سلام دوستان
كسي كرك يا سريال اين نرم افزار رو داره؟ 3D Home Architect Home Design Deluxe 6 .
خودم خيلي گشتم ولي با اين نام چيزي پيدا نكردم گفتم شايد شما راههاي ديگه ايي بدونيد كه من نمي دونم.ورژنC1.337C
سلام دوستان
كسي كرك يا سريال اين نرم افزار رو داره؟ 3D Home Architect Home Design Deluxe 6 .
خودم خيلي گشتم ولي با اين نام چيزي پيدا نكردم گفتم شايد شما راههاي ديگه ايي بدونيد كه من نمي دونم.ورژنC1.337C
3d Home Architect Landscape Design Deluxe v6.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3D Home Architect Landscape Design Deluxe v6.0
سلام عزيز ببين اين كارت رو حل ميكنه.
اينها هم هست . اما همه اينها و حتي چند كرك ديگه كه من پيدا كردم ولي اينجا لينك ندادم مثل هم هستند. اميدوارم كه كارت راه بيفته.
Broderbund 3d Home Architect Landscape Design Deluxe v6.0
roozedidar جان . اين كركي كه شما گذاشتي هم دقيقا هموني هست كه ناردين جان و من گذاشتيم.
----------------------
در ضمن لينكي كه ناردين جان گذاشتند درسته اما متاسفانه چند روزه كه اكثر كركهايي كه روي سايت freeserials هست دانلود نمي شه. نمي دونم مشكلش از چيه.
من شرمندم دوستان. تا اومدم جواب اين دوست عزيز رو بدم شما جواب ايشون رو داده بوديد. متاسفانه جواب هاي شما و ناردين جان رو نديده بودم...
خواهش مي كنم. شرمندگي نداره دوست عزيز. همين كه شما قصدتون كمك بوده خودش خيلي ارزش داره. ممنون.نوشته شده توسط Roozedidar
سلام به همگي مرسي از همتون ... همه اينها رو امتحان مي كنم اگر مشكلي داشتم مزاحمتون ميشم....
باز هم مرسي از لطفتون دوستان...
دوستان مي دونيد مشكل چيه؟ مشكل اينه كه
- نام اين نرم افزار از توي Help ش دقيقا اينه: 3D Home Architect Home Design Deluxe 6 و من كارهايي كه تو فايل txt كرك گفته شده بود انجام دادم نشد. ميخواين براتون فايل .exe بفرستم تا دقيقا ببينيد چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)