تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 131 از 134 اولاول ... 3181121127128129130131132133134 آخرآخر
نمايش نتايج 1,301 به 1,310 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مارادنا اين كاره نيست

تسليت..انشا الله 4 سال ديگه بهم ميخوريم و اونوقت قدرت اصلي اين تيم رو اونجا تجربه ميكنين و 7 8 تايي مي خورين

همه كه نبايد قهرمان بشن... بعضي تيما بايد نردبان قهرماني باشن

دنيا ديد كه مسي بدون ژاوي يه مترسك تشريف داره...هنوز زوده بهش بگن انگشت مارادونا چه برسه به خودش

2. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

اين كارت 8 تا بيشتر نيست و شايد فقط تكرار بازي هاي جام رو نشون بده
    اوني كه من مي گم 10 تاست + يه كانال هم اگه اشتباه نكنم كانال اختصاصي جام جهاني 2010 هستش!
    همه بازي ها رو مستقيم + چندبار تكرار نشون ميده
    و همچنين اگه اشتباه نكنم براي بار اول بايد هم 75 دلار رو بدين هم65 دلار!
    يعني يكي واسه كارت يكي هم واسه تمديد يا باز كردن كانال ها
    این که میبینی 8 تا هست بخاطر جام جهانی شده وگرنه تا قبل از جام 10 تا با این قیمت بود بعد از جام دوباره میشه 10 تا
    نه اگر بار اول بگیرید 75 ولی اگر کارتتون مدتش تمام شد واسه تمدید شماره سریال کارت توی سایت وارد میکنید اگر معتبر باشه دیگه نمیخواد 75 دلار بدی بجاش 65 تا پول میدی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با این بازی سردرگم واقعا حقمون نبود ببریم من اگه طرفدار آرژانتینم به خاطر فوتبال با نشاط و خلاقیه که داره ولی تیمی که تو بازی دیشب دیدم به جز اسمش دیگه هیچیش آرژانتین نبود.

5. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایستگاه آخر، تحقیر!

(ناراحت)

بالاخره فکر اینکه در این جام دلم با قهرمانی آرژانتین حاوی مسی و مارادونا باشه یا بارسلونا (اسپانیا)، از سرم پرید. اما به چه قیمتی.

حالم خوب نیست من عاشق مارادونا هستم اما بیاید قبول کنیم مارادونا مربی نیست ای کاش مارادونا مشاور یا سرپرست بود برای روحیه دادن ... قبلا هم گفتم بازیکنا خیلی راحت اجازه میدند که تیم حریف پاس کاری کنه و خودش به دروازه آرژانتین نزدیک کنه اصلا یارگیری و جنگندگی موقع دفاع تو تیم نیست ... امروز سه گل رو همینجوری خوردیم یعنی مدافعین و هافبک ها عین ماست وایستادن و نگاه کردن نمیدونم چرا وقتی میخواستند دفاع کنند به بازیکن حریف که نزدیک نمیشدند هیچ تازه یارگیری هم نمیکردند و بهشون راحت فضا میدادند ... اما زمان حمله بچه ها خوب عمل می کردند فقط ضربه های آخر رو بد زدند ... ای تو روحت فوتبال که چهار سال آدم انتظار میکشه اونم با بازیکنی مثل مسی و توز آخرش از تیمی که متنفری می بازی .. ای تو روحت
    تایید. البته من عاشق مارادونا و متنفر از آلمان نیستم. عجیب دفاع می کردن. انگار نه انگار. با اون شوکها و فشارها همونقدر تمرکز در حمله هم قابل قبول بود. باز خوبه اسپانیا شبش بازی داشت که برای من مسکن بود. ظاهرا بعضی دوستان آلمانی هم هنوز سر 4 تایی که بارسلونا به بایرن مونیخ زد از مسی کینه دارن. بابا تموم شد رفت.

7. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadegh2x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایستگاه آخر، تحقیر!

(ناراحت)

بالاخره فکر اینکه در این جام دلم با قهرمانی آرژانتین حاوی مسی و مارادونا باشه یا بارسلونا (اسپانیا)، از سرم پرید. اما به چه قیمتی.

تایید. البته من عاشق مارادونا و متنفر از آلمان نیستم. عجیب دفاع می کردن. انگار نه انگار. با اون شوکها و فشارها همونقدر تمرکز در حمله هم قابل قبول بود. باز خوبه اسپانیا شبش بازی داشت که برای من مسکن بود. ظاهرا بعضی دوستان آلمانی هم هنوز سر 4 تایی که بارسلونا به بایرن مونیخ زد از مسی کینه دارن. بابا تموم شد رفت.
    راستش من هم متنفر از آلمان نیستم ، اون موقع خیلی ناراحت بودم که اون جوری گفتم ...به هر حال آلمان تیم خوبیه همین قدر که مربیش جرات داشته و جوان ترین بازیکن ها رو دعوت کرده و تیم یک دستی رو آماده کرده باید بهشون تبریک گفت ...

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این المان ها که توی این انجمن دست از سر ما بر نمیدارن توی افریقا هم دست از سر دیگو بر نمیدارن.اگه من اونجا بودم و می دیدم که اینطور به اسطوره اهانت می کنند حتما داغونشون می کردم مخصوصا این مو رنگیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

این المان ها که توی این انجمن دست از سر ما بر نمیدارن توی افریقا هم دست از سر دیگو بر نمیدارن.اگه من اونجا بودم و می دیدم که اینطور به اسطوره اهانت می کنند حتما داغونشون می کردم مخصوصا این مو رنگیه

ايشون چجور اسطوره اي قلمداد ميشه كه به يه اسطوره ديگه ميگه تو بايد بري تو موزه ؟ مگه خودش احترام اسطوره هارو نگه ميداره؟ ضمنا مارادونا بهتر بود بجاي اينهمه پرگويي و حاشيه سازي بيشتر به فكر تيم ميبود و تمركزش رو ميزاشت روي بازيها. هرچند اگه اينكارم ميكرد بعيد بود نتيجه اي بگيره چون با اين حركات غير حرفه ايش نشون داد بيشتر يه بازيكن قديميه تا يه مربي براي امروز !
    راستي، اين مو رنگيه داره چيكار ميكنه كه من نفهميدم ؟ دارن ازش عكس ميگيرن اما اون عصبيه و به خبرنگارا و طرفداراي آلمان فحاشي ميكنه.
    آلمان نشون داد بهترين تيم اين دوره است حتي اگه قهرمان نشه .
    به قول يكي از بچه ها بازي آلمان - آرژانتين يه فيلم 18+ تمام عيار بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مسی,
    .هنوز زوده بهش بگن انگشت مارادونا چه برسه به خودش
    اینو کاملا موافقم!!!

به قول گل,

مارادونا ;تو دوتا جام, تیم بدون ستاره و بدون مربی ارژانتینو یک نفری کول

کردو برد فینال,ام مسی...

اگه مسی واقعا نصف مارادونا بود,با این همه ستاره ی ارژانیتن حد اقل بازیش یکم بیشتر به چشم میومد.

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ايشون چجور اسطوره اي قلمداد ميشه كه به يه اسطوره ديگه ميگه تو بايد بري تو موزه ؟ مگه خودش احترام اسطوره هارو نگه ميداره؟ ضمنا مارادونا بهتر بود بجاي اينهمه پرگويي و حاشيه سازي بيشتر به فكر تيم ميبود و تمركزش رو ميزاشت روي بازيها. هرچند اگه اينكارم ميكرد بعيد بود نتيجه اي بگيره چون با اين حركات غير حرفه ايش نشون داد بيشتر يه بازيكن قديميه تا يه مربي براي امروز !
    راستي، اين مو رنگيه داره چيكار ميكنه كه من نفهميدم ؟ دارن ازش عكس ميگيرن اما اون عصبيه و به خبرنگارا و طرفداراي آلمان فحاشي ميكنه.
    آلمان نشون داد بهترين تيم اين دوره است حتي اگه قهرمان نشه .
    به قول يكي از بچه ها بازي آلمان - آرژانتين يه فيلم 18+ تمام عيار بود.
    عزیز شما اونجا بودی که می گی فقط دارن عکس می گیرن؟

در ضمن اگه مارادونا کسی رو شایسته موزه دانسته حتما دلیلی داره .به عنوان مثال شما الان تو دنیا فقط اسمی از پله وجود داره و خود پله به هیج وجه نقشی رو در اون حد نداره. و ما به این میگیم موزه.

در این که المان تیم بزرگی شده شکی نیست ولی شاید در بازی با ارژانتین یه کم مهاجمان دقت کرده بودند الان نتیجه فرق می کرد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز شما اونجا بودی که می گی فقط دارن عکس می گیرن؟

در ضمن اگه مارادونا کسی رو شایسته موزه دانسته حتما دلیلی داره .به عنوان مثال شما الان تو دنیا فقط اسمی از پله وجود داره و خود پله به هیج وجه نقشی رو در اون حد نداره. و ما به این میگیم موزه.

در این که المان تیم بزرگی شده شکی نیست ولی شاید در بازی با ارژانتین یه کم مهاجمان دقت کرده بودند الان نتیجه فرق می کرد
    اولا که توی تمام خبرا اعلام شد که چندتا از طرفدارای آلمان از مارادونا بعد بازی درخواست کردن که بیاد باهاشون عکس یادگاری بندازه که خب همه میدونن مارادونا چه گنداخلاقی هست درین زمینه ها و عکس العملشم کاملا قابل پیشبینیه
    بعدشم درباره خط آخر صحبتت اینجا جوابتو دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم میتونی اونجا ادامه بدیم بحثو هم اینجا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •