ای بابا!
چه ربطی داره؟
خیلی از طرفدارای تیمای دیگه میان تو تاپیک آلمان خبر میذارن
ما هم اومدیم یه بار اینجا خبر بذاریم
حالا بد کاری کردیم عکس روزنامه های انگلیسی رو گذاشتیم اینجا؟
بد کاری کردیم اطلاع رسانی کردیم؟
یعنی این کار میره رو اعصاب شما!!؟
ای بابا!
چه ربطی داره؟
خیلی از طرفدارای تیمای دیگه میان تو تاپیک آلمان خبر میذارن
ما هم اومدیم یه بار اینجا خبر بذاریم
حالا بد کاری کردیم عکس روزنامه های انگلیسی رو گذاشتیم اینجا؟
بد کاری کردیم اطلاع رسانی کردیم؟
یعنی این کار میره رو اعصاب شما!!؟
Last edited by errmii; 28-06-2010 at 16:33.
آقای بردیا به نظرت پست آخر شما و جواب من کجا رفت؟؟؟ کیو این وسط ناراحت کرد؟؟؟
من منتظر جوابم.
توی پیغام خصوص یاومده پستت پاک شده . آخه چرا دلیلشو نمینویسین
Last edited by shayan3001; 28-06-2010 at 17:15.
اخه چرا این قدر به داور گیر میدید؟
![]()
والا من جواب شمارو ندیدم
الان که اومدم دیدم پاک شده
پخ کن یا ویتیتور مسیج بده برام جوابتو
پاک شدن پستا مشکوک بود
برای جوابم ولش کن . فوتبال ارزشش رو نداره![]()
سایت گل یه خبر جالب رو روی خروجی خود برده
خبرویژه:لاریوندا یک سابقه دار است!
در آن دیدار آدریانو ضربهای زد که پس از برخورد به تیر افقی، 58 سانتیمتر پشت خط فرود آمد و به روشنی مشخص بود که توپ گل شده، اما لاریوندا آن گل را هم نپذیرفت!
سایت گل - خورخه لاریوندا، داور بازی انگلیس و آلمان گل صحیح فرانک لمپارد را نپذیرفت. اما به نظر میرسد او کلا با ضرباتی که به تیر افقی برخورد میکنند و پشت خط دروازه فرود میآیند مشکل داشته باشد.
این داور اروگوئهای، شش سال پیش قضاوت دیدار دو تیم برزیل و کلمبیا در جریان رقابتهای مقدماتی جام جهانی را به عهده داشت. در آن دیدار آدریانو ضربهای زد که پس از برخورد به تیر افقی، 58 سانتیمتر پشت خط فرود آمد و به روشنی مشخص بود که توپ گل شده، اما لاریوندا آن گل را هم نپذیرفت!
لاریوندا 42 ساله از سال 1999 داوری بینالمللی شده. او در جام جهانی چهار سال قبل هم در مرحله نیمهنهایی قضاوت دیدار دو تیم فرانسه و پرتغال را به عهده داشت.
او یک بار در یک دیدار پنج پنالتی گرفت و یک بار دیگر هم شش بازیکن را اخراج کرد. لاریوندا در 140 دیدار بینالمللی 94 کارت قرمز داده و در این زمینه هیچ داوری به او نمیرسد.
این داور اروگوئهای باغ وحش دارد و سرگرمی مورد علاقهاش پرورش حیوانات است.
اینم لینک گل آدریانو که لاریوندا نپذیرفت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !
جداً از باخت انگلیس ناراحت شدم .
جدا از اون گلی که یه ادم کور هم میدیدش و کلا حق انگلیس باخت نبود .. ولی به نظرم انگلیس یه مشکل داره ! به نظرم بازیکنای انگلیس از کاپلو اون حرف شنوی که باید داشته باشنو ندارن ... دلیلش هم میتونه غرور باشه ...
انگلیس تیم خوبی بود کلا ، حیف !
دوستان سلام...
فوتبال همینه،یه بار پیروزهستی یه بارهم ......
موفق وپیروز باشید.
سلام ...
نمی دونم بعد از بازی بین دوستان چه صحبت هایی رد و بدل شده اما من فقط یه پیغام از آکواا داشتم !
باخت انگلیس با این شرایط خیلی ناراحت کننده نبود !
اون افتضاح داوری اگه اتفاق نیافته بود حتی اگه بعدشم آلمان برده بود واسه آلمانی ها هم برد شیرین تری بود تا اینطوری ! اگه اون گل گرفته شده بود نیمه ی دوم متفاوتی می دیدیم ، حداقلش انگلیس اینقدر بد بازی نمی کرد و مسلما با اون نتیجه نمی باخت . تیمی که اینطوری اسیر اشتباه فاحش داوری بشه ، تیمی که سه تا توپش به دیرک بخوره و اینگونه بازی کنه مسلما می بازه !!
آلمان انصافا بی نقص بازی کرد و در مقابل انگلیس اصلا خوب نبود ! این تیم لایق صعود به مراحل بالاتر نبود و باید یه فکر اساسی به حالش بشه ...
نتیجه 3-2 به نفع آلمان نتیجه ایده آل این بازی بود ... اگه خوش بین باشیم.
جدال آلمان و آرژانتین هم جدال زیباییه !
Last edited by Mohammad; 28-06-2010 at 21:22.
حالا بهتر شد .آلمان انصافا بی نقص بازی کرد و در مقابل ، انگلیس اصلا خوب نبود !
ولی من معتقدم این آلمان می تونه آژزانتین رو بزنه. آرژانتین تو دفاع و دروازه مشکل داره. تا حالا هم تحت فشار نبوده تا امتحان پس بده.
برای اینکه یه ربطیم به انگلیس داشته باشه من همین جا حمایت خودمو از کاپلو اعلام می کنم چون فکر می کنم می تونه همچنان مفید باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)