همین طورکه برد آلمان جاودانه شد.... جمله شما هم باید در تاریخ ثبت بشه ! ..
همین طورکه برد آلمان جاودانه شد.... جمله شما هم باید در تاریخ ثبت بشه ! ..
اگه آرژانتين 1000 بار ديگه هم ببازه باز هم عاشقشيم و دوستش داريم.
مارادونا گفته میخواد سر اش رو تقدیم مردم آرژانتین بکنه که هر جا دلشون میخواد شوت کنن
کاش مسئولین فوتبال ایرانم یه جو از این غیرتا داشتن
اون سرش نه منحرف![]()
همینه دیگه
وقتی مارادونا خواب می بینه و بازیکن انتخاب می کنه، زانتی و کامبیاسو رو دعوت نمی کنه، ریکلمه رو از اردو اخراج می کنه و ساموئل و گوتیرز رو بازی نمی ده، مسی رو میذاره هافبک وسط!!!!!!!به میلیتو حتی بعد از بازی ضعیف ایگواین بازی نمیده، همش به این و اون می پره و تنش ایجاد می کنه، معلومه تیم نتیجه نمی گیره. امیدوارم نظم آلمانی ها براش درس عبرت بشه و البته زود از تیم ملی کنار بره. حیف این همه ستاره که اینجوری تحقیر بشن. حالا باید سالها صبر کنیم تا دوباره همچین بازیکنایی واسه تیم آرژانتین دور هم جمع بشن...متاسفم
Last edited by hamedchtsz; 04-07-2010 at 07:59.
سلام به همه طرفداران و عاشقان فوتبال آرژانتين.
دوستان عزيز آرژانتيني اصلا ناراحت نباشيد. من خودم هم داغونم ديشب همش كابوس باخت ديدم.نتونستم بخوابم.
ولي خدا وكيلي آرژانتين تو اين جام زيبا بازي كرد با اون گلهاي زيبا.
بازيها رو مرور ميكنم و از بازي زيباي آرژانتين لذت ميبرم.
همين جام بازي نيجريه.بعد كره بعد يونان بعد مكزيك بهترين خط حمله و گلها.اينارو مرور كنيد و لذت ببريد باخت هم قشنگ بود. چون مردانه بود واكنش مارادونا مثل دونگا نبود بازيكنا عصبي و نامرد نبودن و نشدن.
آيا اين فوتبال زيباي آرژانتين نيست !!نسبت به ساير تيمها؟؟؟؟؟
درود بر طرفداران آرژانتين
اصلا نگران نباشین،به طور کلی تمام تیمای بزرگ این جام گه زدن!!!و آلمان هم داره از این موقعیت استفاده می کنه
همین بازیه دیشب اسپانیا،خودشو خفه کرد تا تونست یه گل بزنه،در صورتی که ما همه می دونیم اسپانیا قوی تر از این حرفاست،یا اون برزیل که بازیه 1-0 برده رو تقدیم هلند کرد
این جام جام مسخره ایه و بزرگترین قربانیش هم آرژانتینه
فقط امیدوارم این اسپانیا انتقاممون رو از آلمان بگیره
شما فک کنم داری از استرالیا از آلمان انتقام میگیری.. خدا رو شکر که آلمان 4 تا زد و شما هنوز..........
با اختلاف یک گل می بردیم شما واسه ما شرف نمی ذاشتی..!
آرژا قربانی بزرگی آلمان شد.. قبول کن قشنگ تر رون تر و زیبا تر بازی کرد..
نه عزیزم، این فوتبال زیبای آرژانتین نیست، چون همچین که به یه تیم پدر مادر دار خورد، باخت...این بازی یه چیزی تو مایه های بازی اسپانیا فرانسه دوره قبل بود که اسپانیایی ها توی مرحله گروهی هرچی تیم داغون بودو سوراخ سوراخ کردن، فکر کردن خیلی قوی هستن، بعد فرانسه ترتیبشونو داد.
آرژانتین هم با تیم های جدی روبرو نشد و خط دفاع افتضاحش هیچ محکی نخورد تا اینکه آلمان فاتحشو خود.
این حقیقتیه که باید باور کرد.
Maradona:woe and despair
و خداحافظی دیگوی محبوب از آرژانتین!
اين كارت 8 تا بيشتر نيست و شايد فقط تكرار بازي هاي جام رو نشون بده
اوني كه من مي گم 10 تاست + يه كانال هم اگه اشتباه نكنم كانال اختصاصي جام جهاني 2010 هستش!
همه بازي ها رو مستقيم + چندبار تكرار نشون ميده
و همچنين اگه اشتباه نكنم براي بار اول بايد هم 75 دلار رو بدين هم65 دلار!
يعني يكي واسه كارت يكي هم واسه تمديد يا باز كردن كانال ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)