سلام دوستان. یه سوال....
امروز داشتم بازی میکردم که یهو وسط بازی صفحه مانیتور سیاه شد و سه چراغ قرمز روشن شد. خاموش و روشن که کردم درست شد... بعد باهاش 2 ساعت بازی کردم هیچ اتفاقی نیافتاد. یعنی کنسولم مرخصه ؟ در ضمن دو سه ماهه خریدم بردشم جسپره.
سلام دوستان. یه سوال....
امروز داشتم بازی میکردم که یهو وسط بازی صفحه مانیتور سیاه شد و سه چراغ قرمز روشن شد. خاموش و روشن که کردم درست شد... بعد باهاش 2 ساعت بازی کردم هیچ اتفاقی نیافتاد. یعنی کنسولم مرخصه ؟ در ضمن دو سه ماهه خریدم بردشم جسپره.
بتر خت گفته شده روشن شدن 3 چراغ قرمز نزدیک به 20 دلیل داره
ممکنه نوسان برق باوده باشه
جای نگرانی نیست
شما حتما به محافظ وصلش کن
خیلی ممنون ! خیالم راحت شد! پس مشکل خاصی نیست ؟
خیلی ممنون ! خیالم راحت شد! پس مشکل خاصی نیست ؟
دوست عزیز اگه ۳ چراغ داد و یه اروری رو صفحه داد اون مشکل هست. در حالت های دیگه مشکل برق هست
با سلام خدمت دوستان عزیز
من xbox 360 ام را حدود 2 سال پیش خریدم پارسال سه چراغ شد من هم خاموشش کردم گذاشتمش کنار (به خاطر کنکور) حالا هم که از شر کنکور راحت شدم xbox رو که به تلوزیون وصل کردم حدود 10 دقیقه کار کرد بعد یک صدای بوق اومد و تصویر ثابت موند ولی سه چراغ نشد. می خواستم بدونم مشکلش چیه؟ ایا امکان داره که درست بشه ؟ اگر درستش کنم سریع خراب نمیشه؟آیا جای قابل اطمینانی رو می شناسید؟(راستی xbox من فن نداره ممکنه که مشکل از اون باشه؟)
با تشکر فراوان.
ببرش Nextgen حتما درستش میکنندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
خسته نباشید
من جند ماه پیش یک ایکس باکس گرفتم مدل بدون هارد مال آخر 2009 و بردش هم قاعدتا باید جاسپر باشه.
جند ماه اول خوب بود اما بد یه روز روشنش کردم و تصویر نداد و 3 چراغ روشن شد.
اونجا بهش اهمیت ندادم اما الان 3 - 4 ماهه که اولی که روشنش می کنم یا تصویر نمیده یا روی همون لوگوی ي اول میمونه و هنگه و تا وقتی که خاموشش نکنم و یه 2 تا ضربه بهش نزنم درست نمیشه.
بعضی وقتها ضربه می زنم و بعضی وقتها اتصالاتش رو مجدد میزنم و بدش اگه 4 ساعت هم باهاش بازی کنم دیگه اتفاقی نمیفته.
تازگی این آپدیت آخر رو هم روش ریختم و تاثیری نداشت.
کسی نیست جواب ما رو بده؟
شما اینجا مراجعه کن
ایشون خبره هستن تو تعمیرات و تشخیص دقیق مشکل
پیش رضا جان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز دستگاه دوستمو که سه چراغ شده بود با روش حوله ردیف کردم ارورشم 0102 بود
خدا کنه باز مشکلی پیش نیاد براش
بردش فالکون بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)