ممنون عزیز.بیشتر ازین من و دوستان رو شرمنده نکن.
مطمئن نیستم دور بعد هم همچین تعصبی رو ارژانتین داشته باشم. بیشتر علاقه ی من به ارژانتین به دلیل مارادونا بود که دوستان تو تاپیک امروز زیادی بهش لطف داشتن زحمت پیچیدن نسخه ی اون رو هم کشیدن!!
ممنون عزیز.بیشتر ازین من و دوستان رو شرمنده نکن.
مطمئن نیستم دور بعد هم همچین تعصبی رو ارژانتین داشته باشم. بیشتر علاقه ی من به ارژانتین به دلیل مارادونا بود که دوستان تو تاپیک امروز زیادی بهش لطف داشتن زحمت پیچیدن نسخه ی اون رو هم کشیدن!!
جناب حالا من هیچی شما یه فوتبالیست یا ورزشکار رو بگو که به اندازه این بابا فساد داشته باشه!
این ماها نیستیم که مارادنا رو بد نام کردیم یا حرف براش در آوردیم (چون واقعا هست) بلکه شما اید که مارادنا رو مقدس کردید
دوست عزیز شما چی کاره هستی نکنه از ارشادی
اخه به من وشما چه مربوطه که یکی دیگه چه کارهایی میکنه.
یه سوال :این مواردی که گفتی رو خودت از نزدیک دیدی ؟
پس چرا می خوای یه اسطوره رو خراب کنی؟
شما خودت بدون عیب هستی؟دوست داری یکی بیاد عیب هاتو بشماره.
خواهشا شما ودیگر دوستان به مارادونا توهین نکنند
بازی رو بردید خب تبریک میگیم به همه المانی ها دیگه چه کاریه که بیایید توهین کنید
به هر حال ما میریم به امید![]()
احسنت به این میگن روحیه،امید....
فقط خداکنه اونجا دیگه به آلمان نخورین...![]()
هورای ی ی ی یی آلمان![]()
عکس العمل مارادونا بعد از هر گلی که می خوردن...جالبه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جور راجع به این بابا حرف می زنه!! انگار داره راجع به بقال سر کوچشون صحبت می کنه نه بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال
اگرم بر بخوریم میبریم
به شرط اینکه مارادونا مربی نباشه . درسته اون یه اسطوره هست اما اصلا مربی خوبی نیست
راستی جریان اینکه میگن سیاسی بوده چیه ؟ میگن آلمان طلب داشته از آرژانتین و. ..
به نظر منم یکمی مشکوک میاد آخه آرژانتین خیلی بد بازی میکرد حتی نتونست یه گل بزنه![]()
Last edited by HoJJaT_007; 04-07-2010 at 00:08. دليل: بر رو جا انداختم شد بخوریم :دی
این حرفها از شما بعیده بخدا....
مارادونا اگه میتونست خودش میرفت تویزمین وبازی میکرد که بازی روببرن.البته حاضرم شرطببندم بهتراز بقیه بازی میکرد.
اصلا بحث سیاسی درکارنبوده ونیست خیالت راحت....
درمورد مربیگری مارادونا...بنظرم اگه قبل از تیم ملی جای دیگه ای مربیگری میکرد وتجبره کسب میکرد حتمن نتیجه میگرفت.مارادونا همون مارادوناست.این باخت هیچی از ارزشهاش کم نمیکنه همون طوری که تبلیغات سوءعلیه ش نتونسته این کار روبکنه.
آرژانتین تیم بزرگیه ونیاز به مربی بزرگی داره.مارادونا بزرگ هست ما بیتجربه در مربیگری.که این باعث میشه اون نتونه نتیجه بگیره.
بهرحال امیدوارم آرژانتین با تلاش وبرنامه ریزی مثل آرژاتنین 1986بشه.یه تیم رویایی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)