترین کیفیت رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!من موندم چی بگم
    لطفا راهنمایی کنید به نظرتون چطوره؟ هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ مچینگ و مارکها!!!
    سلام و خسته نباشيد
    1- پخش اگر مدل 5250SD منظور بوده ،قيمت رو بالا گفته،177،000 تومن
    2-اسپيكر 6975v2 رو من صداش رو نشنيدم،ولي قيمت اين رو هم بالا گفته اي! 125-130 تومنه.به نظر من اسپيكر مناسبي نيست.چون خود 6975 از سال 87 به بعد تقريبا،ديگه كيفيت مناسبي نداشت ،تو برندهاي ديگه مثل اينفينيتي يا JBL و...ميتوني انتخابهاي بهتري رو تجربه كني.
    3-چه مدل امپي رو پيشنهاد داد. مدل دقيق بگو چون پريمير مدل تقلبي داره
    موفق باشي

12. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eh_robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام مجدد
    آقا ما اصفهان هستیم واسه همینه که قیمتها یکمی فرق داره!!!!!!! 1-حالا میشه چندتا باند با کیفیت اینفینیتی و جی بی ال معرفی کنید؟ دفعه قبل آلپاین sps-609معرفی کردید که مشخصاتش رو دیدم خوب بود
    2-در کل تو سایت پاپ استریو که میرم بیشتر مدل اسپیکرهای آلپاین پاسخ فرکانسی کمی دارن یعنی صداشون بمه؟.
    3-مدلهای سری RوS رو دیدم خوشم اومد تو عمل صداشون چه جوریه؟ SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C
    4-به نظر شما من اینترنتی از سایتای نمایندگی شرکتی خرید کنم بهتر نیست که با گارانتی و مطمئن باشه؟ میدونی که تو اصفهان فقط نمایندگی پایونیر رو من پیدا کردم که اونم هنوز فرصت نشده برم سراغش!!!!!!
    مثل اینکه خیلی سوال کردم بقیه اش برا دفعه بعد!!!!!!
    Last edited by eh_robert; 05-07-2010 at 23:21.

14. این کاربر از eh_robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nanoreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید محترم یه سوال داشتم اگه پاسخ بدید خیلی خوشحال می شم.
    ماشینم 206 و ضبط و باند هاش فابریک کارخونه است.
    1.تصمیم گرفتم ضبط pioneer4250 SD بگیرم آیا باند های خود ماشین فعلا با این ضبط جواب می ده؟
    2.نظرتون درباره ضبط چیه آیا توی رنج 150 تومان چیز بهتری پیدا میشه یا نه؟
    3.اگه باند 718 kenwood بگیرم با سیستم بالا و هزینه نصب حدود 235000 تومان می افته فعلا دیگه پول برای آمپ ندارم(بابا نمی ده) شندیم آمپ نباشه آسیب می رسه ؟(اصلا دنبال ولوم بالا و سر صدا نیستم) آیا درسته مشکل پیش میاد یا نه؟
    با سپاس قبلی از پاسخ شما

16. این کاربر از nanoreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد
    آقا ما اصفهان هستیم واسه همینه که قیمتها یکمی فرق داره!!!!!!! 1-حالا میشه چندتا باند با کیفیت اینفینیتی و جی بی ال معرفی کنید؟ دفعه قبل آلپاین sps-609معرفی کردید که مشخصاتش رو دیدم خوب بود
    2-در کل تو سایت پاپ استریو که میرم بیشتر مدل اسپیکرهای آلپاین پاسخ فرکانسی کمی دارن یعنی صداشون بمه؟.
    3-مدلهای سری RوS رو دیدم خوشم اومد تو عمل صداشون چه جوریه؟ SPR-69CوSPR-57Cو SPR-17C
    4-به نظر شما من اینترنتی از سایتای نمایندگی شرکتی خرید کنم بهتر نیست که با گارانتی و مطمئن باشه؟ میدونی که تو اصفهان فقط نمایندگی پایونیر رو من پیدا کردم که اونم هنوز فرصت نشده برم سراغش!!!!!!
    مثل اینکه خیلی سوال کردم بقیه اش برا دفعه بعد!!!!!!
    سلام (چون با ميان بر لاگين شدم نميتونم از گزينه نقل قول استفاده كنم). راستش نميدونم الان تو بازار چي موجوده (از اينفي و جي بي ال) ولي كلا محصولاتش تو رنجهاي مختلف عالي هستند.اينفي بيشتر SQ هست و جي بي ال تو كار كوبش اسپيكرهاي Type R آلپاين نصبت به S بهترن ولي بايد با آمپ خوب بسته بشن تا بهترين Performance رو داشته باشيد. كامپوننتهاش براي داشتن صداي با كيفيت بسيار مناسبند ولي بايد تو كيك پنل استفاده بشن.
    Last edited by hamidR15; 06-07-2010 at 16:00.

18. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •