این موردو خوب اومدی3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
این موردو خوب اومدی3-مسخره کردن تیم آلمان وبعد اسپانیا وبعد درفینال برزیل هرکی بکنه به قرآن گزارش تخلف میدم.
فکر کنم ایشون منظورشون اینه که دارن زحمتشونو میکشن تا تاپیک به انحراف نره و اینکه گزارش پستهای اسپم و خارج از بحث رو میدن خیلیم خوبه حالا چه فرقی داره بهشون بگیم مدیر که البته محترمانه ترم هست یا بگیم مسئول زحمتکش
بعدم انصافاً کسانی که تاپیکی رو شروع میکنن مشخص میکنن تو چه زمینه ای باید بحث کرد و از پست اول تاپیک یا همون شروع بحثه که رشته کلامو شروع میکنیم به هرحال باهم دوست باشیم فضای این تاپیک خیلی خوبه و بایدم اینطور باشه به عشق آرژانتینه همش![]()
دوستمون dizgah به نکته ی خوبی اشاره کرد.اگه علی جان تاپیک طرفدارای ارژانتین رو نمی زد,خیلیا بودن که این تاپیکو بزنن.
نمونش هم اینکه دوستانی مثل xerxes again و cheguevara و sakura بالای نصف پست های تاپیک رو زدن.
خودم هم چند مین بعد از زدن تاپیک تا حالا نزدیک 60 تا پست دادم و واقعا قفط از محیط دوستانه ی تاپیک تا حالا لذت بردم.اما نباید بعضی بحث ها جو رو خراب کنه.
------------------------------------------------------------------------------------------------
مثلا این پست رو بخون متوجه میشی دیدگاه دیگران نسبت به تاپیک رو:
------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چی می گفت این پاستوره؟!!
Last edited by salarhiv; 30-06-2010 at 21:22.
فقط عکسشو گرفتم دیگه بحثاشون که زبون اصلیه ما اسپانول بلد نیستیم![]()
بابا پس کجان بچه های ارژانتین؟؟!! خوابن همه؟؟!!
عیب نداره ,من جور بقیه رو میکشم!!!
امروز دوستای فعال اصلا نبودنا!!
نکنه خبری باشه اونوقت منو تو نشستیم اینجا؟
فیلمی فوتبالی چی tvپخش نمیکنه؟
نکنه امریکا حمله کرده وجنگ شده.بچه ها هم فرار کردن...![]()
نمی دونم احتمالا!!!
اخه اکثرا از صبح کم پیدان,نگو پس خبریه امروز! اقا ما هم بریم پس تا دیر نشده!!
به خودمون دلداری می دم!:نه بابا دارن انرژی جمع میکنن واسه روز بازی!!!
باز اون اسپمرای ظهر بودن یه صفایی میدادن به تاپیک!!!
نکنه فردا کنکوره؟![]()
اااااااااااااااااااا!!! اره منم احتمال میدم فردا کنکورباشه !!!!!! پس نگو چه سوت و کوره,می خوان 5 صبح پاشن!! با مداد تراشیده و پاککن تمییز!
اخی!! چه اسپرسی دارن!
ما که اردمون و بیختیم,الکمونم ابیختیم!!
ولی کنکوری نداشتیما! کسی چیزی نگفت!
خوشبختانه من کنکور ندارم فعلا با PES رفته بودم با آرژانتین آلمان رو خوردم
امید وارم همچین اتفاقی بیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)