دوستان لینک دانلود City Engine در سایت زیر
خوش به حالتون من اگه محدودیت نداشتم دالودش میکردم باید بدرد بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لینک دانلود City Engine در سایت زیر
خوش به حالتون من اگه محدودیت نداشتم دالودش میکردم باید بدرد بخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما .
رفتم از توی سایت فیلتر شده تک اینفو کشیدم بیرون
این یه عکس ازشهر سازی سیتی انیجین برای کرای انجین
شرکت هایی که از این نرم افزار استفاده کردند.
این لینک فیلم های اموزشی اونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه برای سه تا انجین . یونیتی و انریل و کری توضیح می ده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک دانلود 30 روزه مستقیم از سایت خود برنامه
باید اینجا تمام اصلاعات رو پر کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک کامل برنامه از تورنت
در کل سه راه برای خروجی گرفتن از سیتی انجین هست ( به صورت مدل سه بعدی ، مثل 3ds یا md2 ، راه دوم به ص ورت فایل مستقیم obj که کارایی پایینی داره و راه سوم با استفاده از اسکریپت نویسی و فایل xml ) که برای همه ی موتورها ی پشتیبانی شده قابل استفاده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مخصوص یونیتی نیست ولی فقط یونیتی مستقیما از فایلهای obj و fbx استفاده می کنه و نیازی به تبدیلشون به فرمت دیگه ای نداره . مثلا در گیم استادیو باید دوباره fbx رو ایمپورت کرد و خروجی mdl گرفت . فرمت 3ds یا ma مایا رو هم نداره ظاهرا فرمت خروجیش collada هست که یکبار باید با مکس و مایا ایمپورت بشه و برای انجین های دیگه استفاده بشه. obj خروجی خیلی مناسبی هست تنها اشکالش اینه که انیمیشن رو خروجی نمی ده ولی fbx انیمیشن هم ساپورت می کنه که خیلی عالیه.
منبع :سایت تک اینفو(فیلتر شده)
وای خدای من
یکی کمکم کنه!!!!
ای بابا ما هرچه قدر با این یودی کی بیشتر کار میکنیم بیشتر به مشکل میخوریم....
امروز یه عالم (یه ذره کمتر) کار کردمو آخر هم گزینه build all رو زدم و بعد این ارور برام اومد:
وقتی dont send رو زدم برنامه هنگ کرد و بالاخره با alt+ctrl+delet زدم و خارج شد.....ولی یه ذره بعد این ارور اومد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جون هرکی که دوست دارید کمکم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by PS2PS2PS2; 03-07-2010 at 12:43.
این اروها چیز عادی
برای اینکه به مشکل بر نخوری زود زود سیو کن
دلیلش رو الان یادم نیست ولی توی پست های قبلی دوستان توضیح دادن
ممنون ولی من اصلا نمیتونم کلید "بلوود" رو بزنم ، یعنی وقتی که میزنم ارور میده و بعد هنگ میکنه که مجبور به خروج دادنش میشم
بيلد ( Build ) منظورته ؟ يعني وقتي ميخوام Build كني ميپره بيرون ؟
مشخصات سيستمت رو بگو ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات سیستمت چیه؟ اشکال می تونه به خاطر کمبود منابع سخت افزاری هم صورت بگیره.
یه کاری کن .
build ها رو جدا بگیر. ببین سر کدوم هنگ می کنه.
مثلا . نور ها جدا. صحنه جدا و غیره .
آقا یه مشکل :
من میخوام ترین ایمپورت کنم از موتور میزنه بیرون چی کار کنم؟
سعی کردم جدا هم بگیرم ولی باز هم نشد...
واقعا امکان داره به خاطر سیستم پایین باشه.....اگه ممکنه احتمالا مشکل از همونه.....
میدونید چرا..چون سیستم من با کارت گرافیک 256 مگابایت و با رم 1 گیگ هست
وای.......یعنی من این همه دانلود کردم هیچ بود؟؟/!!!
راستی بگم که وقتی اون 776 مگ رو دانلود کردم و خواستم نصب کنم شروع کرد به دانلود یه چیز 54 مگابایتی!!
و بعد شروع به نصب کامل شد !!!!!!!!!
از همون جایی هم دانلود کردم که آقا وحید گفتن
Last edited by PS2PS2PS2; 03-07-2010 at 16:58.
ترین دیگه چیه؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)