تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 77 از 85 اولاول ... 2767737475767778798081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 761 به 770 از 846

نام تاپيک: تاپیک تیم ملی برزیل

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من فکر کنم بازی رو ندید مجتبی جان ... هیچ تیمی نیست از برزیل یدونه بخوره ... یه نیمه بد بازی کنه ، نیمه دوم اینقدر برنامه داشته باشه که دوتا بزنه و تیم حریف رو عصبانی کنه . برزیل تیم کمی نیست . فقط هلند تیم با برنامه ای هست . خیلی راحت هم می تونست بیشتر گل بزنه ولی مثل اینکه آبروز برزیل رو خرید ...
    دوست عزیز قبل از حرف زدن فکر کن...هلند هر لحظه ممکن بود گل دوم رو بخوره...خیلی احمقانست که موقعیتشو عمدا هدر بده.

در مورد اینکه هلند با برنامه هست...نمی دونم این چه برنامه ای هست که ژاپن رو به زور و با اشتباه دروازه بان ژاپن می بره...دانمارک رو با گل به خودی...برزیل رو با گل به خودی و بازی کثیف و جنگ روانی...نکنه منظورت از برنامه اون کرنر خوشگلی بود که روبن زد؟ اتفاقا اوج بی برنامگی هلند رو می رسوند.حالا ببین همین اوروگوئه چطور شاخ میشه برای هلند.

هلند فقط و فقط رو یه اتفاق و شرایط خاص تونست برزیل رو ببره.بازم میگم جام جهانی هنوز اینقدر هم شیر تو شیر نشده که هلند بیاد قهرمان شه.
    Last edited by malkemid; 03-07-2010 at 13:32.

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

محمد حسین عزیز! باید منطقی باشیم!

ببین ! نه هلند تیم شماست و نه برزیل تیم ما! تیم کشورشونه! ما فقط طرفداریم!

نه برزیل خوب بود نه هلند! خداییش همه کارشناسا هم می گفتن سطح بازی پایین بود! بزریل از هم پاشید . و هلند نشون داد توانایی استفاده از موقعیت ها رو نداره!

باید ببینیم جلوی اسپانیا یا آلمان یا آرژانتین چه می کنه! من بعید می دونم هلند با بازی های امسالش قهرمان شه ! خیلی بعیده! ولی اگر هم بشه بالاخره بعد از سالها بد شانسی به حقش رسیده

4. این کاربر از Mojtaba N87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

دوست عزیز قبل از حرف زدن فکر کن...هلند هر لحظه ممکن بود گل دوم رو بخوره...خیلی احمقانست که موقعیتشو عمدا هدر بده.

در مورد اینکه هلند با برنامه هست...نمی دونم این چه برنامه ای هست که ژاپن رو به زور و با اشتباه دروازه بان ژاپن می بره...دانمارک رو با گل به خودی...برزیل رو با گل به خودی و بازی کثیف و جنگ روانی...

هلند فقط و فقط رو یه اتفاق و شرایط خاص تونست برزیل رو ببره.بازم میگم جام جهانی هنوز اینقدر هم شیر تو شیر نشده که هلند بیاد قهرمان شه.
    ببین رفیق اگه بخوایم بازی های قبلی تیمها را هم در نظر بگیریم , اوضاع برزیل هم خیلی خوب نیست
    کره شمالی را به زور بردن با اختلاف 1 گل...یکی از گل ها را هم که مایکون خودشم نفهمید میخواست چیکار کنه توپ یهو رفت تو گل
    اما همین کره شمالی را پرتغال با اختلاف 7 تا گل منفجر کرد
    با خود پرتغال هم که مساوی کردین
    اصلا منظورم این نیست که هلند خیلی خوب بوده ها
    میخوام بگم اینکه وسط بازی فیلیپه ملو خون به مغزش نمیرسه و زمین فوتبال را با رینگ کشتی کج اشتباه میگیره دیگه تقصیر هلند نیستش که یا اینکه گل به خودی میزنه
    ایراد از برزیله

پ.ن: بازی دیشب بازیکن ها خوب از خجالت هم در اومدن...هم هلندی ها هم برزیلی ها
    نگیم که فقط هلند ضد فوتبال بازی کرد
    نه برزیل خوب بود نه هلند! خداییش همه کارشناسا هم می گفتن سطح بازی پایین بود! بزریل از هم پاشید . و هلند نشون داد توانایی استفاده از موقعیت ها رو نداره!
    اره هلند بد بود ولی برزیل بدتر بود
    اون موقعیت هایی هم که هلند گل نمیکرد به نظرم 1 جورایی مشکوک بود (اخه این بازیکن ها که از باشگاه ها ی ایران نرفته بودن تو تیم هلند که 1 موقعیت بدست بیارن هول بشن, تقریبا همه تو تیم های درجه 1 اروپایی بازی میکنن)
    همینطور که اگه برزیل 3-4 تا موقعیت 100% داشته باشه و گل نکنه همه یجورایی شک میکنن

پ.ن2: این چیزایی که گفتم کاملا بی طرفانه بود و البته نظر شخصیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه HADI roni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با اینکه از حذف برزیل ناراحتم اما از یه طرف دلم خنک شد سر دونگا همچین بلایی اومد.
    نه رونالدو نه آدریانو نه رونالدینیو.عاقبت لجبازی و قد بازی همین میشه

7. این کاربر از HADI roni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببین رفیق اگه بخوایم بازی های قبلی تیمها را هم در نظر بگیریم , اوضاع برزیل هم خیلی خوب نیست
    کره شمالی را به زور بردن با اختلاف 1 گل...یکی از گل ها را هم که مایکون خودشم نفهمید میخواست چیکار کنه توپ یهو رفت تو گل
    اما همین کره شمالی را پرتغال با اختلاف 7 تا گل منفجر کرد
    با خود پرتغال هم که مساوی کردین
    اصلا منظورم این نیست که هلند خیلی خوب بوده ها
    میخوام بگم اینکه وسط بازی فیلیپه ملو خون به مغزش نمیرسه و زمین فوتبال را با رینگ کشتی کج اشتباه میگیره دیگه تقصیر هلند نیستش که یا اینکه گل به خودی میزنه
    ایراد از برزیله

پ.ن: بازی دیشب بازیکن ها خوب از خجالت هم در اومدن...هم هلندی ها هم برزیلی ها
    نگیم که فقط هلند ضد فوتبال بازی کرد

اره هلند بد بود ولی برزیل بدتر بود
    اون موقعیت هایی هم که هلند گل نمیکرد به نظرم 1 جورایی مشکوک بود (اخه این بازیکن ها که از باشگاه ها ی ایران نرفته بودن تو تیم هلند که 1 موقعیت بدست بیارن هول بشن, تقریبا همه تو تیم های درجه 1 اروپایی بازی میکنن)
    همینطور که اگه برزیل 3-4 تا موقعیت 100% داشته باشه و گل نکنه همه یجورایی شک میکنن

پ.ن2: این چیزایی که گفتم کاملا بی طرفانه بود و البته نظر شخصیم
    در مورد بازی قبلی گفتی...بازی کره شمالی رو بد بازی کرد ...خوب بازی اول بود و خیلی تیمها خوب نتیجه نگرفتن...
    بازی پرتغال رو هم که مشخص بود چون صعود قطعی شده بود اومد که یه مساوی بگیره و زیاد به آب وآتیش نزد...روبینیو رو گذاشت بیرون و خلاصه...

منم نگفتم تقصیر هلنده که ملو گند زد....گفتم تقصیر ملو بود...نبود؟!

در مورد موقعیت ها هم بهتره منطقی صحبت کنیم.هلند موقعیتهاشو عمدا هدر می داد و ثانیه آخر یه گل می خورد چی؟اگه واقعا می خوای بی طرفانه قضاوت کنی جوابش مشخصه...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

در مورد بازی قبلی گفتی...بازی کره شمالی رو بد بازی کرد ...خوب بازی اول بود و خیلی تیمها خوب نتیجه نگرفتن...
    بازی پرتغال رو هم که مشخص بود چون صعود قطعی شده بود اومد که یه مساوی بگیره و زیاد به آب وآتیش نزد...روبینیو رو گذاشت بیرون و خلاصه...
    باشه قبول
    ولی خب برزیلی که برزیل باشه به فکر این نیست که بازی سومش را به آب آتیش نزنه, بلکه با تمام قدرت میاد که همه ی تیم ها را در هم بکوبه البته اگه بتونه(نظر شخصی)

منم نگفتم تقصیر هلنده که ملو گند زد....گفتم تقصیر ملو بود...نبود؟!
    خب شما هلند را به بی برنامگی متهم میکنی و اینکه شانسی اومدن بالا(خب دسته خودشون که نبوده که شانسی اومدن بالا)
    همینکه جلو برزیل بازی کنی و 1 گل هم عقب باشی و به بازی برگردی خودش از هر برنامه ای با ارزش تره
    تقصیر ملو هم بود ولی نه همه اش

در مورد موقعیت ها هم بهتره منطقی صحبت کنیم.هلند موقعیتهاشو عمدا هدر می داد و ثانیه آخر یه گل می خورد چی؟اگه واقعا می خوای بی طرفانه قضاوت کنی جوابش مشخصه...
    اصلا منظورم این نیست که مثلا بازیکن های هلند دلشون برا برزیل سوخت و نخواستن دیگه بهش گل بزنن
    اخه دارم منطقی به قضیه نگاه میکنم که تو کتم نمیره دیگه
    1 تک به تک کویت هدر داد که میگیم اصلا بلد نبود گل کنه
    ولی اون موقعیتی که 3 تا بازیکن هلند بودن و 1 دروازه بان برزیل تنها , بعد هی وایساده بودن به همدگیه نگاه میکردن
    Last edited by vroom; 03-07-2010 at 14:15.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

در مورد اینکه هلند با برنامه هست...نمی دونم این چه برنامه ای هست که ژاپن رو به زور و با اشتباه دروازه بان ژاپن می بره...دانمارک رو با گل به خودی...برزیل رو با گل به خودی و بازی کثیف و جنگ روانی...نکنه منظورت از برنامه اون کرنر خوشگلی بود که روبن زد؟ اتفاقا اوج بی برنامگی هلند رو می رسوند.حالا ببین همین اوروگوئه چطور شاخ میشه برای هلند.

استاد من نگفتم از قصد خراب کردن ... گفتم که شوخی بود .

ولی واقعا بازی رو ندیدین شما ... ژاپن تیم کمیه به نظرتون ؟؟ اینقدر خوب بازی میکرد . چرا نمی گید کامرون رو پوس کرد ؟؟؟؟ چون به نفعتون نیست . همین اروگوئه که میگید با دست بازیکن توپ رو از دروازه در میاره و شانسی میاد بالا. اونوقت هلند رو میخواد حذف کنه . اونوقت من غیر منطقی حرف میزنم ؟؟؟؟

خودتون که می دونید هلند قهرمانه ... چرا میگی شیرتوشیره ... اتفاقا خیلی هم منطقیه ...

محمد حسین عزیز! باید منطقی باشیم!

ببین ! نه هلند تیم شماست و نه برزیل تیم ما! تیم کشورشونه! ما فقط طرفداریم!

باید ببینیم جلوی اسپانیا یا آلمان یا آرژانتین چه می کنه! من بعید می دونم هلند با بازی های امسالش قهرمان شه ! خیلی بعیده! ولی اگر هم بشه بالاخره بعد از سالها بد شانسی به حقش رسیده
    من علاقه خاصی به هلند دارم ، از کودکی . چون واقعا خوب بازی میکنه . برزیل و اینجور تیم ها هم گرچه بزرگن ولی وقتی می افتن تو این وضعیت نابود میشن . ولی هلند اینطور نیست . حداقل کمتر .

بله هلند در حد اون چیزی که منم انتظار دارم نبود ... ولی برتر میدان بود . این چیزیه که سعی میکنید انکار کنید و بگید شانسی اومده ... در حالی که داره داد میزنه هلند شانسی نیومده . چون احساسی بازی نکرد .

همین دوستمون گفت هلند با جنگ روانی اومد بالا . میشه نمونه ذکر کنن ؟؟؟ این برزیل بود که بازیکن رو میزد و بعد میگفت نزدم و بیخودی اعتراض میکرد . پای بازیکن رو له میکنه ، بعد طلب کار هم هست . تیمی که در این موقعیت ها از هم بپاشه تیم نیست . برزیل این بلا سرشون اومد.

و بازم میگم هلند قهرمانه و همین بلا رو سر باقی تیما میاره .

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

باشه قبول
    ولی خب برزیلی که برزیل باشه به فکر این نیست که بازی سومش را به آب آتیش نزنه, بلکه با تمام قدرت میاد که همه ی تیم ها را در هم بکوبه البته اگه بتونه(نظر شخصی)

خب شما هلند را به بی برنامگی متهم میکنی و اینکه شانسی اومدن بالا(خب دسته خودشون که نبوده که شانسی اومدن بالا)
    همینکه جلو برزیل بازی کنی و 1 گل هم عقب باشی و به بازی برگردی خودش از هر برنامه ای با ارزش تره
    تقصیر ملو هم بود ولی نه همه اش

اصلا منظورم این نیست که مثلا بازیکن های هلند دلشون برا برزیل سوخت و نخواستن دیگه بهش گل بزنن
    اخه دارم منطقی به قضیه نگاه میکنم که تو کتم نمیره دیگه
    1 تک به تک کویت هدر داد که میگیم اصلا بلد نبود گل کنه
    ولی اون موقعیتی که 3 تا بازیکن هلند بودن و 1 دروازه بان برزیل تنها , بعد هی وایساده بودن به همدگیه نگاه میکردن
    کجا به همدیگه نگاه می کردن آخه...یارو توپ رو استپ کرد بعد پاسشو داد که یکی از پشت سر رسید و توپو دور کرد...هرجوری به قضیه نگاه کنی منطقی نیست که عمدا خراب کرده باشن.

ولی واقعا بازی رو ندیدین شما ... ژاپن تیم کمیه به نظرتون ؟؟ اینقدر خوب بازی میکرد . چرا نمی گید کامرون رو پوس کرد ؟؟؟؟ چون به نفعتون نیست . همین اروگوئه که میگید با دست بازیکن توپ رو از دروازه در میاره و شانسی میاد بالا. اونوقت هلند رو میخواد حذف کنه . اونوقت من غیر منطقی حرف میزنم ؟؟؟؟

خودتون که می دونید هلند قهرمانه ... چرا میگی شیرتوشیره ... اتفاقا خیلی هم منطقیه ...
    کامرونی که هر سه بازیشو باخت ملاک ارزیابی شماست؟!!بعد پوست کرد یعنی چی؟اونم 2-1 برد!خیلی شاق نبود!
    ژاپن هم تیم خوبیه ولی تیمی که ادعای قهرمانی جهان رو داره باید بتونه از پسش بر بیاد.

بعدشم قضیه اوروگوئه چه ربطی به منطق داره؟ من می گم همین اوروگوئه با هر شرایطی که بالا اومد یقه هلند رو می گیره.

در مورد قهرمانی هم که قهرمانی هلند واقعا یه جور شوخیه...من فکر می کنم آلمان قهرمان میشه...حالا انشا.. هم من و هم شما زنده هستیم می بینیم که هلند باز هم مثل قبل داغ قهرمانی رو دلش می مونه.

من علاقه خاصی به هلند دارم ، از کودکی . چون واقعا خوب بازی میکنه . برزیل و اینجور تیم ها هم گرچه بزرگن ولی وقتی می افتن تو این وضعیت نابود میشن . ولی هلند اینطور نیست . حداقل کمتر .

بله هلند در حد اون چیزی که منم انتظار دارم نبود ... ولی برتر میدان بود . این چیزیه که سعی میکنید انکار کنید و بگید شانسی اومده ... در حالی که داره داد میزنه هلند شانسی نیومده . چون احساسی بازی نکرد .

همین دوستمون گفت هلند با جنگ روانی اومد بالا . میشه نمونه ذکر کنن ؟؟؟ این برزیل بود که بازیکن رو میزد و بعد میگفت نزدم و بیخودی اعتراض میکرد . پای بازیکن رو له میکنه ، بعد طلب کار هم هست . تیمی که در این موقعیت ها از هم بپاشه تیم نیست . برزیل این بلا سرشون اومد.

و بازم میگم هلند قهرمانه و همین بلا رو سر باقی تیما میاره
    .

اینطور که میگی شما هلند کمتر نابود میشه پس قاعدتا باید تا حالا مقامی آورده باشه...چجوری میشه که هلند کمتر از برزیل نابود میشه ولی برزیل 5 بار قهرمان شده و هلند فقط 2 بار رفته فینال و جفتشم باخته؟!

در مورد جنگ روانی شما یه بار دیگه بازی رو بذار ببین فن بومل از دقیقه چند باید اخراج می شد....فقط داشت می زد...

من هم بازم میگم فاتحه جام جهانی که هلند توش قهرمان بشه رو باید خوند....مطمئن باش اون جام جهانی...این دوره نیست.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کجا به همدیگه نگاه می کردن آخه...یارو توپ رو استپ کرد بعد پاسشو داد که یکی از پشت سر رسید و توپو دور کرد...هرجوری به قضیه نگاه کنی منطقی نیست که عمدا خراب کرده باشن.

کامرونی که هر سه بازیشو باخت ملاک ارزیابی شماست؟!!بعد پوست کرد یعنی چی؟اونم 2-1 برد!خیلی شاق نبود!
    ژاپن هم تیم خوبیه ولی تیمی که ادعای قهرمانی جهان رو داره باید بتونه از پسش بر بیاد.

بعدشم قضیه اوروگوئه چه ربطی به منطق داره؟ من می گم همین اوروگوئه با هر شرایطی که بالا اومد یقه هلند رو می گیره.

در مورد قهرمانی هم که قهرمانی هلند واقعا یه جور شوخیه...من فکر می کنم آلمان قهرمان میشه...حالا انشا.. هم من و هم شما زنده هستیم می بینیم که هلند باز هم مثل قبل داغ قهرمانی رو دلش می مونه.

.

اینطور که میگی شما هلند کمتر نابود میشه پس قاعدتا باید تا حالا مقامی آورده باشه...چجوری میشه که هلند کمتر از برزیل نابود میشه ولی برزیل 5 بار قهرمان شده و هلند فقط 2 بار رفته فینال و جفتشم باخته؟!

در مورد جنگ روانی شما یه بار دیگه بازی رو بذار ببین فن بومل از دقیقه چند باید اخراج می شد....فقط داشت می زد...

من هم بازم میگم فاتحه جام جهانی که هلند توش قهرمان بشه رو باید خوند....مطمئن باش اون جام جهانی...این دوره نیست.
    منم بخاطر همین اون بازی رو مثال زدم که بهتون بفهمونم که بازی با ژاپن رو مثال نزنین ... امسال همه تیمها به هم نزدیک بودن ... خود برزیل چطور بازیکنش به ساحل عاج گل میزنه .. دوبار از دستش استفاده میکنه داور هم می بینه و باز گل قبول میشه ، شما نمیگید برزیل شانسی بالا اومد . حالا هلند که گل اولش اونطور بود اونجوری قضاوت میکنید ؟؟؟ می خوام بگم اصلا درست قضاوت نمیکنید در اینگونه زمینه ها .

منم میگم همین اروگوئه اصلا مشخص بوده که حدش در اینجا نیست . یعنی تیمیه که از نظر تاکتیکی هیچی نداره . با دست توپو میزنه میاد بالا . تیمی که بی تاکتیک باشه در مقابل هلند ثل برزیل تحقیر میشه .

باشه بعد بازی ها حتما به هم سر میزنیم ...

استاد شما همون تاریخ جام جهانی رو برو ببین . حداقلش این بود که هلند هیچ موقع مثل برزیل اینجوری در یه بازی خودشو به بچه بازی نکشوند . شکست میخورد ولی بازی قشنگ ارائه میکرد . بدشانسی خیلی فرق داره با اینکه بلد نباشی فوتبال رو کنترل کنی. فکر میکنی با اینکه هلند اصلا قهرمانی نداره ، بازم اینهمه طرفدار داره ؟؟ حتی خیلی ها از طرفدارای دیگر تیم ها این تیمو دوست دارن ؟؟ بخاطر بازی زیبا .

فن بومل رو شما میگی باید اخراج میشد ... ولی داور درست قضاوت کرد . اگه یادت باشه یکی از بازیکنای برزیل هم در نیمه دوم باید دوباره کارت میگرفت ، ولی نگرفت .

همه چیز رو یکطرفه می بینی دوست من .

حالا ما که میدونیم وقتی قهرمان هم بشیم شما بهانه میگیری که جام بدرد نخور بودو فلان .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اطلاعیه

بدینوسیله فدراسیون بین المللی فوتبال اعلام میدارد به مناسبت حذف تحقیر آمیز برزیل مراسم سوگواری در ساختمان اصلی این سازمان برگزار خواهد شد
    از همه پاچه خواران مزد بگیران و مال باختگان این حادثه هولناک دعوت میشود در این مراسم مادی شرکت نمایند

گفتنیست فیفا ضمن تشکر و قدر دانی از همه دستاندرکاران بازیکنان و داورانی که با تلاش و کوشش خود باعث صعود برزیل به مرحله یک جهارم نهایی شدند، یک بار دیگر حمایت همه جانبه خود را از برزیل اعلام میدارد

فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیرررا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •