تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 174 از 370 اولاول ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,731 به 1,740 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه شما اول یه سرچ تو اینترنت بزن بعد بیا بگو من ایراد میگرم .
    همه مدل ها مشکل دارند ولی باید اونی که از همه کمتر مشکل داره رو انتخاب کرد .
    من هم پولم رو از سر راه نیاوردم که همین جوری حرومش کنم بره .
    درسته که ایسوز کمتر از سونی ( البته فقط سری F وگرنه ایسوز ماله این حرف ها نیست که بخواد به سونی برسه ) مشکل داره ولی مثل این که سری G51 فقط مشکل بایوس داره و کلا به خاطر ناپایدار بودن بایوس گرافیک ناپایداری داره .
    من منظورم فقط JQ هست چون بقیشون بدرد نمی خوره و اصلا ارزش بحث کردن هم ندارند .
    مخصوصا اوپتیموس انویدیا که دیگه گندش رو در آورده رو بقیه مدل ها .
    و اگر که قصد من خرید بقیشون بود مگه دیونه هستم که یه نوت بوک با گرافیک ضعیف تر از سری F و سی پی یو i5 بخرم .
    اما درباره N61 البته JQ باید بگم که کاملا معلومه که واقعا شانسی هست .
    تاپیکی که خودتون ایجاد کردین رو بخونید واقعا معلومه که هر شرکت گارانتی یه مدل آورده و هر از چند مدت هم هر وقت دلش خواست میره سراغ یکی دیگه .
    پس معلوم نیست که کدوم یکی از N61JQ ها رو تحویل بدن .
    G51 که من سفارش دادم یه مدل مشخص هست ( G51JX-A1 ) و پولی هم براش ندادم و اگر که آوردن مدل مورد نظر من نبود میزنم زیرش و تحویل نمی گیرم .
    ولی امرتات گفت باید پول بریزی به حساب تا برات بفرستیم پس دیگه نمی تونستم بزنم زیرش .
    نمایندگی ساز گار هم گفت باید 200 تومان بیانه بدی .
    در ضمن به نظر من سری FW بهترین نوت بوکی که تا حالا تو رینج قیمت خودش تولید شده و واقعا عالیه .
    شما که خودتون هم FW داشتین باید بدونید که FW واقعا عالیه .
    موفق باشید .
    ببین اگه من تاپیک رو ایجاد کردم که کاملآ خوندم ولی شما ظاهرآ 10 پست در میان خوندی.N61JQ فقط با یه کانفیگ تو ایران هست.برای اطلاع شخص شما اینم کانفیگش:

CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
    RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
    Display LED 16" HD ColorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
    HDD 640GB.5400rpm
    Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
    ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    Multi-Touch Touchpad
    WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg
    Made In China

در مورد FW هم بگم که خیلی عالی بود ولی الان هیچ مدلش خوب نیست و قدیمی شده.همین لپتاپی که الان دارم همه مدلهای FW و 95 درصد مدلهای سری F رو درسته قورت میده.
    Last edited by Vaioman; 29-06-2010 at 13:37.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برادر تا حالا جعبه G51 رو دیدی ؟
    یه جعبه بزرگ هست که توش کیف و موس و جعبه نوت بوک هست .
    حالا اینا فقط خود نوت بوک رو سقارش دادند بدون کیف و موس .
    پس آکبند آکبند هست .
    دلیل نمیشه که همشون کیف و موس داشته باشند که .
    هر کس می تونه خودش تصمیم بگریه و کسی که بخواد بخره خودش عقلش میرسه که چی به سودش هست .
    نیازی نیست که به حرف های منم توجه کنه .
    بعدشم حقیقت تلخه .
    کلا N61 البته فقط سری JQ بهتر از سونی سری F هست از نظر کیفیت و.
    سونی به خاطر فروشش که داشت کم میشد یکم قیمت سری جدیدش رو کاهش داد به خاطر همین یکم کیفیت افت کرد .
    ایسوز هم یه شرکت نو پا در زمینه نوت بوک هست و به این زودی ها نمی یاد کار خودش رو خراب کنه .
    نیازی به مطلب قدیمی هم نیست چون من اصلا بر اساس این سایت تصمیم نمی گیرم که بخواد روم اثر بزاره .
    اینجا هر کی واسه خودش یه چیز می نویسه و بیشتر نظر ها تعصبی هست ( مثل نیمی از نظرات خود من ) .
    من بر اساس سایت های خارجی و چیزی بیش از 500 صفحه مطلب در انجمن های خارجی تصمیم میگرم و نه با 50 تا پست . .
    در N61JQ از دوم دل رم مختلف در مدل ها گوناگون و سفارش ها گوناگون استفاده شده .
    هارد هم تفاوت داره .
    و دوست خوبم جناب Vaioman هم این حرف رو تایید می کنند .
    فعلا مثل این که امرتات از همه بهتره و قطعات با کیفیت تری روی مدل های سفارشی داره ولی قیمت بیشتری هم داره .
    حیف که من به تهران دسترسی ندارم وگرنه حص=ضوری با هم حرف میزدیم . .
    موفق باشید .
    شما ظاهرآ N61jq رو با Pro64jq قاطی کردی.قبلآ هم گفتم تمامی N61jq ها با انواع گارانتیها عین هم هستند و تمامی Pro64 ها با انواع گارانتی ها هم عین هم و دقیقآ بزرگترین مشکل شما هم همین اینتر نت و سایتهای خارجی هست چون شما کاملآ نظرات افراد ناشناس از اون سر دنیا رو قبول میکنی اونم بدون مدرک و نظرات با مدرک ما ها رو نمیپزیری.در کل قبلآ هم گفتم شما کاملآ ازاد و مستقل هستی.

4. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببین اگه من تاپیک رو ایجاد کردم که کاملآ خوندم ولی شما ظاهرآ 10 پست در میان خوندی.N61JQ فقط با یه کانفیگ تو ایران هست.برای اطلاع شخص شما اینم کانفیگش:

CPU Intel Core i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz with 6mg Cache
    RAM 4GB DDR3 1333 MHz up to 8GB
    Display LED 16" HD ColorShine
    VGA ATI Mobility Radeon HD 5730 With 1G GDDR3 VRAM DX11 Support
    HDD 640GB.5400rpm
    Blu-ray Rom with DVD RW Super Multi Double Layer
    ALTEC Lansing Speaker With SRS Premium Sound
    USB 2.0×2 port
    USB 3.0×1 port
    E-SATA×1 port
    HDMI×1 port
    Web Camera 2.0 Mega Pixel
    Multi-Touch Touchpad
    WIN 7 Home Premium
    Battery 6 cell
    Weight 2.9 Kg
    Made In China

در مورد FW هم بگم که خیلی عالی بود ولی الان هیچ مدلش خوب نیست و قدیمی شده.همین لپتاپی که الان دارم همه مدلهای FW و 95 درصد مدلهای سری F رو درسته قورت میده.
    مگه من گفتم کانفیگ فرق می کنه .
    کانفیگ همه یکی هست ولی مارک قطعات داخلشون فرق می کنه عزیز .
    در ضمن بد نیست امضای دوستانی هم که این مدل رو دارند بخونید و بعد متوجه میشید که تا N61JQ یکی هست ولی پسوند های گوناگونی دارند .

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

شما ظاهرآ N61jq رو با Pro64jq قاطی کردی.قبلآ هم گفتم تمامی N61jq ها با انواع گارانتیها عین هم هستند و تمامی Pro64 ها با انواع گارانتی ها هم عین هم و دقیقآ بزرگترین مشکل شما هم همین اینتر نت و سایتهای خارجی هست چون شما کاملآ نظرات افراد ناشناس از اون سر دنیا رو قبول میکنی اونم بدون مدرک و نظرات با مدرک ما ها رو نمیپزیری.در کل قبلآ هم گفتم شما کاملآ ازاد و مستقل هستی.
    درباره بحث اول که تو پست قبل توضیح دادم .
    اما درباره بحث دوم باید بگم که حداقل 500 تا پست از 50 تا پست مطمئن تره .
    اونجا حداقل یکی راضی شد که یه عکس از صفحه نمایشش بزاره .
    ولی این جا چی ؟
    هرچی ما گفتیم یه عکس از صفحه نمایش بزارید هیچ کس نذاشت .
    حالا نمی دونم کیفیتش بد بوده یا حوصلشون نشده .
    بحث رو هم دیگه ادامه ندین .
    هر کسی خودش می تونه تصمیم بگیره و لازم هم نیست به این پست های چرت و پرتی که من تو این مدت دادم توجه کنه .
    در کل G51 با N61JQ اصلا قابل مقایسه نیست و تصمیم من هم G51 هست پس بهتره سر N61 بحث نکنیم .
    اگر که از پست های من ناراحت شدین من رو ببخشید .
    شرمنده .
    موفق باشید . .

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه من گفتم کانفیگ فرق می کنه .
    کانفیگ همه یکی هست ولی مارک قطعات داخلشون فرق می کنه عزیز .
    در ضمن بد نیست امضای دوستانی هم که این مدل رو دارند بخونید و بعد متوجه میشید که تا N61JQ یکی هست ولی پسوند های گوناگونی دارند .

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

درباره بحث اول که تو پست قبل توضیح دادم .
    اما درباره بحث دوم باید بگم که حداقل 500 تا پست از 50 تا پست مطمئن تره .
    اونجا حداقل یکی راضی شد که یه عکس از صفحه نمایشش بزاره .
    ولی این جا چی ؟
    هرچی ما گفتیم یه عکس از صفحه نمایش بزارید هیچ کس نذاشت .
    حالا نمی دونم کیفیتش بد بوده یا حوصلشون نشده .
    بحث رو هم دیگه ادامه ندین .
    هر کسی خودش می تونه تصمیم بگیره و لازم هم نیست به این پست های چرت و پرتی که من تو این مدت دادم توجه کنه .
    در کل G51 با N61JQ اصلا قابل مقایسه نیست و تصمیم من هم G51 هست پس بهتره سر N61 بحث نکنیم .
    اگر که از پست های من ناراحت شدین من رو ببخشید .
    شرمنده .
    موفق باشید . .
    قطعات داخلشون هم مارکش یکیه و پسوندهای گونااکون هم نداره.من قبلا هم گفتم که شما شخصآ تصمیم گیرنده ای و همه فقط قصد کمک دارند.در مورد عکس از صفحه نمایش هم قبلآ برات P.M دادم.در مورد G51 هم حق با شماست و از نظر من هم مدل واقعآ عالی و بی نقصیه.انشاال... که بگیرید و باهاش حال کنید.در ضمن دشمنت شرمنده.بحث فقط فنی بود و از نظر من بحث خوبی هم بوده.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان توروخدا کمک کنید خیلی گیج شدم نمیدونم چی بخرم؟اصلا وایو بخرم یانه؟ وایو لپ تاپی با کانفیگ بهتر از f115 زیر دو میلیون داره؟VAIO VPC F11 GGXB چطوره؟چه فرقی باf115 داره؟...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

كيست كه مرا ياري كند من ميخوام سوني بf115fx بخرم حالا سوالم اینه كه چطور لپ تاپيه و دي وي دي رايتر داره يا دي وي دي رم؟صفحه نمايشش لمسيه؟
    Last edited by ta2000; 30-06-2010 at 01:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كيست كه مرا ياري كند من ميخوام سوني بf115fx بخرم حالا سوالم اینه كه چطور لپ تاپيه و دي وي دي رايتر داره يا دي وي دي رم؟صفحه نمايشش لمسيه؟
    اینم از اون سوالها بوددوست عزیز صفحه نمایشش لمسی نیست و DVD RW هم داره به همراه Blu-Ray ROM.در ضمن جز بازی برای همه کارهای دیگه عالیه.
    Last edited by Vaioman; 30-06-2010 at 08:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها بیایدG51JX و G73JH با هم یه مقایسه ی درست وحسابی بکنیم . در ضمن من دیروز یه G73JH با بدنه ی الومینیوم دیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها بیایدG51JX و G73JH با هم یه مقایسه ی درست وحسابی بکنیم . در ضمن من دیروز یه G73JH با بدنه ی الومینیوم دیدم.
    دیگه مقایسه لازم نداره .
    به جز پردازش و وزن و صدای فن G73 درسته G51JX رو قورت میده . .
    در کل G73 برای بازی مناسب تره ول در عوض حدود 600 گرم سنگین تر هست و صدای فن هم تقریبا 1.5 برابر G51 هست چون دو تا فن داره .
    ولی در پردازش در کانفیگ های با رم و سی پی یو یکسان کاملا یکسان هستند .
    موفق باشید .

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

قطعات داخلشون هم مارکش یکیه و پسوندهای گونااکون هم نداره.من قبلا هم گفتم که شما شخصآ تصمیم گیرنده ای و همه فقط قصد کمک دارند.در مورد عکس از صفحه نمایش هم قبلآ برات P.M دادم.در مورد G51 هم حق با شماست و از نظر من هم مدل واقعآ عالی و بی نقصیه.انشاال... که بگیرید و باهاش حال کنید.در ضمن دشمنت شرمنده.بحث فقط فنی بود و از نظر من بحث خوبی هم بوده.
    در کل بازم شرمنده اگر که باعث ناراحتی شدم .
    به خاطر کمک ها هم ممنون .
    ولی من هنوز منتظر عکس صفحه نمایش هستم چون شاید تصمیم عوض بشه .
    موفق باشید .

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

دوستان توروخدا کمک کنید خیلی گیج شدم نمیدونم چی بخرم؟اصلا وایو بخرم یانه؟ وایو لپ تاپی با کانفیگ بهتر از f115 زیر دو میلیون داره؟VAIO VPC F11 GGXB چطوره؟چه فرقی باf115 داره؟...
    وایو که خوبه پس تصمیمتون رو عوض نکنید .
    از F115 قوی تر هم فقط در رم و سی پی یو هست که بیشتر از 6 گیگ رم کاربردی نداره غیر از این که بخواین مثلا 4 تا سیستم عامل همزمان اجرا کنید .
    در مدل ها EB و فکر کنم EB17 سی پی یو از سری F ضعیف تره ولی کارت گرافیکی در حد N61JQ داره ( 5650 ) .
    برای پردازش گزینه خوبی نیست ولی برای بازی مناسبه .
    موفق باشید .

13. 2 کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

f115 بالاخره برای بازی مناسبه یا نه؟مثلا soccer 10 رو چطوری اجرا میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •