این جادوگرای آفریقایی خیلی حرف میزنن!
فردای بازی آرژانتین با یونان گفتن جادوگر بزرگشون گفته آرژانتین قهرمان جامه
یه کم بعدم که هلند صعود کرد جادوگراشون گفتن هلند قهرمانه
فکر کنم تا اخر بازیها یه سی چل تایی فقط قهرمان پیش بینی کنن![]()
این جادوگرای آفریقایی خیلی حرف میزنن!
فردای بازی آرژانتین با یونان گفتن جادوگر بزرگشون گفته آرژانتین قهرمان جامه
یه کم بعدم که هلند صعود کرد جادوگراشون گفتن هلند قهرمانه
فکر کنم تا اخر بازیها یه سی چل تایی فقط قهرمان پیش بینی کنن![]()
در كل آرزوي من يه نيمه نهاييه كه هر چهار تيمش غير اروپايي باشن
اخه مگه میشه جواب این اراجیف رو نداد!
اینا ترسیدن دارن جفنگ میگنوقتی هم جوابشونو میدی و کم میارن گیر میدن به اینکه تو تاپیک ما چیکار میکنی
ولی هر وقت دیدی دارن به عمو مارادونا بد و بیرا میگن بگو منم بیام با هم جوابشونو بدیم![]()
آلمان رو هم باخاک یکسان میکنیم .
ارتش امپراطوری کبیر آرژانتین![]()
آرژانتین کی امپراتوری بوده ما خبر نداشتیم؟
تا جایی هم که یادمه آزتک و اینکا هم بیشتر توی مکزیک و اونطرفا بودن
جداً یا این طرفدارهای آلمان خیلی کم سنو سالن یا خیلی خوش خیالن !
چون با اون نامردی که تو جام 90 شد و حق مسلم مارادونا رو ندادن عمراً این بازی ازشون بگذریم و شکست تحقیرآمیزی بهشون ندیم ما یاغی هستیم ما انقلابی هستیم ما مارادونایی هستیم !!
هیچوقت یادم نمیره اون دوران که تصاویر گریه مارادونا رو زده بودن و حق خورده شده رو همه جا تو فریاد میزدن اون جام حق آلمان نبود و از گلوشون پایین نخواهد رفت با اون پنالتی بیخودی که داور مافیایی براشون گرفت ...
از اون موقع بود که من شیفته مارادونا شدم و منتظر موندم یه روزی انتقامشو از فوتبال بگیره و کی بهتر از حالا که هم مربی تیم ملیشون شده هم مقابل همون نامردای سال 90 افتاده آلمانو میبریم و مشت محکمی به دهن بکن باوئر مفت خور میزنیم
خواهید دید
اگر از روی جنازه من رد بشن این آلمانیای ربات سنگدل دوست نداشتنی که بخوان از این بازی رد بشن
امسال یه انتقام جانانه ازشون میگیریم
مطمئنم باشید آرژانتینی ها به خون اینا تشنه هستن حتی اگر بهترین فوتبال آلمان هم جلوشون بایسته یه جوری احساسی این بازی آرژانتین میبره این جور بازیها احساس خیلی برتر از سایر مسائله بازی ایران با آمریکا تو جام 98 رو به یاد بیارید اینم شبیه اون میشه
تنها جمله ای که به آلمان در قبال بازی با آرژانتین میتونم بگم اینه :
ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست
عرض خود میبری و زحمت ما میداری
تو به تقصیر خود افتادی از این در محروم
از که مینالی و فریاد چرا میداری
عزیزجان الان آمریکای جنوبی و اتحادی که داره همش به رهبری همین آرژانتینی ها و چه گواراست مکزیک که اصلاً ربطی به آمریکای جنوبی نداره !
من که دلم روشنه که ارژآنتین میبره.
ذره ای شک ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)