از نظر من باید سیلوا رو به عنوان مهاجم کاذب بزارن پشت سره ویا
واز تورس دیگه استفاده نـــــــــــــــکنـــــــ ــــــــه
ژابی هم از نظر من در همه شرایطه
از نظر من باید سیلوا رو به عنوان مهاجم کاذب بزارن پشت سره ویا
واز تورس دیگه استفاده نـــــــــــــــکنـــــــ ــــــــه
ژابی هم از نظر من در همه شرایطه
منبع این کجاست؟
لابد رنکینگ کاسترول؟
درود بر اسپانیا درود بر داوید ویا
سلام
من فکر می کنم تو بازی با آلمان دیگه تورس بهتره روی نیمکت بشینه (نه به خاطر ناآمادگی، به خاطر اینکه بشه وسط میدان رو کنترل کرد)
تورس می تونه دقیقه 60 به بعد به بازی بیاد و نقش یک Super-Sub رو داشته باشه. فابرگاس هم به نظر من احتمالا به جای تورس بازی می کنه. پدرو جزو XI نمی تونه باشه ولی برای تعویض 10 دقیقه آخر یا وقت های اضافه می تونه خیلی خوب باشه. جلوی آلمان باید بوسکتس، ژاوی و آلونسو بهترین بازی امسالشون رو انجام بدن اگه اسپانیا به فکر فیناله...
سلام
تا اینجا موافقممن فکر می کنم تو بازی با آلمان دیگه تورس بهتره روی نیمکت بشینه (نه به خاطر ناآمادگی، به خاطر اینکه بشه وسط میدان رو کنترل کرد)
تورس می تونه دقیقه 60 به بعد به بازی بیاد و نقش یک Super-Sub رو داشته باشه.
با بازی سسک هم موافقم ولی نه تو خط حمله!فابرگاس هم به نظر من احتمالا به جای تورس بازی می کنه. پدرو جزو XI نمی تونه باشه ولی برای تعویض 10 دقیقه آخر یا وقت های اضافه می تونه خیلی خوب باشه. جلوی آلمان باید بوسکتس، ژاوی و آلونسو بهترین بازی امسالشون رو انجام بدن اگه اسپانیا به فکر فیناله...
به نظرم اگه جای بوسکتس بازی کنه نتیجه بهتری میده و تو خط حمله یورنته رو ترجیح میدم و فکر کنم مثمر ثمرتر باشه
کلا آلمان تیم شکست ناپذیری نیست و بین خط دفاع و هافبکهاش فضای نفوذ زیادی هست
اگه بازیکنهای اسپانیا مثل بازیکنهای آرژانتین احساسی عمل نکنند من به برد اسپانیا امیدوارم
مخصوصا که دروازه بان و خط دفاع اسپانیا خیلی متفاوت تر از آرژانتین هست!
به نظرم دو تا هافبک دفاعی خیلی منطقیه ! حساسه رقابتا باید احتیاط هم کرد !
راستی سیلوا با سوئیس خیلی خوب بازی کرد ... حداقل از فابرگاس بهتر بود ! میتونه فیکس بازی کنه به نظرم !
دقت کردین ویا گوشه ها خیلی خوب بازی میکنه ؟ به نظرم باید گوشه باشه ، یورنته وسط فیکس باشه خیلی خوبه . چون تورس دیگه قدرت بدنی نداره این المان هام دفاعشون خیلی قدرتیه یورنته هم غولیه میتونه حداقل رو توپای بلند تاثیر گذار باشه !
از یک طرف منطقیه قبول,ولی از طرف دیگه با کم گل زدنای این مدت معلوم میشه که اینکار واقعا سرعت تیم رو میگیره و از تاکتیک اصلی تیممون جلوگیری میکنه... به هرحال باید منتظر دل بوسکه موند.به نظرم دو تا هافبک دفاعی خیلی منطقیه ! حساسه رقابتا باید احتیاط هم کرد !
راستی سیلوا با سوئیس خیلی خوب بازی کرد ... حداقل از فابرگاس بهتر بود ! میتونه فیکس بازی کنه به نظرم !
دقت کردین ویا گوشه ها خیلی خوب بازی میکنه ؟ به نظرم باید گوشه باشه ، یورنته وسط فیکس باشه خیلی خوبه . چون تورس دیگه قدرت بدنی نداره این المان هام دفاعشون خیلی قدرتیه یورنته هم غولیه میتونه حداقل رو توپای بلند تاثیر گذار باشه !
من که دلم روشنه..!![]()
این لینکش
کاسترول که حامی رسمی فیفاست اعلام کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ولی خدایی تو اون پنالتی اگه به جای کاسیاس والدز وایساده بود حتما گل میخوردیم.اینم دلیلیه بر اینکه کاسیاس بهترین دروازه بان جهانه.
اتفاقا من با یدونه هافبک دفاعی (زابی آلونسو)، دو تا هافبک وسط (اینیستا و ژابی) و یدونه هافبک تهاجمی (فابرگاس) موافق ترم!به نظرم دو تا هافبک دفاعی خیلی منطقیه ! حساسه رقابتا باید احتیاط هم کرد !
تو زمان آراگونز هم ترکیب به این شکل بود که خوب هم نتیجه میداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)