تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1611 از 3195 اولاول ... 611111115111561160116071608160916101611161216131614161516211661171121112611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,101 به 16,110 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

آرکید 290 و الایت 390 و لیمیتد 450
    همشون یکین ولی لیمیتد کامل تره.(از لحاظ لوازم جانبی همراه)
    تقریبا یکین ولی با 360 دوصد برابر حالش بیشتره.
    منظورم این بود که من که پی سی دارم با امکانات تقریبا خوب ایکس باکس 360 از نظر کسایی که هم با پی سی کار کرده اند و هم با ایکس باکس چه تفاوتی از نظر اجرای بازی روی پی سی با ایکس باکس هست؟به نظرتون ارزش داره تا این کنسول را تهیه کنم یا بازیها ازنظر کیفیت و اجرا در حد همون پی سی هست.بازی فیفا2010 را براتون مثال زدم چون واقعا روی پی سی این بازی افتضاح بود.حالا میخوام بدونم مثلا بازی فیفا 2010 که برای کنسول ایکس باکس تهیه شده به همون افتضاحی پی سی هست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگی.
    من خیلی وقت نیست که عضو شدم و ببخشید اگر سوالم تکراریه.
    من xbox رو با یه کابل مبدل hdmi به dvi به مانیتور وصل کردم.
    ولی حالا صدا ندارم برا صداش چیکار باید بکنم؟
    راهی هست که یشه اسپیکر کامپیوترو بهش وصل کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

منظورم این بود که من که پی سی دارم با امکانات تقریبا خوب ایکس باکس 360 از نظر کسایی که هم با پی سی کار کرده اند و هم با ایکس باکس چه تفاوتی از نظر اجرای بازی روی پی سی با ایکس باکس هست؟به نظرتون ارزش داره تا این کنسول را تهیه کنم یا بازیها ازنظر کیفیت و اجرا در حد همون پی سی هست.بازی فیفا2010 را براتون مثال زدم چون واقعا روی پی سی این بازی افتضاح بود.حالا میخوام بدونم مثلا بازی فیفا 2010 که برای کنسول ایکس باکس تهیه شده به همون افتضاحی پی سی هست ؟
    از نظر گرافیک که بازیها در این کنسول با نهایت کیفیت اجرا میشن و چیزی از PC کم ندارن و تنها تفاوتی که ممکنه داشته باشن همون رزولوشن و فرم ریت هست و در کامپیوتر (البته یک سیست قدرتمند و نه یک سیستم متوسط) بیشتر هست.

در مورد FIFA هم باید بگم که در کنسول ها این بازی Next Generation هست و به هیچ وجه با FIFA که در PC شاهدشیم قابل قیاس نیست و از زمین تا اسمون با هم فرق دارن! و کلا از همه لحاظ این بازی در کنسول ها یک سر و گردن بهتر و زیباتر از PC هست.

4. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

از نظر گرافیک که بازیها در این کنسول با نهایت کیفیت اجرا میشن و چیزی از PC کم ندارن و تنها تفاوتی که ممکنه داشته باشن همون رزولوشن و فرم ریت هست و در کامپیوتر (البته یک سیست قدرتمند و نه یک سیستم متوسط) بیشتر هست.

در مورد FIFA هم باید بگم که در کنسول ها این بازی Next Generation هست و به هیچ وجه با FIFA که در PC شاهدشیم قابل قیاس نیست و از زمین تا اسمون با هم فرق دارن! و کلا از همه لحاظ این بازی در کنسول ها یک سر و گردن بهتر و زیباتر از PC هست.
    بچه هایی که فیفا 10 رو روی کنسولشون بازی میکنند میتونید چند تاعکس از اجرای بازی تو چند صحنه مختلف بگیرید؟

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه هایی که فیفا 10 رو روی کنسولشون بازی میکنند میتونید چند تاعکس از اجرای بازی تو چند صحنه مختلف بگیرید؟

اصلا این چیزا چیه بهشون فکر میکنی؟

ایکس باکس مخصوص بازی طراحی شده و با پی سی کلا فرق داره .

فوتبال تو xbox اصلا قابل مقایسه با pc نیست چه از نظر گرافیک و چه از نظر کنترل. حتما xbox بگیر

7. 2 کاربر از Rush1911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه چندتا بازی مثل Red dead redemption و Sniper: Ghost Warior رو روی کنسول 360 خودم بازی کردم دیدم که کیفت سایه ها خیلی افتضاحه!
    یعنی سایه ها شطرنجی هستن و صاف نیست
    میخواستم ببینم واقعا تموم بازیها توی کنسول سایه های به این بدی دارن؟

-گاهی اوقات هم وقتی دوربین رو میچرخونم تصویر میلرزه...مثل افت فریمی که توی کامپیوتر هست

نظر شما چیه در این زمینه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من یه چندتا بازی مثل Red dead redemption و Sniper: Ghost Warior رو روی کنسول 360 خودم بازی کردم دیدم که کیفت سایه ها خیلی افتضاحه!
    یعنی سایه ها شطرنجی هستن و صاف نیست
    میخواستم ببینم واقعا تموم بازیها توی کنسول سایه های به این بدی دارن؟

-گاهی اوقات هم وقتی دوربین رو میچرخونم تصویر میلرزه...مثل افت فریمی که توی کامپیوتر هست

نظر شما چیه در این زمینه؟
    فکر میکنم‌مشکل شما از نمایشگرتونه چون منم اینا رو بازی میکنم مشکل شمارو ندارم

10. این کاربر از omidkk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام
    لطفا کمکم کنید من هرچی audio cd میزنم ریپ نمیکنه تو هارد و فقط 1 یا 2 تا اهنگو ریپ میکنه تا حالا با 3 تا برنامه رایت کردم بازم جواب نمیده
    لطفا بگید شما چجوری audio cd میزنید تنظیمات خاصی برا رایت داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شرق تهران هستم میخواستم بدونم تو شرق تهران فروشگاه خوب برای فروش بازیهای 360 کسی میشناسه
    یا تو پشت شهرداری کدوم فروشگاه بازیهای با کیفیت بالا میفروشه که واسه لایو مشکلی نباشه

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

بله ارزش داره جدی میگم.بگیر پشیمون نمیشی.

14. 4 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •