ویا: نوبت گلزنی تورس هم می رسد
ستاره تیم ملی اسپانیا معتقد است که زوجش در خط حمله تیم ملی، به زودی به گل خواهد رسید
سایت گل- داوید ویا گلزن برتر تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی نوبت به گلزنی تورس هم می رسد. ویا گفته که نواختن وو ووزلا را یاد گرفته است.
.gif)
ال گواخه در مورددیدار شنبه شب تیمش مقابل پاراگوئه گفت:« من فقط به این فکر می کنم که خودم را به خوبی آماده کنم تا در اوج در دیدار مقابل پاراگوئه به میدان بروم.اصلا خوب نیست که بخواهیم به دیدارهای بعدی پس از مصاف با پاراگوئه فکر کنیم..ما بازی سختی را پیش روداریم ولی انگیزه فراوانی داریم و با اعتماد به نفس بالا می توانیم به پیروزی برسیم.»
داوید ویا دوست نداردتا در مورد احتمال حضور یورنته در ترکیب ثابت تیم ملی اسپانیا اظهرانظر کند ولی در این رابطه گفت:« انتخاب زوجت در تیم کار سختی است..بیسنته کار بسیار سختی را پیش رو دارد. در دیدار مقابل پرتغال تورس کمکهای زیادی به تیم رساند و یورنته هم کار او را ادامه داد.هر دوی آنها عملکرد خیره کننده ای داشتند. مهمترین نکته این است که وجود هر دوی آنها به نفع تیم است.»
ویا ادامه داد:« فرناندو تورس ضعیف نشده است. او شخصیتی تاثیرگذار است و در برنامه های تیم ما نقش پررنگی دارد.همه ما به خوبی می دانیم که او به زودی برای تیم به گل خواهد رسید.امیدوارم که این اتفاق در دیدار روزشنبه مقابل پاراگوئه رخ دهد.»
ما هم امیدواریم .gif)