تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 19 اولاول ... 8141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 181

نام تاپيک: ««« دكور شبكه 3 چرا آبي؟ اجرا چرا جاوداني؟»»»

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درگزارشي جالب روزنامه همشهري نوشته بود 45 درصد از مردم تهران بيننده فارسي 1 هستند
    نمونه اي از انصاف برتر
    بابا فقط45 درصد؟؟؟ به خدا بالاي 70 درصد مردم فارسي1 رو نيگا ميكنن

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------

نکنه انتظار داشتید وقتی شاهزاده از میزبانش تقاضا می کنه با همسرش ****کنه اونا همون جوری دوبله می کردن پخش می کردن؟
    یه چیزایی با فرهنگ ما جور در نمیاد
    با با ايهاالناس اين فرهنگ ما چيه كه هيچي باهاش جور در نمياد

2. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی اگه یه همسر تبدیل بشه به دختر به شعور کسی توهین می شه؟
    آیا معنی و مضمون کل داستان عوض می شه؟
    نه
    محوریت داستان خود جنگ بود که به اون هیچ لطمه ای وارد نمی شد
    دوست من
    هم وطن
    جدي ميگم مواظب منطقت باش بزرگترين هديه خداست كه به بشر داده شده
    زياد هم خودتو به خواب نزن
    چون يواش يواش به طور واقعي خوابت ميبره

بر گوش و چشمشان مهر زديم گويي نه چيزي ميبينند نه چيزي ميشنوند

4. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جاودانی بدردنمیخوره ... رو اعصابه
    دکور خوبه ، کارشناسان هم دکتر صدر و اقای محسس هم عالی نظر میدن
    از همه بدتر این چرت و پرتای این حامد دیوونست ، همراه اول ، ایرانسل ، مصرف برق ... سرویس کرده

پروفشنال s.w.a.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Fight Club

پيش فرض

خوب دوستان فک کنم دیگه مشخص شد که اکثریت دوستان دیدگاهشون چیه!
    فقط کافیه یه روز بشینین پای این اخبار 20:30 از 10 تا خبرش 9 تاش درباره ی شکست های آمریکاست...اکثرشونم دروغ....
    کلا من یکی دیگه اصلا این کانالای دولتی رو نگاه نمیکنم...
    دیگه اینقدر واسه د.و.ل.ت تبلیغ کردن حالمو بهم زدن.

7. 8 کاربر از s.w.a.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب دوستان فک کنم دیگه مشخص شد که اکثریت دوستان دیدگاهشون چیه!
    فقط کافیه یه روز بشینین پای این اخبار 20:30 از 10 تا خبرش 9 تاش درباره ی شکست های آمریکاست...اکثرشونم دروغ....
    کلا من یکی دیگه اصلا این کانالای دولتی رو نگاه نمیکنم...
    دیگه اینقدر واسه د.و.ل.ت تبلیغ کردن حالمو بهم زدن.
    این بحث های سیاسی رو نکنید که هم اخطار میگیرید هم فروم فیلتر میشه

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[/COLOR]
    نقد يك جهان يك جام ؟؟؟؟!!!

دوست عزيز شما اگر تيتر تاپيك رو نگاه كنيد جمله انتقاديست درباره ي عملكرد صدا و سيما !

كه براي جواب دادن به اين سوال بايد كلي تر به قضيه نگاه كرد .
    این تاپیک تو انجمن جام جهانی هست ، در مورد یه برنامه ورزشی نه کل صدا سیما
    فکر نکنم ربطی به اوشین ومونگ و فیلم سریال داشته باشه
    آخر این بحثا به جر و بحث سیاسی میرسه و دعوا
    بهتره به قوانین P30WORLD پایبند باشیم تا هم خودمون به دردسر و بلاک شدن نیفتیم هم بعدا سایت فیلتر نشه که حق کاربران دیگه که میخوان از p30world استفاده کنن رو پایمال کرده باشیم
    مرسی دوست عزیز

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیالت راحت سایت هیتلر بشو نیست
    پارتیشون کلفته

11. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

فعلااين ها رو داشته باشيد
    ببخشيد ديگه بيشتر از اين حوصله نداشتم گلچين كنم ... اينجا دوستاني اومدند و منطقي صحبت كردند كه مخلصشون هم هستم و ميشه باهاشون بحث كرد اما در برابر اين جملات .... شما به اينها چي ميگي ؟
    به (...) میگن و غیره!!!
    قرار نیست کسی که مطلبی میگه از هزار جا مثال بیاره، یه چندتا مثال آوردم بقیشم به و...(و غیره) سپردم.
    این (و غیره) رو درک کردن دیگه به خود شخص خواننده مططلب بر میگرده!!!
    پس اینا .... وغیره هستن!
    نقل قول نوشته شده توسط tsjaleb
    در مورد سايرفرمايشاتون هم بگم كه البته وقت نكردم كامل بخونم اما تا حدوديش رو قبول دارم .
    پس خدا رو شکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه tsjaleb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

حالا كه قرار به جواب دادنه ما هم شروع ميكنيم . ديگه بحث داغ شده و كلا از موضوع منحرف .

فرق صدا و سیمای ما با صدا و سیما های نقاط دیگر جهان این است که دروغ را بزرگ تر می گوید
    ولي ترور حقيقت نمي كنه . دانشمند مملكت رو مي دزدند و مي برن شكنجه مي كنند تا به مملكتش خيانت كنه بعد كه رسوا مي شوند ميارنش جلو دوربين و به زور بهش مي گن بگو من اينجا دارم صفا مي كنم و ... وبسيار چيزهاي ديگه .

چقدر جالب .. رفیق زیاد توهم زدیا
    الان 2 ساله که دارند فیلمای خاله زنکی ساخته خودشون رو به خورد ما میدند
    شما اینم بگو که هیچ جای دنیا انقدر به مردمشون بی احترامی نمیکنند و فیلمها رو با کیفیتهای پایین پخش نمیکنند
    مرد حسابی هنوز تلویزیونهای ما آنالوگ هستند !
    کلا متن فیلم رو تغییر میدند بعدش خورد ملت میدند . تروی و سریال اوشین و صدها نمونه دیگر که میتونم برات لیستش کنم
    خوبه این یه دونه یادت مونده چقدرش سانسور رفته بود؟ ببینم فیلم محمد رسول الله رو چندین بار پخش کردن؟ شد یه بار یه مسلمونی بگه آقا یه بارم خودتون اگه واقعا خیلی ادعاتون میشه پاشین یه محمد رسول الله ـی بسازید بزنید دهن مهن این عربا رو صاف کنید ها شد؟
    سريال امام علي ( ع ) . سريال امام رضا ( ع ) . يوسف پيامبر كه بسيار عالي بود . آخرين سردار ( امام حسن ( ع) ) و خيلي هاي ديگه . حالا حتما بايد فيلم محمد رسول الله (ص) باشه تا شما قبول كني ...

چقدر شما از همه جاي دنيا با خبري . مطمئن باش كه اونها هم اين كار رو مي كنند . حالا هر كشور با توجه به شرايط خاص خودش .

سيستم ديجيتال هم كه به هر حال راه افتاده و فراگير خواهد شد .

كيفيت پايين تصاوير هم كه درست منظورت معلوم چيه كه به مردم بي احترامي ميشه .

كل متن فيلم رو چه طور تغيير دادند اين رو بگو نمي خواد ليست بزاري ...

بله یه نمونش خودم که دوربین میاد جلوم بهم میگه حول نشو مثلا بگو اینجوری و اونجوری ! من و دوستم میخندیم میگیم بیخیال داداش برو خدا روزیتو جای دیگه بده
    آخ آخ اين شد سند اينكه در شهر هم دروغ ميگه ...

چرا جای دور بریم؟
    همین جومونگ دو یا امپراتور بادها:
    دیالوگ ها 90% تحریف شده اند
    داستان کم کمش 40-50 درصد عوض شده.
    صحنه ها هم همینطور دیگه.
    !!! خوبه اين رو ديگه قبول داري كه جومونگ رو از كره خريدند و پس سانسور قسمت هايي از اون مورد توافق بوده . گيريم هم كه چند جا سانسور شده باشه يا چند كلمه جور ديگه ترجمه چه طور ميشه كه 90% فيلم عوض بشه . منطقي حرف بزنيد . در مكورد فيلم هاي ديگه هم اكثرا به همين شكله ...

ببین عزیزم
    صرف اینکه شما طرفدار یه قشر خاصی از جامعه هستی (اصلا تابلو نبود که منظورم بسیجی هست هااا) دلیل نمیشه اون یه ذره پر لیوان رو ببینی ...
    این همه نیمه خالی !!!
    کشور ما 30 ساله که به پا شده ... خام هست... به قول کی بود اون روز تو تی وی گفت فک کنم لاریجانی بود گفت 100سال از اروپا و 50 سال از آسیا عقبیم.
    اگه نقد نکنی و همیشه بگی آفرین خوبه باریکلا ... همیشه تو همونی که هستی میمونی
    تا اینجاشم ملت نقد کردن که شده این!
    الان بخای نقد نکنی فک میکنن چی هستن در حالی که در قیاس با رسانه های بزرگ جهان چیز خاصی نیستن.
    من موندم همه چیز رو تو این مملکت خصوصی سازی میکنن چرا وقتی به تلویزیون و رادیو میرسه خصوصی سازی نمیکنن؟
    نکنه خلاف موازین ج.ا.ایران هست؟؟؟ کدوم قانون؟ کدوم بند؟ کدوم اصل؟ نکنه حرامه؟

كي گفت من بسيجي هستم حالا .

اگر كشور از جها عقب مونده بيشترش به خاطر بي عرضگيه شاهان ايران بوده كه در اون زمان در حالي كه ايران همه چيز داشته همه رو مفت دادند و رفته از سرمايه هاي مملكت تا علم و دانش و خاك كشور . حالا جبران اين عقب موندگي سخته اما به سرعت داريم با پيشرفت بهش مي رسيم .

در مورد نقد هم هيچ مشكلي نيست . من عاشق نقد هستم . چون مي دونم باعث پيشرفت مملكتم ميشه . اما تخريب و ايجاد جو منفي با نقد خيلي فرق داره . شما ميگي 90 در صد جومونگ تحريف شده و به حكم دايه ي مهربان تر از مادر كه خود سازندگانش هستند عمل مي كني . اين كجاش نقده .

دوستان نبايد توقع پخش فيلم و سريال خوب از صدا و سيما داشته باشيد ! كلا صدا و سيما ميره واسه آرشيوش چند تا عتيقه فيلم در

مياره با سانسور و كيفيت مزخرف تقديم به ملت ميكنه !

درگزارشي جالب روزنامه همشهري نوشته بود 45 درصد از مردم تهران بيننده فارسي 1 هستند ! خوب اين دليلش چيه ؟ برنامه هاي

مزخرف صدا و سيما !

سريالهايي ( ايرانياش ! ) كه فقط مهره ها توش تغيير ميكنن و صرفا حرفها همون ديالوگهاي تكراري و شعارگونس كه دل همرو زده !

تاكي ميشه سر ملتو شيره ماليد !؟؟ تا كي ميشه با سياست هاي شعارگو نه و تاريخ مصرف گذشته ملتو كشوندن به بيراهه !؟؟؟
    البته فيلم خوب بي هيچ تعارفي بگم كه احتاملا از نظر شما اين هست كه توش 4 تا صحنه بوس و عشقي داشته باشه و دخترا توش لباس فلان بپوشند و جلوي دوربين بيان . همين فارسي 1 كه دم ازش مي زنيد براي چي جذابه براتون . به خاط همين چيزا . وگرنه كسي نگاه نمي كرد .البته اين به اعتقاداتمون بستگي داره . من خودم دوست ندارم نگاه كنم . از نظر شرع هم همين طوره . پس تو صدا و سيماي ما نميشه پخش كرد . هم به خاطر قانون و هم به خاطر اينكه خيلي از مردم مخالفند . البته خيليا هم موافقند . اما همه مسلمونيم ( اكثريت ) و پايبند به احكام اسلام .

سريال هاي ايراني هم كه خوبه به نظر سنجي ها توجه كنيد . سريال هاي خوب كم ساخته نشده و اكثر مردم راضي هستند هر چند باز هم بايد بهتر بشه .

در چشم باد . حضرت يوسف . به كجا چنين شتايان . هوش سياه و ....

مگه ضرغامی تهیه کننده و کارگردان فیلم بوده که بخواد تغییر بده توش .. اصلا اگه قرار بر عوض کردن محتوای فیلمه غلط میکنند پخشش میکنند ..همون نکنند سنگینترند
    چرا اونها غلط بكنند . ما ميبينيم شما نبين اين طوري خيلي بهتره .

امکان نداره هیچ کشوری بیاد محتوای یک فیلم رو تغییر بده جز کشورهای عقب مانده ای مثل ایران و کره شمالی
    محتواي فيلم بر اساس دينمون بايد كنترل بشه . كي گفته اونها كه همه جور صحنه و حرف ركيك كه تو فيلم هاشون مي زنند پيشرفته و روشنفكر هستند و ما كه اين چيز ها رو نميخواهيم عقب مانده . معلومه اين طرز تفكر رو خود اونها بين ما القا كردند تا همه چيزمون رو اون طور كه خودشون مي خواهند رقم بزنند . بهترين راه هم براشون همين چيزهاست كه خودشون هم دارن گرفتارش مي شوند ...

بقيه براي بعد .

انشاالله . در جريان بحث كسي به ديگري توهين نكنه و خواهش مي كنيم كه تاپيك از طرف مديران بسته نشه تا ما به يك نتيجه گيري برسيم . يا حق ...

14. این کاربر از tsjaleb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[/COLOR]

این تاپیک تو انجمن جام جهانی هست ، در مورد یه برنامه ورزشی نه کل صدا سیما
    فکر نکنم ربطی به اوشین ومونگ و فیلم سریال داشته باشه
    آخر این بحثا به جر و بحث سیاسی میرسه و دعوا
    بهتره به قوانین P30WORLD پایبند باشیم تا هم خودمون به دردسر و بلاک شدن نیفتیم هم بعدا سایت فیلتر نشه که حق کاربران دیگه که میخوان از p30world استفاده کنن رو پایمال کرده باشیم
    مرسی دوست عزیز
    من به نظر شما احترام ميزارم دوست خوبم . اين گل تقديم به شما

----- كه نميشه چون بعد از جام جهاني اين بخش هم در گوشه اي دفن ميشه . اما من دوست ندارم حرف غير

منطقي به من و دوستانم در اين جا تحميل شه . جواب حرف باد هوا رو بايد با حرف حساب داد .

حالا هرجا و هر تاپيكي بخواد باشه ! ولي من هنوز رو حرفم هستم شما اگر اين بحث دكور و مجري و ... رو دنبال كني

آخرش ميرسي به همين حرفها كه به ظاهر بي ربط ولي در باطن كاملا مربوط هستن .

16. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •