واقعا تنوع زیادی داره . و قیمت هایش هم خوب است .
من که خوشم اومد.
![]()
واقعا تنوع زیادی داره . و قیمت هایش هم خوب است .
من که خوشم اومد.
![]()
سلام
من میخوام برای بازی سفارش بدم
به نظرت کدوم یکی بهتره؟پلاریزه بهتر نیست؟![]()
یعنی اگه از این عینک ها بگیری میشه با مانیتور معمولی هم 3d تماشا کردیعنی فقط باید کارت گرافیک 3d ساپورت کنه
اینجوری که باشه یه چند جین برم عینک بگیرم اگه اینجوریه بهترین مدل عینکش رو قیمتش رو لطف کنید مرسی![]()
کمی عجیبه چون نمونه ی خارجیش گرونتر از اینه
کسی از این غیر کاغذی ها خریده؟
می خوام ببینم اندازه اش جوری هست که بشه روی عینک طبی ازش استفاده کرد؟
اگه کسی خریده و عینک نداره، لطفا بره یه نفر رو پیدا کنه و عینکش رو بگیره و بذاره رو چشش بعد ببینه این عینک سه بعدیه روی صورتش جا می شه و صاف می ایسته؟
بالاخره راهی هست از عینکای پولاریزه با مانیتور معمولی استفاده کرد...؟؟؟؟؟؟
اینطور که سرچیدم برای استفاده از این عینکا باید از مانیتور مخصوص سه بعدی که بتونه تصاویر پولاریزه ایجاد کنه استفاده کرد... و یا مثل سینماهای سه بعدی از سیستم پروژکتور دوگانه استفاده کرد...
اینم یه ویدئو در مورد عینکای پولاریزه و میگه و نشون میده که کیفیتشون بر چه مبناس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا م یه سوال دارم با این عینک های پولاریزه میشه روی مانیتور های معمولی با فیلم سه بعدی پلاریزه سه بعدی دید یا مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم پلاریزه همین فیلم های دوتایی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلا م یه سوال دارم با این عینک های پولاریزه میشه روی مانیتور های معمولی با فیلم سه بعدی پلاریزه سه بعدی دید یا مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فیلم پلاریزه همین فیلم های دوتایی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان قبل از هرچیزی که بخوام به بحث داغ شما وارد بشم بپرسم که
مانیتور من focus فلترون 17 اینچه حدودا 7 سال پیش خریدم
کارت گرافیکم جی فورس xfx9500gt هست
میتونم سه بعدی گیم بزنم
لطفا سریعا جواب بدین
ممنون
شما پست 185 رو بخون و اول ببین کدوم یکی از اینها رو می خوای.سلام دوستان قبل از هرچیزی که بخوام به بحث داغ شما وارد بشم بپرسم که
مانیتور من focus فلترون 17 اینچه حدودا 7 سال پیش خریدم
کارت گرافیکم جی فورس xfx9500gt هست
میتونم سه بعدی گیم بزنم
لطفا سریعا جواب بدین
ممنون
نه با همشون می شه دید.سلا م یه سوال دارم با این عینک های پولاریزه میشه روی مانیتور های معمولی با فیلم سه بعدی پلاریزه سه بعدی دید یا مانیتور مخصوص میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه این فیلم دو تایی ها به همه ی روشهایی که تو پست 185 گفته شده تبدیل می شه. یه دو سه صفحه بری عقب یه تصویر پلاریزه می بینی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)