شاتل باید مثل پارس انلاین سرعتش رو حداقل روی 2مگ ببنده چون الان هم پارس انلاین روی 2مگ می بنده و صبانت روهم فکر کنم روی یک مگ می بنده و گرنه مشتریاش مثل برگهای پاییز ریزش خواهند کرد.چون برای اونها که سرعت فرقی نمی کنه
شاتل باید مثل پارس انلاین سرعتش رو حداقل روی 2مگ ببنده چون الان هم پارس انلاین روی 2مگ می بنده و صبانت روهم فکر کنم روی یک مگ می بنده و گرنه مشتریاش مثل برگهای پاییز ریزش خواهند کرد.چون برای اونها که سرعت فرقی نمی کنه
آقا چی میگی شما . اصلا حرف من 2 مگ نیست من 128 گرفتم روی 576 بسته شده بود تا 2 ماه اول شبی 1200 مگ میگرفت بعد خورد به 22 بهمن تا آخر اردیبهشت شبانه سرعتها کم میشد میرسید به زیر 12 حالا هم که رفتم اکو 512 گرفتم چند روز سرعت خوبه چند روز بده آخه این که نشد وضع طرف داره 3 ماهی 29500 میده هر شب 1200 مگ میگیره حالا شاید چند شب تو یک ماه سرعتش بیاد پایین ولی نه مثل شاتل که 2 روز خوب باشه 2 روز بد.
دوست عزیز شما اصلاً سراغ اینا نرو که هیچی بارشون نیست . من نه رشتم کامپیوتر هست و نه تخصصی بلد هستم ولی انقدر کار کردم که اینا تا یک حرفی میزنن با 100 تا دلیل و مدرک بهشون ثابت میکنم دروغ دارن میگن و یک جوری حرف خودشون رو عوض میکنن و میگن نا ما منظورمون فلان بود . یکبار تهران به من گفت مشکل شاتل هست . آنلاین به من گفتن مشکل از مخابرات هست . شیراز گفت مشکل از مخابرات هست . با دلیل و مدرک رفتم جلو و بعد از مدتی طرف دید نه کم نمیارم گفت آها نوشته مشکل از شاتل در مرکز مخابراتی . ما که کار خودمون رو میکنیم و حالشون رو میگیریم . موفق باشی
آقا این شونه ساز که هیچی سرش نمیشه اون از اینکه نمی خواد 20 % نرخ رو بیاره پایین این هم از اینکه سرویس 1 مگ رو داره میده 400000 تومان در حالی که پارس 2 مگ رو به این قیمت میده و هر دو از ایرانسل که 2 مگ رو میده 125000 تومان خیلی عقب هستند و فکر هم نکننم به این زودی ها قیمت رو انقدر بیارند پاین.
اگر سرعت رو ببرن بالا درسته مشکل حل نمیشه ولی باز بهتره از هیچیه.
من یک سوالی دارم :
این شرکت ها قانونا موظف هستن مثلا 128 رو با چه سرعت دانلودی بدن ؟
مگه نباید 128/8=16 باشه ؟
میتونه شاتل بگه من موظفم 16 بدم ، حالا روز رو بیشتر باز می ذارم ولی شب رو حداقل همون 16 می دم؟
سرویس 128 مخابرات الان چه جوری هست ؟اگه خود مخابرات سرعتش پایین تر از این ها باشه ممکنه به این
شرکت ها اعتراض کنه چرا سرعت بالاتری می دین ؟ یکبار یکی از این شرکتها sms داد واسه adsl زنگ که زدم
گفتم 128 سرعت دانلودش چقدر هست ؟ گفت 16 . گفتم برو بابا اکثر شرکت ها دارن با سرعت 60 می دن اونوقت
تو میگی 16.گفت کدوم شرکت ها . کارشون غیر قانونی هست .( هر شرکتی واسه خودش یک سازی میزنه )
Last edited by drim_w3; 29-06-2010 at 09:10.
سرشون که نمیشه هیچ . یک کاری هم که می خوان بکنن چند روز طولش میدن. من واسه وصل شدن اینترنتم
همش خودم رفتم دنبالش . چند بار رفتم مرکز ولیعصر بعد فهمیدم فیبرنوری دست این ها نیست رفتم واحد Accses
بالای دروازه قرآن بعد .....
حالا بازم خدا خیرت یده ، شکایت رو پیگیری کن.
خوب دیگه شرکت غلط میکنه واسه تبلیغ و منافع خودش سرعت رو تو روز میبره بالا . علاوه بر رعایت نکردن قانون داره با عوام فریبی مشتری جذب میکنه که این هم جرمش جداست. اگر قرار باشه شب سرعت بیاد پایین که طرف میره همون 128 مخابرات رو میگیره هم ارزونتره هم شب و روزش یکسانه. و دیگه اگر مشتری اشتباه کنه ترافیکش به هدر نمیره که کلی پول بده دوباره بخره. شما تا سر ساعت 7 با زیر 16 دانلود میکنی درست ساعت 7 سرعت میره رو 60 حالا اگر ساعت ویندوزت مشکل پیدا کنه باید کلی پول ترافیک بدی بلایی که سر من اومده .شاتل فقط به حال خودش لطف میکنه.
اي بابا
ميخوايد بگيد شاتل بده؟!
من همين ديروز شاتل گرفتم!
اين پورت كه ميگيد چيه؟
برا من كه شاتله با 50 دانلود ميكنه!حداقل 30اگر سرعت رو ببرن بالا درسته مشکل حل نمیشه ولی باز بهتره از هیچیه.
من یک سوالی دارم :
این شرکت ها قانونا موظف هستن مثلا 128 رو با چه سرعت دانلودی بدن ؟
مگه نباید 128/8=16 باشه ؟
میتونه شاتل بگه من موظفم 16 بدم ، حالا روز رو بیشتر باز می ذارم ولی شب رو حداقل همون 16 می دم؟
سرویس 128 مخابرات الان چه جوری هست ؟اگه خود مخابرات سرعتش پایین تر از این ها باشه ممکنه به این
شرکت ها اعتراض کنه چرا سرعت بالاتری می دین ؟ یکبار یکی از این شرکتها sms داد واسه adsl زنگ که زدم
گفتم 128 سرعت دانلودش چقدر هست ؟ گفت 16 . گفتم برو بابا اکثر شرکت ها دارن با سرعت 60 می دن اونوقت
تو میگی 16.گفت کدوم شرکت ها . کارشون غیر قانونی هست .( هر شرکتی واسه خودش یک سازی میزنه )
راست ميگيا.خوب دیگه شرکت غلط میکنه واسه تبلیغ و منافع خودش سرعت رو تو روز میبره بالا . علاوه بر رعایت نکردن قانون داره با عوام فریبی مشتری جذب میکنه که این هم جرمش جداست. اگر قرار باشه شب سرعت بیاد پایین که طرف میره همون 128 مخابرات رو میگیره هم ارزونتره هم شب و روزش یکسانه. و دیگه اگر مشتری اشتباه کنه ترافیکش به هدر نمیره که کلی پول بده دوباره بخره. شما تا سر ساعت 7 با زیر 16 دانلود میکنی درست ساعت 7 سرعت میره رو 60 حالا اگر ساعت ویندوزت مشکل پیدا کنه باید کلی پول ترافیک بدی بلایی که سر من اومده .شاتل فقط به حال خودش لطف میکنه.
البته من ديشب كه داشتم دان ميكردم سرعتو نديدم!اما فكر كنم بالا بود.
فقط مسخره ميخواستم يه قسمت اسپارتاكوس رو دان كنم . فقط يه پارتشو دان كرد . كه ايراد از من بود نه شاتل...
حالا چي كنيم ماه ديگه از شاتل نگيريم؟
ميدونيد من پارسال از البرزنت ميگرفتم
اون موقع با سرعت 20 هم به زور دانلود ميكرد!!برا همين ايندفعه كه شنيدم شاتل با 50 دان ميكنه رفتم ازش گرفتم.اما مثل اين كه الان فرق ميكنه
ميگما شاتل از شتل مياد؟چرا انقدر اسمش مسخرس؟
Last edited by caca_caca888; 29-06-2010 at 10:42.
البرزنت ددیگه کجاست؟
شاتل از شاشتل میاد ممکنه یکی 2 ماه اول رو بهت حال بدن ولی بعدا بدجوری حالت رو بگیرن.
شاشتلو صرف كن ببينم
شاشتل ، شاشتلا ، شاشتلو
البرزنتو ول كن...البرزنت ددیگه کجاست؟
شاتل از شاشتل میاد ممکنه یکی 2 ماه اول رو بهت حال بدن ولی بعدا بدجوری حالت رو بگیرن.
بگيد اگه ماه ديگه حال نميدن نگيرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)