تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 134 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مارادونا: به دست خدا نياز نداريم / خود خدا با ماست!
    بازم دست خدا و اين حرفاي عهد عتيق
    اگه منتظر دست خداييم كه كاري كنه
    امروز تلويزيون رو روشن نكنم بهتره
    يه ضرب المثل انگليسي ميگه
    خدا به ما دست ميده اما براي ما پل نميسازه

---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

يه كم از اين بچه ياد بگيريم

سوارز: بهترين شيرجه جام جهاني را من زدم

لوييز سوارز پس از اينکه در ديدار با غنا با دست مانع ورود توپ به دروازه اروگوئه شد گفت بهترين شيرجه جام جهاني را او زده است.

تیم ملی فوتبال اروگوئه بامداد امروز در حالی مقابل غنا به برتری رسید که این برتری را مدیون شیرجه لوییز سوارز مهاجم خود می داند.
    تیم های اروگوئه و غنا در مرحله یک چهارم نهایی رقابت های جام جهانی 2010 با تساوی یک بر یک در پایان 120 دقیقه به کار خود پایان دادند اما اروگوئه در نهایت 4 بر 2 در ضربات پنالتی به برتری رسید. این در حالی است که سوارز مهاجم اروگوئه در دقیقه 120، با دو دست خود توپ را از دروازه بیرون کشید اما آساموآ جیان نتوانست ضربه پنالتی غنا را وارد دروازه اروگوئه کند.

سوارز در پایان این دیدار اظهار داشت: من تا اینجای کار بهترین شیرجه رقابت ها را زده ام.وی در پاسخ به این سوال که آیا این کار خود را "دست خدا" می نامد، گفت: نه، این دست سوارز بود.

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

دیگه نبینم پشت سر عمو مارادونا حرف بزنی

3. 5 کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من میگم

چون جام 90 رو هیچ کس فراموش نکرده که فکر کنم رودی فولره... بود خودشو انداخت زمین الکی پنالتی گرفت حق آرژانتین رو خوردن و قهرمان شدند
    بعدها هزاران بار اون صحنه بررسی شد پنالتی نبوده و نیست و آلمانی ها ضد فوتبال بازی کردند
    الان یه برزیلی از شانس ما پیدا میشه میگه گل کانیگیا تو اون جام آفساید بود حق برزیل بود و ... خودم بگم حداقل اصلا هم آف ساید نبود

امیدوارم انتقام اون جام رو هر طوری که هست به بهترین نحو امروز از آلمان بگیرن من واقعا از اون جام عقده دارم خدایی حالا مارادونا که باید دیگه شونصد برابر ماها باشه پس حتما می بریم

این کلیپ رو هم حتما همه دیدن یه انیمیشن بسیار جالب از مقایسه مارادونا و مسی تنها تفاوتشون گرفتن جامه که مسی امسال میگیره.... حتـــــــــــــــــــــــ ــــما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خدایی قلبم تو دهنمه خوابم نمی بره نمی دونم چی کار کنم ...
    حتما می بریم

Vivaaaa Argentinaaa
    اون بازی رو اگه خوب نگاه کنی می بینی که آرزانتین بوده که ضد فوتبال بازی می کرده ضمنا اون پنالتی هم درست بوده فقط بعضی از آرژانتینیها میگن درست نیست.
    خوبه که آرژانتین سال 86 هم با گلی که مارادونا با دست زد به فینال رسید و قهرمان شد.در سال 78 هم میگن قهرمانیش سایسی بوده.
    بگذریم
    امیدوارم امروز بازی خوبی رو شاهد باشیم.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

واقعا از باخت برزیل لذت بردم

امیدوارم امروزم از باخت آلمان همه با هم لذت ببریم

6. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز اگه از مسي مثل بازياي قبلي استفاده بشه همون دست خدا بايد كمك كنه
    به نظر من اگه مسي مثل بازياي قبل از وسط زمين توپ بگيره به سمت پشت هجده و عمق آلمان حركت كنه
    بين خديرا و اشنايدر گير ميفته
    مطمئن باشيد اينا امروز به بهاي اخراج شدن هم اجازه عبور به مسي نميدن
    چارش چيه
    مسي بايد مثل بارسا بياد كنار
    اينجوري برنامه هاي يارگيري آلمانيهام به هم ميخوره
    اگه دنبال مسي بيان كنار كه فضاي زيادي پشت هجده خالي ميشه اون موقع يه پاس به توز و تكرار گل سوم به مكزيك
    اگه دنبال مسي نيان مسي ميمونه و يه دفاع كنار حريف كه مطمئنن ازش عبور ميكنه
    حالا اينكه چپ بزاره يا راست فرق چنداني نداره
    اگه سمت راست بزاره با اولين حركت خطرناك مسي يواخيم لو مطمئنن به پودولسكي ميگه عقب تر بازي كنه براي كمك به دفاع چپ آلمان
    اگه اينجور بشه نظم خط حمله آلمان به هم ميخوره
    و ديگه خبري از اون ضد حمله ها نيست
    اما اگه من باشم مسي رو ميزارم چپ چون فيليپ لام پاهاش كوتاهه و مسي به راحتي ميتونه ازش رد شه
    ديماريا بايد به مسي نزديك بازي كنه چون خيلي خوب جواب يك مسي رو با يه دو عالي ميده
    توز بايد بياد پشت هجده آلمان اينجوري دفاع آلمان از ترس شوت مياد جلو
    و اون پشت بهترين فضا براي ديمارياس كه مسي رو توي اون قسمت صاحب توپ كنه
    مسي امروز گل ميزنه

8. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شک نکنید برنده ایم
    الان پخش زنده داشتن با هوادارای آرژانتین مصاحبه میکردن اصلاً عین خیالشونم نیست غرق شادین میخوان برن استادیومو بترکونن بدترین شکل ممکن از آلمانیها پذیرایی میکنن اینو بدونید با این همه هوادار مسی نخوادم گل بزنه میزنه ! آلمان هیچی نداره نه ستاره نه ادعا نه تماشاچی نه انگیزه تیمش پشمه پشمه ! خیالتون خلاصه راحت یه بازی قول میدم اینا بکنن امروز دهن هرچی منتقد مارادوناس قفل بخوره و بهش تعظیم کنن حقمونم برده واقعاً تیممن هم قدرت داره و هم انگیزه و هم غیرت داره و نمیگذاره به بهانه دفاع ضعیفو اینا گل بزنه آلمان تازه مگه ساموئلو بوردیسو برگ چغندرن تو زمین ! میرن پودولسکیو لتوپار میکنن چشمای مسعودو از حدقه درمیارن فکر گلزنیم دیگه نکنن زپرتیا
    آقا من خیلی جوگیرم ولی برید خوش باشید امشب همینجا باهم یه جشنی راه میندازیم
    فعلاً

10. 3 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

برنده ایم ، یکی از فامیل هامون طرف هر تیمی رو که میگیره اون تیم میبازه
    بهش گفتیم این بار طرف آلمان رو بگیره که از اون لحاظ هم مشکلی پیش نیاد و توی پیشگوییش بد سابقه نشه!

12. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اون بازی رو اگه خوب نگاه کنی می بینی که آرزانتین بوده که ضد فوتبال بازی می کرده ضمنا اون پنالتی هم درست بوده فقط بعضی از آرژانتینیها میگن درست نیست.
    خوبه که آرژانتین سال 86 هم با گلی که مارادونا با دست زد به فینال رسید و قهرمان شد.در سال 78 هم میگن قهرمانیش سایسی بوده.
    بگذریم
    امیدوارم امروز بازی خوبی رو شاهد باشیم.

من کاری به 86 78 ندارم من صحبت از جام نود 90 و آلمانی که ضد فوتبال بازی کرد رو کردم من به خوبی به خاطر دارم یک بازیکن آرژانتین به ناحق اخراج شد یه پنالتی هم که به هیچ وجه پنالتی نبود داور برای آلمان گرفت
    آهان ویدیوش رو هم پیدا کردم خدا رو شکر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا همه ببینن حق آرژانتین بود همه ببینن پنالتی نبود به هیچ وجه
    خدایی طرفدارانه نگاه نکنید انصافا پنالتی بود اگه همه بگن من هم قبول می کنم بزارید کامل ویدئو لود بشه تصویر آهسته خطا ها رو ببینید

VIVAAA LA ARGENTINAAAAAAA

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

4 LOL

مسي مقابل آلمان بازيکن آزاد مي شود

پايگاه اطلاع رساني فيفا روز شنبه نوشت: اين دقيقا همان کاري است که خود "ديه گو مارادونا" در فينال جام جهاني 1986 انجام داد.
    ستاره جوان بارسلونا که ظاهرا آنفلوآنزاي خفيفي گرفته است، نتوانست در تمرينات روز جمعه آرژانتين شرکت کند، اما قرار است در ديدار يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 مقابل ژرمن ها به ميدان برود.
    مارادونا که پنج گل در جام جهاني 1986 زد و با درخشش خود آرژانتين را در فينال اين جام به پيروزي 3 بر 2 مقابل آلمان رساند در مورد مسي گفته است: او فقط کمي تب داشت. وقتي شروع به تمرين کرديم، هوا خيلي سرد بود. من هم به او استراحت دادم.
    وي گفت: تمرينات خوب بود، اما اصلا به بازي نکردن او فکر نمي کنم. مسي فقط کمي استراحت کرد تا بتواند با آمادگي مقابل آلمان بازي کند.
    مسي تاکنون در جام جهاني 2010 گل نزده، اما بيش از نيمي از 10 گل آرژانتين در اين رقابت ها را ساخته و پرداخته کرده است.
    مارادونا با بيان اين که به او همان نقش آزادي را مي دهد که خودش در تيم ملي داشته، تاکيد کرد: مي خواهم به او آزادي عمل بدهم و جايگاهي برايش تعريف نکنم. وي گفت: بازيکناني مثل مسي را نبايد محدود کرد چون از طراوت و خلاقيتشان کم مي شود.
    بازيکن افسانه اي آرژانتين در ادامه با توجه به حذف برزيل از دور بازي ها باز هم تيم ملي کشورش را مدعي اصلي قهرماني ندانست و اظهار داشت: نه. ما مدعي نيستيم، اما تيم هاي مقابل براي پيروزي بايد بهتر از ما باشند.
    وي گفت: ما فقط فوتبال خودمان را بازي مي کنيم. ما به همه نشان داديم که يک تيم تهاجمي هستيم با توانايي هاي بالا در خط مياني و حمله و دفاع.
    مارادونا افزود: نمي خواهم چيزي را تغيير بدهم. ما به همه حريفان احترام مي گذاريم و قصد ترساندن کسي را نداريم. به همه 23 بازيکنم هم افتخار مي کنم و از آنها متشکرم.
    وي از "کارلوس ته وز" بازيکن منچسترسيتي هم تشکر ويژه کرد و افزود: مدت هاست او را مي شناسم. ته وز يک پديده است. او در هر جايي که بازي کرده، عالي بوده است.
    او مدعي شده که عملکرد آرژانتين در صورت صعود به نيمه نهايي جام براي اولين بار بعد از 20 سال بهتر از اين هم خواهد شد.
    مارادونا در خاتمه گفت: بازيکنان وقتي وارد زمين مي شوند بايد همه چيز را رها کنند. پشت آنها کشوري است که سال هاست طعم قهرماني را نچشيده. مردم آرژانتين براي اين که بتوانند صبح با لبخند از خوب بيدار شوند، چشم به آنها دوخته اند.

15. 3 کاربر از CHEGUEVARA. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

*************ARGENTINA*****************

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •