تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 503 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

امروز PvP بودم يارو دو لول ازم كمتر بود ولي لامصب خيلي قوي بود.HM بود.گفتم بيلدت چيه گفت 5 Luc/2Dex

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آره.همون Goddess Yucon رو گرفتم.
    اسم گیلدت چیه؟ بگو از این به بعد مواظب باشم.فقط نگو که تو enlightment هستی که کلی دلخور میشم.
    با چند تا از اونا که برخورد داشتم همشون دهن گشادی داشتن و چرت و پرت تحویلم دادن.
    مبارکه . از نوع تیرایی که نوش جان کردم مشخص بود همونه !
    اسم گیلدم FRIENDS هست .
    --------------
    um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
    خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

محمد ببخشید امروز عصر رفتم بیرون با برو بچ همین الان رسیدم دیگه امشب نمیتونم پست اول رو درست کنم.احتمالا فردا عصر میذارمش.
    ok
    دو تا نکته جدید امروز دیدم :
    1- چرا first mobs تو مپ 1 لاپیس لول 5 دراپ کرد واسه من !!!؟
    2- وقتی یه لول بالا میاد تو پارتی که plvl کنه exp کم میشه !!

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اسم گیلدم FRIENDS هست .
    --------------
    um رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
    خیلی بعیده یه هفته ای به 50 نزدیک هم بشم . شاید 45 شم. ولی بازی با um عجیب حال می ده. dexبالا چه حالی می دههههههه
    باشه.اگه Friends بود کاری ندارم.XD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اسم گیلدم FRIENDS هست .
    --------------
    خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رو شروع کردم . یا استون و bdc ... یا ابولفضل مگه لول می شه آپ کرد . pp که فقط 7 به بعد گیر میاد کسی نیست قبل اون ! plvl هم آدم درست حسابی دیگه نمی فروشه یه سری کم تجربه فقط میان که اونم فاجعه ست . الان 34 شدم/
    یذره دیگه با UM بازی کنی کلا HM رو می بوسی میزاری کنار.
    طرف fury هنوز آدم پیدا میشه ولی نه مثل قبل .
    20-30 Gaia رفتم وحشت کردم . باورتون نمیشه +50 تا لایت بود اونجا و دارک ها ماکزیمم 10 تا !!!
    ولی یه GS با Dual Box تو هر دو تا Raid هست و نمیزاره PvP خراب شه. امکان -- و نوس کردن نیست. ولی بازیکن های خفنی داره . +2K میزنن تو لول 30 .

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

و همون PvP بودش كه من ميگفتم هانتر لول 29 من و حتي واريور ها رو One Hit Kill ميكرد!يكي از يارامون هم اينجوري بود لول 30.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

خالی نبند من از روزی که تو رو میشناسم عضو enlightment بودی که لیدرش هم یه ارچره که خودت هم گفتی
    آرههههههههههه؟
    اینجوریاست؟

شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD

یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
    2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
    باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
    همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
    منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
    تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.

راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آرههههههههههه؟
    اینجوریاست؟

شرمندتم عرفان جان.اگه کشته شدی گیلدت رو ملامت کن.XD

یه رنجر رنک دارن اینا مثلا خیلی خفنه.تو جنگل یه Trio رو ترکوندم رفتن اینو آوردن.
    2 تا بهش زدم stealth کرد رفت.یارو شانس آورد AOE من رو cool Down بود.
    باز تو DD2 دیدمش با PP بود.تا منو دید stealth کرد.منم نامردی نکردم AOE زدم
    همه لت و پار شدن این از Stealth در اومد.شروع کرد به دویدن.نزدیک پورتال خودشون گرفتمش.
    منم stun کردمش و با خیال راحت شروع کردم به زدن(با اون 5 ثانیه stun کرده بودم)
    تو گابا جز ACES کسی ندیدم UT بزنه.همه nub هستن.

راستی مجی جز shower time پیشنهاد دیگه ای که رنجر ها رو از Stealth در بیاریم؟
    ACES همون Archer نیست که قبلا Etain بود؟

هانتر 2 تا Debuff داره که اگه به رنجر بزنه و رنجر Stealth کنه سریع خودش از حالت Stealth خارج میشه . اگه فکر می کنی می خواد در بره سریع Debuff کن. یکی از اون Debuff ها هم فقط با Disple Healer میره و pot نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •