تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 85 اولاول ... 2868747576777879808182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

منم بخاطر همین اون بازی رو مثال زدم که بهتون بفهمونم که بازی با ژاپن رو مثال نزنین ... امسال همه تیمها به هم نزدیک بودن ... خود برزیل چطور بازیکنش به ساحل عاج گل میزنه .. دوبار از دستش استفاده میکنه داور هم می بینه و باز گل قبول میشه ، شما نمیگید برزیل شانسی بالا اومد . حالا هلند که گل اولش اونطور بود اونجوری قضاوت میکنید ؟؟؟ می خوام بگم اصلا درست قضاوت نمیکنید در اینگونه زمینه ها .

منم میگم همین اروگوئه اصلا مشخص بوده که حدش در اینجا نیست . یعنی تیمیه که از نظر تاکتیکی هیچی نداره . با دست توپو میزنه میاد بالا . تیمی که بی تاکتیک باشه در مقابل هلند ثل برزیل تحقیر میشه .

باشه بعد بازی ها حتما به هم سر میزنیم ...

استاد شما همون تاریخ جام جهانی رو برو ببین . حداقلش این بود که هلند هیچ موقع مثل برزیل اینجوری در یه بازی خودشو به بچه بازی نکشوند . شکست میخورد ولی بازی قشنگ ارائه میکرد . بدشانسی خیلی فرق داره با اینکه بلد نباشی فوتبال رو کنترل کنی. فکر میکنی با اینکه هلند اصلا قهرمانی نداره ، بازم اینهمه طرفدار داره ؟؟ حتی خیلی ها از طرفدارای دیگر تیم ها این تیمو دوست دارن ؟؟ بخاطر بازی زیبا .

فن بومل رو شما میگی باید اخراج میشد ... ولی داور درست قضاوت کرد . اگه یادت باشه یکی از بازیکنای برزیل هم در نیمه دوم باید دوباره کارت میگرفت ، ولی نگرفت .

همه چیز رو یکطرفه می بینی دوست من .

حالا ما که میدونیم وقتی قهرمان هم بشیم شما بهانه میگیری که جام بدرد نخور بودو فلان .
    برزیل ساحل عاج رو 3-1 برد...اون گل رو هم حساب نکنیم بازم برده بود...

دیگه اینکه گل اول هلند شانسی بود رو که نمی تونی رد کنی عزیز من!

شما میگی هلند طرفدار داره و از تیمهای دیگه هم دوستش دارن آره شاید هلند نیسکنس و کرویف یا برگکمپ و کلایورت رو دوست داشتن...آره اون تیمها زیبا بازی می کردن...ولی این تیم؟!!...

ببین بحث داوریش دیگه خیلی واضحه...شما از هرکی بازی رو نگاه کرد بپرسی در مورد فن بومل می تونه بگه...نمی دونم چجوری نتیجه گرفتی که داور درست قضاوت کرد! تازه رو کاکا هم یه پنالتی شد ...اویر کاملا با دو تا دستش هل داد....تابلو بود..

شما حالا بذار قهرمان بشو...بعد آره اون موقع هرچی شما گفتی...اون موقع منم میشم طرفدار هلند.

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

براي كشوري كه مردمش به خاطر تفريح طرفدار فوتبال نيستند
    براي مردمي كه تا چهار سال غم رو نفس ميكشند
    براي مردمي كه تا دوره بعد كمتر ميخندند
    براي مردمي كه توپ رو عضوي از خانواده ميدونن
    براي كشوري كه در اون پدران فقط به خاطر بد بازي كردن فرزندانشون رو تنبيه ميكنن
    و مادران فوتبال رو مهمتر از درس ميدونن
    و براي ملتي كه تعريفشون از فوتبال متفاوته
    عميقا متاسفم و ناراحت
    براي طرفداراي ايرانيه برزيل
    به ويژه خوزستانيهايي كه برزيل تيم دوم و گاهي اوقات تيم اولشونه
    متاسفم
    به همين خاطر عميقا اميدوارم آرژانتين به سرنوشت برزيل دچار نشه
    این دوستمون واقعا خیلی قشنگ گفته
    دوستانی که فقط بقول مجتبی جان طرفدار برزیل هستند زیاد نمیتونه مهم باشه اما برای ما خوزستانیها که کم نیستن کسای که مثل ما برزیل تیم اولشونه خیلی تاسف بار بود
    بهرحال بحث بی فایدس و برزیل حذف شد البته زیادم بد نشد هرشکست مقدمه یه پیروزی دوبارس فکرشو بکنید اگه برزیل قهرمان میشد با این سبک فوتبال وای بحال فوتبال دنیا و مطمئن باشید نتیجه این شکست رو چهارسال دیگه و تو جام جهانی خواهید دید البته با یه برزیل متفاوت چون مردم برزیل فوتبال فقط براشون فوتبال نیست دوستومن بالا خوب توضیح دادن
    البته با یه جاش موافق نیستم امیدوارم ارژانتین له و لورده بشه

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[B]

البته با یه جاش موافق نیستم امیدوارم ارژانتین له و لورده بشه
    اتفاقا قهرمان جام جهانی همین آرژانتین خواهد بود.....

مطمئن باشید...

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فعلا که 1-0 عقبه و هیچ حمله ای هم نتونسته بکنه!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

برزیل ساحل عاج رو 3-1 برد...اون گل رو هم حساب نکنیم بازم برده بود...

دیگه اینکه گل اول هلند شانسی بود رو که نمی تونی رد کنی عزیز من!

شما میگی هلند طرفدار داره و از تیمهای دیگه هم دوستش دارن آره شاید هلند نیسکنس و کرویف یا برگکمپ و کلایورت رو دوست داشتن...آره اون تیمها زیبا بازی می کردن...ولی این تیم؟!!...

ببین بحث داوریش دیگه خیلی واضحه...شما از هرکی بازی رو نگاه کرد بپرسی در مورد فن بومل می تونه بگه...نمی دونم چجوری نتیجه گرفتی که داور درست قضاوت کرد! تازه رو کاکا هم یه پنالتی شد ...اویر کاملا با دو تا دستش هل داد....تابلو بود..

شما حالا بذار قهرمان بشو...بعد آره اون موقع هرچی شما گفتی...اون موقع منم میشم طرفدار هلند.
    آهاااااا ... به هر حال گل اشتباه بود یا نه ؟؟؟ شما از کجا پیش بینی میکنی بقیه بازی همونجوری پیش می رفت ؟؟ همین تیم با کمی تغییر در یورو همه رو محو خودش کرد . بازیکنایی مثل روبن ، اشنایدر ، ون پرسی عهیچی کمتر از اون قبلیا ندارن . کافیه برید تاپیک هلند در همینجا ف می بینید که اکثرا طرفدارای تیم های دیگه اونجا اعلام کردن تیم هلند رو هم دوست دارن .

من خودم با تصمیم های داور موافق بودم . حداقلش اینه که مثل ملو نبود بازیکن رو داشت له میکرد از حرص . خوب یکی نیست بگه نمی تونین بازی کنین چرا میزنین . پنالتی هم اگه بخوای بزرگ نمایی کنی اره بود . ولی ما که صحنه به این تابلوی ندیدیم

برزیل باخت ... بد هم باخت . تیمی که مغرور باشه وقتی می بازه دست به هر کار بچه گانه ای میزنه .

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

اتفاقا قهرمان جام جهانی همین آرژانتین خواهد بود.....

مطمئن باشید...
    به هه هه هه عجب با حال بود
    حیف دیگه مارادونا نیست بهش بخندیم
    بیچاره طرفدارهای ارژانتین دلم براشون میسوزه
    اینا گل نمیخورن وقتی هم میخورن تمام گلهای نخوردشون رو جبران میکنن

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

برزیل باخت ... بد هم باخت . تیمی که مغرور باشه وقتی می بازه دست به هر کار بچه گانه ای میزنه
    این حرفت دیگه چیه ؟غرور!! برزیل بازیکن نداشت غرورش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟
    برزیل باخت اما این بازیکنا در حدی نبودن که مغروز بشن مطمئن باشید برزیل اگه بازیکن درست حسابی و ترکیب درست داشته باشه ته غرورم باشه هلند که سهله ده تا هلندم بیاری نمیتونه جلوشو بگیره
    حالا هم که بردید ظرفیتشو داشته باشید یکی ندونه فکر میکنه هند در حد گوام بوده که اومده برزیل برده

7. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

حیف شد . دلمون واسه این مارادونا تنگ میشه . سوژه ی خنده ای بود خدااایی

9. 2 کاربر از mani_2004_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این پیر خرفت هم که ترکید بابا این مردک چه به فوتبال

برزیل 1#

مخلصیم .

11. 3 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آهاااااا ... به هر حال گل اشتباه بود یا نه ؟؟؟ شما از کجا پیش بینی میکنی بقیه بازی همونجوری پیش می رفت ؟؟ همین تیم با کمی تغییر در یورو همه رو محو خودش کرد . بازیکنایی مثل روبن ، اشنایدر ، ون پرسی عهیچی کمتر از اون قبلیا ندارن . کافیه برید تاپیک هلند در همینجا ف می بینید که اکثرا طرفدارای تیم های دیگه اونجا اعلام کردن تیم هلند رو هم دوست دارن .

من خودم با تصمیم های داور موافق بودم . حداقلش اینه که مثل ملو نبود بازیکن رو داشت له میکرد از حرص . خوب یکی نیست بگه نمی تونین بازی کنین چرا میزنین . پنالتی هم اگه بخوای بزرگ نمایی کنی اره بود . ولی ما که صحنه به این تابلوی ندیدیم

برزیل باخت ... بد هم باخت . تیمی که مغرور باشه وقتی می بازه دست به هر کار بچه گانه ای میزنه .
    باشه بابا هرچی تو بگی...فقط یادت باشه گفتی قهرمان میشین و من گفتم عمرا.

شادي مردم آرژانتين به‏خاطرحذف برزيل
    مردم آرژانتين از شكست و حذف تيم ملي فوتبال برزيل خوشحال شده و به جشن پرداختند.

به گزارش اوگلبو، لحظاتي پس از باخت ناباورانه برزيل برابر هلند و حذف از جام جهاني 2010، مردم شهر‌هاي مختلف آرژانتين با تجمع‌ گسترده در خيابان‌ها به جشن و سرور مشغول شدند. شادي مردم اين كشور آمريكاي لاتين به حدي بود كه براي ساعاتي تا پاسي از شب ادامه يافت.
    شهروندان آرژانتيني آنقدر خوشحال بودند كه گويي تيم كشورشان به جاي نارنجي‌پوشان هلند مقابل رقيب ديرينه هم‌قاره‌اي به برتري رسيده است.
    دليل اين همه شادي رقابت ديرينه‌اي است كه مردم اين كشور با برزيليان در رده‌هاي گوناگون از جمله ورزش در سطح قاره آمريكاي لاتين دارند. به باور آنها حذف برزيل سبب خواهد شد تا يكي از مدعيان درجه اول قهرماني از كورس دور مانده و در عين شاگردان ديگو مارادونا راحت‌تر از قبل بتوانند با غلبه احتمالي مقابل آلمان خود را به روياي كسب سومين جام جهاني نزديك سازند

فکر می کنید الان چه حالی دارن؟!! عقده ای ها!
    Last edited by malkemid; 03-07-2010 at 19:44.

13. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

این حرفت دیگه چیه ؟غرور!! برزیل بازیکن نداشت غرورش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟
    برزیل باخت اما این بازیکنا در حدی نبودن که مغروز بشن مطمئن باشید برزیل اگه بازیکن درست حسابی و ترکیب درست داشته باشه ته غرورم باشه هلند که سهله ده تا هلندم بیاری نمیتونه جلوشو بگیره
    حالا هم که بردید ظرفیتشو داشته باشید یکی ندونه فکر میکنه هند در حد گوام بوده که اومده برزیل برده
    مغرور بودن دیگه ... دوست داشتن داور به نفعشون سوت بزنه ... راه حل منطقی برای برد نداشتن ، حرص رو سر بازیکنای حریف خالی میکردن ...
    ما که از همون اول می دونستیم تیممون برندست ... اینطوری نبود که بعدش خوشحال بشیم خیلی ...

باشه بابا هرچی تو بگی...فقط یادت باشه گفتی قهرمان میشین و من گفتم عمرا.
    باشه ... اگه هلند باخت و بد هم باخت (مثل افتضاحه برزیل) من قبول می کنم که پیش شما کم اوردم و همینجا هم اعلام میکنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •