درسته...هر تیم دیگه ای بود 2 3 تا به دفاع از هم پاشیده برزیل میزد در دقایق آخر..که هلند" نتوانست"!!
![]()
برزیل
هلند
درسته...هر تیم دیگه ای بود 2 3 تا به دفاع از هم پاشیده برزیل میزد در دقایق آخر..که هلند" نتوانست"!!
![]()
اين مشخصاتي كه گفتين چقدر شبيه كره شماليه
بچه ها اين نظرسنجي رو ميشه ببندين ؟ همينجور كاربر دارن ميان راي ميدن![]()
گفتگوی دوستان در صفحه 14 جالبه..........
آخرین نفری بودم که به برزیل رای دادم
هنوز کسی رای نداده روی من (86)
همیشه هلند بزرگ رو به خاطر بازی های زیباش دوست داشتهام.ولی هلند این جام تیم واقعا کوچک وضعیفی است.
واقعا بدون هیچ قابلیتی.اونها حتی در ضدحملهها هم هیچ کاری بلد نبودند.هیچ چیزی از آنها ندیدم.این تیم هلند فاجعه بود.
برزیل هم در نیمه دوم فاجعه بود و در این جام هم خوب نبود.ولی باز هم تیم بزرگی بود.گلهای زیبا و خیلی حرفهای از برزیل دیده بودیم در این جام.برزیل تیم بزرگتر و قویتری بود(البته که از این برزیل خوشم نمیآمدودوست نداشم اول شه).
حیف تیم همیشه خوب هلند که تیم بدش این بار بالا اومد.اون تیم 2008 اش یادون بیاد.
فیلیپه ملو افتضاح کرد و حقشه دیگه تیم ملی راش ندن دیگه.وای چه گلهای چرندی بود گلهای هلند.
هنوز نمیدونم دوست دارم هلند بازی بعدشو ببازه یا نه!(ببازه دیگه فینال دیدن نداره)ولی اعصابم از هر دو تیم و داور فاجعه(هر ثانیه سوت میزد و میپرید وسط بازیکنا.حس بازی رو گرفت با داوریش)خورده.
دوستان برزیلی تپیدین شدید خیلی بازی هیجانی بود و باخت عالی برزیل
این پست زیبارو حتما بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا ... من خودم سر کار بودم اومدم خونه شنیدم برزیل باخته انگار با پتک زدن تو سرم ! اعصاب ندارم و ناراحتم :(
فوتباله دیگه ... اصلا معلوم نیست چه اتفاقی قراره بیفته
مثلا همین مسابقه ی آلمان-آرژانتین رو میبینی؟ هواداران آلمان مثل برزیل میگن شکی نیست ، میبریم ولی حالا که فردا رسید 99-0 آرژانتین میبره!
اين چند نفري كه بعد از پايان بازي به برزيل راي دادن واقعا شاهكار كردن![]()
باز هم :
VIVAAAAAAAAAAAAA BRAZIL
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)