دوست عزیز پست 1 رو نگاه کنحالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
خیلی عوامل داره

دوست عزیز پست 1 رو نگاه کنحالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
خیلی عوامل داره

هر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!!.gif)

ترافیک داره می ره بالاهر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!!
بیشتر هم میشه!

سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!

تو تهران؟سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!
سرعت دانلود من از همون اول 6 بود نه کم شده نه زیاد.gif)

درسته تنها دلیل ترافیک زیاد شبکه هستش که ممکنه یکی شانسش بزنه اونجایی که هست کمتر از gprs استفاده بشه و سرعتش بالا بره (اینو به ایرانسل زنگ زدم ایرانسل هم همنیو بهم گفت)
اما یکی مثل من از همون اول سرعتش رو 8 وایساده

آره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .

آره بستگی به دکل دارهآره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .

فقط به تایید حرف دوستان بگم سرعت اینترنت به شدت اومده پایین ،البته از همراه اول اطلاعی ندارم ؛ سرعت دانلود من تو روزای اول ۲۵ تا ۳۰ بود ؛اما الان حتی به ۱۰ هم نمیرسه ؛ چند ماهه بعد سرعت میخواد چی بشه ! ؟

اوههههههه خوش به حالت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)