سلام من درایور لپتابم رو از اینترنت پیدا کردم ولی تو سایت hp تا ویندوز اکس پی بیشتر واسش نیست نصب کردم و sound ندارم باید چی کار کنم ؟ ایا راه کار خاصی داره؟
model:HP conpaq nx9110
driver find:realtek ac97
window 7 ultimate
سلام من درایور لپتابم رو از اینترنت پیدا کردم ولی تو سایت hp تا ویندوز اکس پی بیشتر واسش نیست نصب کردم و sound ندارم باید چی کار کنم ؟ ایا راه کار خاصی داره؟
model:HP conpaq nx9110
driver find:realtek ac97
window 7 ultimate
سلام
این لینک رو ببینید، درایور realtelk ac97 هست برای ویندوز سون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگه راه دقیق ترشو میخواین که مطمئن باشید که درایور اصلی رو پیدا میکنید و خدایی نکرده مشکلی برای سیستمتون ایجاد نمیشه، این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید:
يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nasb kardam vali kar nemikone etefaghan az hamin barname ke too hamon topic hast estefade kardam
komak konid
یکی منو راهنمایی کنه
درایور رو از سایت سازنده بگیرید، ببینید مشکل حل میشه:
اگه نشد، شاید لپ تاپ شما مناسب برای نصب سون نباشه، برنامه Windows 7 Upgrade Advisor رو از لینک زیر دانلود کنید تا ببینید سیستمتون مناسب سون هست یا نه:
barnama ro nasb kardam ino mige
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yani suport nemikone?
tooye device manager realtek ac97 ke az my computer toosh raftam ino neveshte bood
This device cannot start. (Code 10)
لطفا فارسی تایپ کنید،
با توجه به نتیجه برنامه، فقط رم تون برای اجرای بهتر کمه و گفته ارتقا بدید و گرافیک باید آپدیت بشه.
به نظر نمیاد مشکلی برای سون داشته باشید،
برای صدا هم دیگه جز راه حلی که الان میگم، چیز دیگه ای پیدا نکردم، امیدوارم کار کنه
اول از لینک زیر درایور رو بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ببینید میتونید مطالب لینک زیر رو با درایوری که دانلود کردید تطبیق بدید و مراحل رو انجام بدید؟ این راه حل برای 64 بیتیه، شما اگر ویندوزتون 32 بیتی هست دقت کنید در مراحل (اون لینک دانلودی که من گذاشتم بالا برای مدل کارت صدای شماست، با اونی که برای دانلود تو لینک زیر گذاشته کاری نداشته باشید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته توجه کنید این راه حلی که اینجا جواب داده برای ZV6000 بوده و برای کارت صدای Conexant،نه Realtek، نمیدونم برای سیستم شما یه وقت مشکلی ایجاد نکنه
موفق باشید
Last edited by _ermia; 03-07-2010 at 16:27.
از کمک هایی که می کنی ممنونم
ولی من نصف متن اون اموزشه رو نفهمیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)