تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 123 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اصلا سیر آفاقی یعنی چی ؟
    آفاق تو اون آیه منظورش فکر کنم جهان باشه . شاید هم جهان پیرامون.
    به نظر من اون تست که واقعا هم سخته، گزینه 2 بشه. البته نمی دونم تست تالیفی اوردین یا سراسری.
    راستی یه پیشنهاد برای سومیها:اگه آیات رو حفظ باشید خیلی کمکتون میکنه.این فقط حرف من نیست.اکثر رتبه برترها همین کارو کردند.معین فلاحتگر هم تو وبلاگش همین رو نوشته بود.
    منم دارم دقیقا همین کار رو می کنم. و فعلا که خوب بوده. راستی شما که خوب تست می زدین، این تسته که Behii دادن استاندارده؟

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

فکر کنم توی کتاب هست.اگه دقت کنی توی کتاب دینی دوم
    درسش رو نمیدونم
    ولی تو همون آیه ای که پایین توضیحات مربوط به سرشت خدا آشنا هست
    اول آیه اش فکر کنم اینه:
    سنریهم آیاتنا فی الافاق و فی انفسکم حتی یتبین لهم انه الحق....(بقیش رو یادم رفته!!چون کتاب جلوم نیست)

راستی یه پیشنهاد برای سومیها:اگه آیات رو حفظ باشید خیلی کمکتون میکنه.این فقط حرف من نیست.اکثر رتبه برترها همین کارو کردند.معین فلاحتگر هم تو وبلاگش همین رو نوشته بود.
    ببخشيد توي آيه في انفسهم هستش!
    تو آیات این درس که نیست !

آفاق تو اون آیه منظورش فکر کنم جهان باشه . شاید هم جهان پیرامون.
    به نظر من اون تست که واقعا هم سخته، گزینه 2 بشه. البته نمی دونم تست تالیفی اوردین یا سراسری.
    منم دارم دقیقا همین کار رو می کنم. و فعلا که خوب بوده. راستی شما که خوب تست می زدین، این تسته که Behii دادن استاندارده؟
    تست ماله کتاب دین و زندگی کنکور انتشارات خیلی سبز هست .
    اگه ماله سراسری می بود جلوش مینوشت , پس تالیفی هست , جواب هم تو پاسخنامه گزینه 4 هست .
    اما واقعا نمی فهمم چرا !
    از این سیر آفاقی , انفسی 2 , 3 سوال دیگه هم تو درس 2 دین و زندگی 2 داره .

تو تست های درس دوم (همین دین و زندگی 2 ) حرف از برهان اتصال زده بود , منظورش همین روابط طولی , عرضی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

از این سیر آفاقی , انفسی 2 , 3 سوال دیگه هم تو درس 2 دین و زندگی 2 داره .

تو تست های درس دوم (همین دین و زندگی 2 ) حرف از برهان اتصال زده بود , منظورش همین روابط طولی , عرضی هست ؟
    وقتي يه كتاب از يك درسش اين همه ابهام برا آدم بوجود بياد بايد چكار بكنددددددد؟؟؟؟؟؟

در مورد اين روابط طولي و عرضي و ..... من در همون درس خوندم و تموم . ولي توجه داشته باشيد خيلي مهمه

بنظر خودم وقتي درس رو خوندي تستاش رو حل كني بهتره ولي يكي از دوستان پس از درس اول كه من همين كار رو كردم شديدا معترض شد كه : نه . اين كار درستي نيست .
    ولي استدلال من اينه كه دانش آموز تا تستها رو حل نكند بنظرم هر چه هم كه از رو كتاب بخواند نكات كليدي رو نميتواند ذخيره كند .يعني درست نميشود ذخيره كرد . اونطوري كه هدف طراحان سوال به اون جهت است.

با توجه به اينكه كتاب ديني معارف اسلامي نثر پيشرفته و متكلفي داره اكثر مطالب را دانش آموزان در فهمش دچار مشكل ميشند .

برا اينكه اين فهم كامل بشه بايد تستها رو ديد بنظرم و حل كرد .

نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟
    Last edited by yarane-naghdi; 01-07-2010 at 11:23.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من که باید بعد اینکه درس رو می خونی تست هاش رو بخوری کامل
    الان مثلا درس 1 دینی 2 رو خوندم من گفتم این درس که کلا 3 صفحه هست ازش چی می خوان بیارن تو تست رفتم نگاه کردم دیدم 34 تست طرح کرده کتاب
    اولا اینکه مطمئن میشی که درس رو خوب فهمیدی و جایی رو جا ننداختی , باعث میشه دوباره یه مروری هم بشه , با سوالات هم آشنا میشی . اینکه همرو هی بذاری روهم روهم بشه بعد بخوای یه دفعه همه اینها رو دوره کنی به خصوص درسی مثل دین و زندگی که سریع از ذهن آدم میپره که نمیشه ...

5. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشيد توي آيه في انفسهم هستش!
    حالا خوبه گفتم کتاب جلوم نیست و از حفظ میگم و ممکنه اشتباه باشه

تو آیات این درس که نیست !
    اگه دقت کنی هست

شاید این تست استاندارد نباشه اما خودتون رو باید آماده مواجه شدن با هر نوع تست کنید

تست ماله کتاب دین و زندگی کنکور انتشارات خیلی سبز هست .
    ببین نمیخوام بزنم تو ذوقت اما یه چیز میگم نتیجه گیری با خودت

آبان88:
    استفاده از کتاب دینی اتنشارات خیلی سبز///آزمون های قلم چی»»» دین وزندگی 30 درصد

بهمن88
    خرید کتاب دینی انتشارات همگامان و استفاده کوتاه ازش///آزمون قلم چی»»»دین وزندگی 50

فروردین 89
    جویدن کتاب دین وزندگی همگامان!!»»»دین وزندگی 75 درصد

تیر 89
    کنکور سراسری 1389»»دین و زندگی بالای 80 درصد(اما دین وزندگی امسال در حد گلابی بود!!!بسیار آسون بود)
    ......................
    راستی تو دینی زیاد وقت خودتون رو با این تست های تالیفی هدر ندید.به جای چند بار زدن تست های تالیفی چند بار کتاب رو بخونید(بخورید)

نتیجه گیری با خودت

موفق باشید
    Last edited by Amirdb; 01-07-2010 at 19:08.

7. 5 کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بچه ها اگه میشه این سوالات رو با توضیحات تشریحی برام حلش کنید.(لطفا متخصصش حل کنه)

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها اگه میشه این سوالات رو با توضیحات تشریحی برام حلش کنید.(لطفا متخصصش حل کنه)
    من که متخصص نیستم ولی اونایی که میدونستمو نوشتم. سر صبح بهتر از بیکاریه
    حل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط اینو بگم که در آخرین معادله برای راحت تر شدن محاسبات فرض کردیم که یک معادله درجه دو هست که x در آن رادیکال x-3 هست.
    2)
    اول دلتا رو محاسبه می کنیم که میشه 16-9 که برابر است -7 که چون دلتا منفی هست ریشه ندارد و کل معادله با a (ضریب x^2) هم علامت است و چون اینجا a = 1 >0 پس معادله به ازای جمیع مقادیر X مثبت میشه.
    3)
    این تست به نظر من خیلی مشکل داره. اول حل رو ببینید:
    کد:
    اول اینکه تو اینجور سوالا باید یکجوری بدن که جواب m > 0 تو گزینه ها باشه نه اینطوری. این سوالو اگه کسی ببینه می تونه راحت بگه باید m > 0 باشه (ضریب x^2) و دلتا منفی باشه که ریشه نداشته باشه. تنها گزینه مثبت که فلان گزینه هست و هیچ کدوم از گزینه ها هم نیست که بگه چنین m ای وجود ندارد. پس میشه همون گزینه مثبت (حل تست ریاضی اونم تو 5 ثانیه !!!)
    به هر حال شاید من غلط حل کرده باشم. اساتید هم اگر نظر بدن ممنون میشم

10. این کاربر از ashjaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من که متخصص نیستم ولی اونایی که میدونستمو نوشتم. سر صبح بهتر از بیکاریه
    حل:
    کد:
    فقط اینو بگم که در آخرین معادله برای راحت تر شدن محاسبات فرض کردیم که یک معادله درجه دو هست که x در آن رادیکال x-3 هست.
    2)
    اول دلتا رو محاسبه می کنیم که میشه 16-9 که برابر است -7 که چون دلتا منفی هست ریشه ندارد و کل معادله با a (ضریب x^2) هم علامت است و چون اینجا a = 1 >0 پس معادله به ازای جمیع مقادیر X مثبت میشه.
    3)
    این تست به نظر من خیلی مشکل داره. اول حل رو ببینید:
    کد:
    اول اینکه تو اینجور سوالا باید یکجوری بدن که جواب m > 0 تو گزینه ها باشه نه اینطوری. این سوالو اگه کسی ببینه می تونه راحت بگه باید m > 0 باشه (ضریب x^2) و دلتا منفی باشه که ریشه نداشته باشه. تنها گزینه مثبت که فلان گزینه هست و هیچ کدوم از گزینه ها هم نیست که بگه چنین m ای وجود ندارد. پس میشه همون گزینه مثبت (حل تست ریاضی اونم تو 5 ثانیه !!!)
    به هر حال شاید من غلط حل کرده باشم. اساتید هم اگر نظر بدن ممنون میشم

سلام
    عکس هایی که آپلود کردین واسه من باز نمی شه و error 404 رومی ده طلفا یه جای دیگه آپلود کنید.
    در مورد توضیحات هم بگم چون خوده حل کردش رو ندیدم توضیحاتو نفهمیدم.اگه می شه کنار هر مرحله که حل می کنید بنویسید که چرا اینطوری شده.
    یه سایت واسه آپلود :
    کد:

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. بفرمایین:
    1:
    کد:
    2:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض اشکالات درسی و سوالات

سلام.
    عربی:
    1- صور جمالیه و ... اول کتاب گفته جزو صفحات اختیاری هستش...واسه کنکور یعنی حذفه یا نه؟
    دین و زندگی:
    1- این توحید افعالی (توحید در مالکیت) چیه؟مربوط به پیش دانشگاهیه؟ یعنی هر چیزی که یگانگی خدا در مالکیت جهان و پدیده هاشو برسونه دلالت بر توهین افعالی داره؟درسته؟ بعد:
    فقنا عذاب النار
    توهین افعالی داره؟!!! چرا؟!!! چون فقط خدا صاحب آتش هست و میتونه ما رو دور نگه داره؟! (فکر کنم تو همگامان بود)
    2- این تو همگامان بود.یکی تفسیر کنه:
    توحید در مالکیت(----> توحید افعالی ----> توحید نظری )
    3-" تسلیم بودن تمام عالم در مقابل خداوند و به صورت تکوینی" این "تکوینی" یعنی چی؟
    4- نام صاحب احادیث هم تو کنکور پرسش میشه؟اگه اشتباه نکنم اول کتاب سوم که گفته بود نباید بشه.
    ادبیات فارسی:
    ادبیات 2
    درس 3 : حمله ی حیدری
    1- بیت اول "دلیران میدان گشوده نظر ....... که بر کینه اول که بندد کمر" توی کلک اومده "نظر" و "کمر" مراعات؟!چرا؟!
    2- بیت یازدهم "فلک باخت از سهم آن جنگ رنگ ..........بود سهمگین جنگ شیر و پلنگ" توی کلک و dvd گزینه دو اومده "شیر" استعاره از امام علی (ع) و "پلنگ" استعاره از عمرو بن عبدود است اما دبیر سال دوممون به این موضوع اشاره نکرده و گفته کنایه داره... یعنی مقصود واقعا شیر و پلنگه...یعنی شاعر واقعا داره میگه این جنگ مثل جنگ شیر و پلنگ سهمگینه... و استعاره نیس یعنی. خب کی درست میگه؟!
    3- بیت بیست و چهارم " چو شیر خدا راند بر خصم،تیغ ......... به سرکوفت شیطان دو دست دریغ" توی کلک اومده "تیغ" به معنای شمشیر... به نظرتون مجاز از شمشیر نیست؟
    4- بیت بیست و پنجم " پرید از رخ کفر در هند رنگ ........... تپیدند بت خانه ها در فرنگ" توی کلک گفته "رخ"به معنی "چهره" اما دبیرمون گفته مجاز از چهره هستش.کدومشه؟!
    درس پنجم : کباب غاز
    5- در صفحه 35 آمده" در صرف کردن صیغه ی بلعت اهتمام تامی داشتند " توی کلک علاوه بر اینکه گفته ایهام تناسب داره گفته کنایه هستش از "چیزی را خلاف حق تصور کردن" .درسته؟یعنی چی؟چه ربطی داره؟!
    6- در صفحه 37 آخر پاراگراف دوم "گویی حنجره اش دو تنبوشه داشت یکی برای بلیعیدن لقمه و دیگری برای بیرون دادن حرف های قلنبه" ... توی کلک گفته لقمه و قلنبه سجع دارند؟!درسته؟! سجع متوازن هستش؟!چون بش نمیخوره سجع باشه

ببخشید سوالات زیاد شد.بعد سه هفته اندکی درس خوندن اینا جمع شده بود
    ممنون.

14. این کاربر از eshghe abi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •