ويرايش شد![]()
ويرايش شد![]()
بازم باشه دیگه چی ؟!
ببین تو چندتا پست خودتون چندتا توهین سربسته بهم حواله کردین من در عوض اومدم محبت بهتون کردم اون عکسه رم برداشتم حالا میگی مخالفت نکن باشه چشم اصلاً درود بر کره و ژاپن خوب شد ؟
ولی خداییش اون پستهارو اگر ویرایش نمیکردی میگذاشتی میدیدیم که خودتم کم حرف نزدی ضمناً من با همون شکلکای بیجای تو و گرافیکار ناراحت بودم که گذشتم از دئتاتون حالا خودتون اومدین ادامشم میخواهید بدید مشکل خودتونه
مشکلی نیست من هر پستی میزنم تو لازم نیست بیای بگی کل کل نکن من کل کلی ندارم بحثیم ندارم پستامم جای تو رو تنگ نمیکنه میکنه ؟
خوبه هی 27 سالگیمم به رخم میکشیو اینقدر بکن نکن میکنی !! عجب دوره ای شده والا
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
انگار بدجوری تنفر ازم دارید ...!
فقط خواستم به دوتاتون بگم خیلی بدبین هستید من همین پست رو عیناً توی یه فروم با کلی هوادار ژاپنی زدم ازم تشکر هم شده کسیم بهش برنخورده برید یه تجدیدنظری روی رفتاراتون بکنید که قضیه ای که تموم شده و من ازش گذشتمو توی دلتون گذاشتید ...
Last edited by dashmojtaba; 30-06-2010 at 02:31.
باشه
ميشه اون فروم با كلي هوادار ژاپني رو آدرسشو بزاري
بله حتماً
سایت خوبی هست بیشتر اونجا بحثای تحلیلی میکنیم با بچه هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس وبلاگ خودمه
چندروزه دارم روی جام جهانی نامم کار میکنم البته هنوز ناقصهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نمیدونم این چند روزه چرا انقدر جوش میارم
Last edited by teza; 30-06-2010 at 20:21.
آره درست مثل من شدی البته مثل یه هفته پیش من که از پرشین تولز بن شدم و دیگه عمراً برم با اون عوضیها همصحبت بشم
البته کاری که خواستمو باهاشون کردم
اما این روزا کاریو که میشه با خونسردی انجام داد چرا براش جوش بیاریم
و همچنان این بحث ادامه دارد.................
واقعا خيلي خوششون اومده بود از اون عكسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي اون تاپيكي كه شما آدرسشو گذاشتيد كه هيچكس در مورد اون عكس نظري نداده
كلا بعد از پست شما فقط يه پست هست
نه خیر این قصه سر دراز دارد
آخه عزیزم مورچه چیه که کفنش چی باشه
تاپیک بسته شد بعد بازی دیگه پست برا چی و چه جوری بدن ؟ ها ؟
ول کن دیگه بابا بیا پایین شما![]()
من ول كنم
اي بابا.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)