سلام دوست عزیز8.اصلا
واسه چی گفتید کیبوردش خوب نیست؟
من که تاحالا باهاش مشکلی نداشتم![]()
سلام دوست عزیز8.اصلا
واسه چی گفتید کیبوردش خوب نیست؟
من که تاحالا باهاش مشکلی نداشتم![]()
همونطور که AryanLand عزیز هم گفتن بهترین راه نصب فارسی ساز هستش و مثل ویندوز کامپیوتر فقط باعث میشه که فارسی شناسایی و بتونه مورد استفاده قرار بگیره
اگه توی نصب و اجرای فارسی ساز مشکلی دارین بفرمایین تا حلش کنیم
خدا رو شکر که تا حالا واستون مشکلی پیش نیومده
آخه این گوشی یه جورایی همه چیزش شانسیه
مثل ترک خوردن - لق شدن و خرابی کیبورد - خراب شدن جک 3.5 و ....
توی این تاپیک تقریبا واسه هر کسی یه مشکلی پیش اومده
امیدوارم که شما با این مشکلات مواجه نشید![]()
خوب چه فارسی سازی بهتره ؟؟؟
طریقه نصب ؟؟؟؟
خوب با این تفاسیر یکی از بهترین و سبکترین و بی دردسر تریف فارسی سازایی که برای x1 هست رو لطف میکنید.
چون اینقدر توی وب دیدم هر کدوم همه هم یه جورایی پیچیدن.
با تشکر
MOBiDIV Arabware 454
ابتدا از لینک زیر دانلودش کنید
طریقه نصب و اجرا : روش نصبش سادست ولی توجه داشته باشید که در طول نصب وقتی سوال پرسید که آیا قوانین رو قبول دارید I Agree رو حتما بزنید . اگه این قسمت رو اشتباه کنید باید هارد ریست کنید تا بتونید دوباره نصبش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و حتما هم توی حافظه خود گوشی یعنی Device نصب بشه
بعد از نصب و ریست گوشی برید به Start>Settings>System و دعم تعدد اللغات(یه آیکون به شکل کره زمین هست که روش حرف ض هست) رو انتخاب کنید . بعد برید به سربرگ سوم (التحکم) و از کادر اول English with Arabic enabled و از کادر دوم محاذا للیسار رو انتخاب کنید
بعد برید به سربرگ البلد و از کادر اول English United States رو انتخاب کنید و OK کنید و Regional Settings رو باز کنید و از کادر بالای صفحه English United States رو انتخاب و OK کنید سپس گوشی رو ریست کنید .
این گچ پژ رو داره ؟؟؟
سلام.
شما با نصب اون فارسی ساز که دوست عزیزمون معرفی کردن قادر هستید تمام حروف فارسی رو بخونید اما برای نوشتنش باید یک کیبورد فارسی نصب کنید.(برای نوشتن گچ پژ).![]()
سلام من x1 دارم و گوشیم بدجوری ضربه خورده.و مشکل سخت افزاری داره..تا حالا جاهای مختلفی بردم ولی نتونستن درست کنن.علا ئدینم یه مغازه بردم یارو 1 ماه نیگه دایت نتونس درست کنه...
کسی هست که یه جای خوبو بشناسه که xperia رو درست کنن؟
خواهشا کمک کنین هر کسی هر جایی فکر میکنه بگه.
گوشیه توپیه نمیخوام از دست بدمش...پولم نیس که بشه دوباره خرید.ممنون میشم
سلام.
نگفتید چه مشکلی پیدا کرده.![]()
برای راحتی کار این کیبوردی که میزارم رو دانلود کنید
SPB Keyboard
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش نصب و اجرا : روش نصب که نیازی به توضیح نداره اما یادتون باشه حتما باید توی حافظه داخلی گوشی نصب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب برید به Start>Settings>Personal>Input>Options و (فارسی) Persian رو تیک بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)