درایوش مکشیه نه دکمه eject داره نه سوراخ eject
درایوش مکشیه نه دکمه eject داره نه سوراخ eject
منم همین مشکل رو داشتم.تو یه فروم خارجی هم یکی همین مسئله رو گفته بود اما کسی جواب نداده بود
برای همین دست به کار شدم و با سوزوندن کلی فسفر مشکل و راه حل رو پیدا کردم
اشکال از دکمه اجکت روی لپ تاپ هست.وقتی دکمه رو میزنی چند ثانیه (4-6 ثانیه) طول می کشه تا دکمه خاموش بشه و اگه تو این مدت سی دی رو وارد کنی سی دی رام قفل میشه.برای همین یا باید سی دی رو از طریق نرم افزاری(از طریق مای کامپیوتر ) خارج کنی یا بعد از زدن دکمه اجکت کمی صبر کنی تا چراغش خاموش شه.
اگه سی دی رام قفل شد،یه سی دی رو بزار توش و کمی به داخل فشار بده و دکمه اجکت رو بزن و بلافاصله سی دی رو ول کن تا قفلش آزاد بشه.یکی دوبار تست کنی دستت میاد.(تجربه شخصی:بهتره قبلش سی دی رامت خنک باشه)
اگه بازم مشکل داشتی و حل نشد پی ام بده یا ایمل بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلت حل شد و حال داشتی، تو هم یه نامه به شرکت دل بده یا تو فرومش بنویس تا مشکل رو حل کنن.
)
اون راهی که من گفتم روامتحان کردن،100% جواب داد.به قول دوستمون قلق داره.
سلام دوستاي گلم .
باشه آقا من دست به كارهاي مهندسينميزنم . ميرم اين كار رو هم مثل بچه هاي خوب انجام ميدم و طبق معمول هميشه ميام و نتيجه رو اينجا بهتون ميگم . توي سايت دل هم ميرم و مينويسم اين مشكل رو (در آينده) .
بازم تشكر![]()
سلام خدمت تمام عزيزان
آقا رفتم اين كار رو انجام دادم ديگه ديسك رو بيرون نميندازه و نگه ميداره اماااااااااااااااااااااااديسك رو نميخونه و بعد از يكم زور زدن ديسك رو با احترام ميده بيرون . هيچ گونه ديسكي اجرا نميشه نه CD و نه DVD .حالا چيكار ميشه كرد به نظر شما ؟؟؟
به نظر خودم جكش آزاد شد اما بايد بره تعمير ....
سلام دوستان
متاسفانه باید بگم منم به مشکل شما دچار شدم .من فکر می کنم مشکل از جکهاش نباشه .احتمالا این دیویدی رام ها باید داخلش یه چیپست مرکزی مثل cpu کامپوتر داشته باشند که اگه روش فشار بیاد یا می سوزه یا تنظیمات کارخانه ایش بهم می خوره.(این فشار ممکنه یا کار کشیدن زیاد از دیویدی رام باشه و یا سی دی خش دار باشه که نهایتا منجر به داغی دیوی دی رام میشه ).
علتش هم اینکه وقتی در حال گوش کردن به موزیک هستید اگه یک سی دی رو به زور بخواید وارد سی دی رام کنید ازاون جایی که بازوهای مکشی کار نمی کنه هد خوندن و نوشتن دی وی رام بدون اینکه به به سکتور صفر سی دی بره مستقیم به روی سی دی میره و وقفه ای به سیستم عامل میده که در این حالت صدای در حال پخش قفل میشه .این نشون میده هسته اصلی دی وی دی رام خرابه و کنترلی نداره پس به این نتیجه می رسیم که باید سر جیب و شل کنیم و یکی دیگه بخریم .البته دوستان اگه دستور العمل همراه سیستم رو بخونند می تونند خودشون دیوی ویی دی رام رو باز کنند و هزینه دستمزد رو کم کنند.
اگه بقیه دوستان نظر و با راهی پیدا کردندممنون میشم بزارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)