باگ باگ باگ
نسخه های 1 2 3 این بازی هم باگ داشت،تا به الان!!
دوستان این جا گیر کردم یکی کمک کنه!
اگه تا اخر بازی باز هم باگ هست بگید من بی خیال این بازی شم؟ ممنون
باگ باگ باگ
نسخه های 1 2 3 این بازی هم باگ داشت،تا به الان!!
دوستان این جا گیر کردم یکی کمک کنه!
اگه تا اخر بازی باز هم باگ هست بگید من بی خیال این بازی شم؟ ممنون
endir.az
یا
multiupload.com
alex7mercer
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
منظورتون از باگ چیه؟ اینکه در باز نمیشه؟مشکل از کرکتون هست عوض کنید
یکی لطف میکنه این قسمت واسم رد کنه
بین 2 آبشاره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این پرنس ما خارجی شده!
قیافه ش بیشتر به کرووات ها می خوره
لب هاشم عربیه
این الاغ ها چرا یه چهره ی قشنگ مثل پرنس 2 رو که زیباتره و باعث فروش بیشتر بازی شون می شه به کار نمی برن؟؟
تو بازی های دیگه نگاه کنید همه ی شخصیت ها چهره شون یکیه
ایمیل ندارن بریم فحش بدیم؟![]()
دوست عزیز شما مشکل کرک دارین من هم همچین مشکلی داشتم اما با کرک زیر بازی را به پایان رساندم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمای قدم به قدم Prince of Persia The Forgotten Sandsبه زبان فارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.![]()
دوست عزيزم
اگه يه بازي اينجوري يه جا پشت يه در بسته گير كنه و جلو نره اسمش باگ نيست اسمش فاجعس كه نه فقط پرنس هاي قبلي كه حتي بازي شمشير نادر هم همچين چيزي رو نميشه توش ديد.
جسارتا اگه به جاي وقت گذاشتن رو بزرگ و كوچيك كردن فونت نوشتت چند صفحه قبل همين تاپيك رو مي خوندي زودتر به جوابت مي رسيدي
كرك اولي كه براي بازي اومد مشكل داشت . با اين مشكلت حل ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با همون دیسک های خودتون روی یک سیستم دیگه امتحان کردید ؟
دوستان خواهشا کمک کنید داره میره رو اعصابم!!!!
آقا اینجا چرا احرم بالا نمیاد برای من . من توی دمو این بازی زیر پای پرنس 1 احرم میبینم
باید به این صورت باشه:
لطفا یکی جواب بده
آره داداسخوشگل من ایران باستان رو اگه به صورت واقعی نشون بدن حیرت می کنی! تو نقشه هحامنشیان از چین غربی تا اروپای شرق و تا شمال آفریقا ایران بوده. ولی این خارجی های ----- اون رو فقط از پاکستان تا یونان نشون می دن. حتی مصر رو هم جزء اون نمی دونن.
من با Graphic Motorهای پرنس اصلا موافق نیستم. Graphic پرنس باید Real باشه مثل Half-Life 2 و Call of Duty 6. فقط فکرش رو بکنید. چی می شه این بازی. می ترکونه...
تنها این کار هم با گفتن درست می شه! چطور Graphic بازی رو از نسخه ی 2008 به نسخه ی آینده تغییر دادن!
چون یکسری بچه های گُل تو Blog پرنس هی رفتن و ایراد گرفتن. پس شما هم دست به کار بشید.
اگر من سرمایه گذار پرنس بودم حتمی می خواستم موتور Call of Duty +6 بازی رو بسازن. این دلیل نمی شه که چون بازی تخیلیه باید کارتونی ساخته بشه. یازی ها دارن رو به گرافیک حقیقی می رن بعد این UBISoft انقلابی فکر می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)