من از مدیافایر استفاده میکنم
اینی که گفتی یعنی چه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید اینم آموزش pdf:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این کتابه رو دان کردم ودقیقا مو به مو چند بار انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت.
چند تا سوال دارم:
1: اول کتاب گفتی فایل های زیپ ولی درواقع یه فایل زیپ بیشتر نبود که اونم mk4strip.zip بود.ایا فایل زیپ دیگه ای هم باید باشه یا اشتباهی گفتی ؟
2 :فایل begin رو که اجرا می کنم اتفاق خاثی نمی افته وفقط باید دو تا چیز رو ok کنم و رد میشه ، ایا باید همین جوری باشه.
3: شما در کتاب نگفتی که filesis.dat رو قبل از تغییر فرمت filesis.new به جای دیگه ای انتقال بدم و این در حالیه که اگه انتقال ندم نمیشه فایل جدیده رو تغییر فرمت داد.چون هم اسم میشند و ارور میده.
4:کلا از بابت مراحلی که میگی مطمئنی یا فک می کنی که باید این مراحل طی بشه؟
1: اون مشکل دستور زبانه. ادبیتم یه خورده ضعیفه. در واقع فقط همون فایل mk4strip.zip منظورم بود. واسه این گفتم فایل ها که منظورم کلا فایل های زیپ شده بود.نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: آره همین طوریه. بعدشم اتفاق میفته. قبل از اجرای این فایل فولدرهای raw , wav و view خالین. وقتی begin.dat رو اجرا میکنی افیل های filesys.dat زو دی کامپایل میکنه.
3: خوب دیگه اینکه گفتن نداشت. معلومه اگه تو رینیم دوتا فایل هم اسم باشن ارور میده.
4: مطمئن. ده هزار بار مطمئن.
شاید مشکل از ویندوزت باشه. ویندوزت چیه؟
بقیه هیچی بلد نیستن.
من وفتی فایل ها رو اجرا میکنم و تغییرات رو اجرا میکنم و میخوام سیو کنم نمیشه یعنی همه کار ها رو میکنم ولی وقتی میام تو بازی هیچ تغییری انجام نمیشه
همون طور که گفتم بعد انجام مراحل ادیت در نهایت یه فایل filesys.new دارید. اون فایل filesys.dat خود بازی رو ببر یه جای دیگه بعد filesys.new رو بکن filesys.dat. بعدم حله. اگه نشد حتما خودت مراحل رو اشتباه انجام دادی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)