تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 146 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    نایت اسکای همون سلسترونه.
    من 15 در 70 و 20 در 80 رو تست همزمان کردم. 25 در 100 صاایران رو ندیدم از نزدیک.
    دو دوربین تست شده صاایران شدیدا دچار خطای اعوجاج ه. این خطا نشانه تراش ضعیت لنز ها است. ( لنز های ارزان قیمت)
    با این دوربین شما انحنای جهان رو به خوبی میبینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این خطا رو به هیچ وجه توی مارک سلسترون یا نایت اسکای نمیبینید.
    تاجایی که یادمه میدان دید صاایران ها کمتر از نایت اسکای بود.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

نایت اسکای همون سلسترونه.
    مطمئنید؟!؟ یعنی کمپانی سلسترون و نایت اسکای یکی هستند؟ پس چرا دو تا اسم برا خودش گذاشته؟

در ضمن من این دوربین 20x50 سلسترون رو هم دارم :
    کد:
    مشکل اینه که هنوز نمی تونم دو تا تصویری که از 2 تا چشمی دریافت میکنم با هم هماهنگ و منطبق کنم تا تصویر اینجوری به دست بیاد: همش تصویرهای در هم و برهم دو تا چشمی رو اینجوری میبینم :
    آیا روش و قلق خاصی داره؟

یه سوال دیگه هم داشتم :
    فیلتر های polarization و oxygen دقیقا به چه دردی میخورن و چه تاثیری دارن؟
    آیا فیلترهای کاهش آلودگی نوری اونقدر تاثیر دارن که از وسط شهر کاری کنن که ما آسمون رو مثل بیرون از شهر ببینیم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مطمئنید؟!؟ یعنی کمپانی سلسترون و نایت اسکای یکی هستند؟ پس چرا دو تا اسم برا خودش گذاشته؟

در ضمن من این دوربین 20x50 سلسترون رو هم دارم :
    کد:
    مشکل اینه که هنوز نمی تونم دو تا تصویری که از 2 تا چشمی دریافت میکنم با هم هماهنگ و منطبق کنم تا تصویر اینجوری به دست بیاد: همش تصویرهای در هم و برهم دو تا چشمی رو اینجوری میبینم :
    آیا روش و قلق خاصی داره؟

یه سوال دیگه هم داشتم :
    فیلتر های polarization و oxygen دقیقا به چه دردی میخورن و چه تاثیری دارن؟
    آیا فیلترهای کاهش آلودگی نوری اونقدر تاثیر دارن که از وسط شهر کاری کنن که ما آسمون رو مثل بیرون از شهر ببینیم؟

سلام
    کمپانی سلسترون چین به مشتری های عمده اش اجازه میده هر مارکی رو دوست دارن روی دوربین هاش تحویل بگیرن. نایت اسکای اسم انگلیسیه موسسه آسمان شب که توی ایران فعالیت میکنه.

دوربین شما دچار دو بینی شده. ( تقریبا همه دو چشمی ها بدلیل ضربه یا فشار یا حتی غلط در دست گرفتن ( دوربیت رو از یک لوله نگه داشتن) از هم خطی خارج میشن. دوربینتون باید سرویس بشه.

فی لتر پولاریزه برای ماه استفاده میشه. ترکیبیه از دو تا صفحه که رو هم میچرخن. و قطبیده گی هر صفحه با اون یکی فرق داره. جهت های مختلفی که با هم داشته باشن مقدار نور خروجی متفاوتی میده. قابل تنظیم برای ماه در اهلله های مختلف.

فیل تر آلودگی نوری در شرایطی که آلودگی خیلی شدید نباشه (شهر های متوسط) 20 - 30 درصد تاثیر مثبت داره در دید.
    شهر های بزرگ تاثیرش کمتر میشه. مشکل آلودگی نوری رو کم میکنن اما حل نمیکنن.

اکسیژن تری سحابی های سیاراه ای و نشری رو بارز تر نمایش میده.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

البته من از این دوربین 2 تا دارم که اون یکیش هم دقیقا همینجوریه. نمیدونم شاید من بلد نیستم

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام بابك جان ...

براي عكاسي a focal چند نوع اداپتور داريم؟ ...

قطر لنز دوربين ديجيتال براي اداپتورها مهمه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من مطمئن نیستم منظور سوال رو درست فهمیده باشم

من این دو نوع رو دیدم توی فروشگاه های ایران.

اصلا کاری به لنز دوربین ندارن. یه جوری میشه گفت دوربین رو جلوی چشمی نگه میدارن.
    برای افزایش کیفیت بهتره با یه پارچه تیره از ورود نور محیط به لنز جلوگیری کرد.
    Last edited by Babak; 30-06-2010 at 11:12.

7. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام خدمت كاربران فعال مخصوصا آقا بابك،
    خيلي وقت هست كه اين تاپيك رو دنبال مي كنم، قصد خريد تلسكوپ با يكي از دوستان دارم خودم هم تحقيق كردم و به جند نتيجه رسيدم مي خواستم نظر شما رو هم بدونم.
    بودجه ما حداكثر بين 1000 تا 1200 هزار تومان هست. اولين گزينه من دابسوني 10 اينج با موتور ردياب از SkyWatcher بود ( ظاهرا Orion هم سري Xtg رو اين ماه وارد بازار مي كنه) ولي با توجه به اينكه بنده دستي در هنر عكاسي هم دارم و مي ترسم كمي بعد از خريد وسوسه عكاسي نجومي هم به سرم بزنه ( مخصوصا اعماق آسمان) (هرچند ميشه با Stack كردن عكسها هم با دابسوني عكاسي كرد(يا با وبكم) كه محدود تر هست) به همين علت گزينه دوم پيدا شد كه توي همين سايتهاي ايراني بود نيوتوني 8 اينچي با مقر EQ5 به قيمت 1030000 تومان، خوب حالا 8 اينچي نيوتوني به صورت آماده يا دابسوني با قابليت Tracking كه گردش اجرام رو خنثي نمي كنه يا مقر EQ5 به قيمت 540 + لوله نيوتوني جديدترSkyWatcher (سري الماس سياه) 380 هزار تومان + (هزينه هايي كه نمي دونم) ؟؟
    پيشاپيش ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان جواب ما رو هم بديد.!

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من یه بار نوشتم پرید.
    راستش دو خط اخر نوشته شما کمی برای من گنگه.

یه نکته اینکه موتور ردیاب دابسونی ها ضعیفه. روشون جدی حساب نکنید. کار راه اندازن ففط.
    لوله نیوتونی های جدید عموما الماسه سیاهه. حتما الماس بگبربد. چون فوکوسر های خیلی بهتری دارن.
    eq5 عالیه برای عکاسی. البته بیتر از 8 اینچ رو مشکل داره.

ترکیب دابسونی با پایه eq5 گزینه نباید زیاد فرقی داشته باشه با تلسکوپ آماده. فاصله کانونیشون با هم اختلاف جزیی داره. اگه هدفتون عکاسی از اعماق اسمانه تلسکوپ اماده مناسب تره. اگه اشتباه نکنم تلسکوپ ترکیبی گرون تر میوفته.

و اینکه پایه eq5 رو میتونید بعدا گوتو کنید. ( کیت گوتو حدود 400 - 500 هزار تومن قیمت داره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ممنون بابك جان،
    راستش تو اين چند روز كمي تحقيق كردم، هدف اصلي قراره كه رصد باشه بعد شركت در مسابقات و ماراتن ها و بعدش عكاسي بودجه من از چيزي كه نوشتم بيشتر نميشه الان بحث اصلي اينه كه 8 اينچ بهتره يا 10 اينچ يعني چقدر تفاوت دارند؟ من حاضرم بعد از يكي دو سال يه پايه خيلي خوب براي دابسوني بگيرم ولي الان نميشه يعني حاضرم عكاسي رو تا اون موقع عقب بندازم، حالا با اين اوصاف دابسوني موتور دار ( با موتور كار راه انداز) يا اين نيوتوني:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •