اسپانیا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه!
برو بچ اندلس...
توروخدا دعا کنین برام...
پنج شنبه کنکوررررر دارم....
ممنون/![]()
اسپانیا راحت میبره.شک نکنید.به نظر من اسپانیا یه پای نیمه نهاییه.بچه ها اسپانیا_آرژانتین تو نیمه نهایی دیدنی میشه![]()
من هم طرفدار اسپانيام ولي اسپانيا از تيم هاي كوچيك گل خورد . اول مطمئن بودم قهرمانه ولي الان يكم با وجود آرژانتين به قهرمانيش شك مي كنم
همین آرژانتین توی بازی اول فقط یه گل زد.........نمیدونم هم با کی بود ولی تیمش از مکزیک ضعیف تر بود........
بعدشم اسپانیا خیلی خوب حمله میکنه......فقط باید تمرکز کنن توی تموم کردن.........
پرتغال رو که راحت می بریم
به نظرتون به آلمان میخوریم یا آرژانتین؟؟
با هرکدومشون بخوریم بازی سختی داریم
آرژانتین...
امیدوارم پرتغال رو نه فقط ببریم، که پر گل ببریم، تا روحیه بشه، بازی بعدی زیاد مهم نیست، گرچه اگه ژاپن بیاد بالا خاطره ی تلخ 2002 و بازی مقابل کره جنوبی، فکر همه رو ناراحت می کنه!
می مونه بازی با آرژانتین! آلمان که 100% از آرژانتین می بازه، ولی بازی اسپانیا و آرژانتین مخصوصا با حضور مسی و هیگواین، جدای از نتیجه یک بازی تاریخی میشه، فکر کنید هیگواین به کاسیاس گل بزنه!چی بشه!
به بازی پرتغال که خیلی خوشبینم، اگه اتفاقات سوییس تکرار نشه، بدون شک بردیم، بازی بعدیش که اصلا مهم نیست! ولی بازی آرژانتین رو باید صبر کرد و نتایج هر دو تیم رو دید.
از اون طرف هم هلند و برزیل یکیشون بالا می آید و چه خواهد شد!![]()
من که از الان خودمو واسه بازی فینال با برزیل اماده کردم .
پرتغال و ژاپن و آرژانتین و آلمان در مقابل اسپانیا چیزی نیستن که .![]()
بزارید ببینیم به نیمه نهایی میرسید بعد به شماهم فکر میکنیم
بازیتون با پاراگوئه خیلی سختتر از بازی با پرتغال هست چون اونا میان و بازی رو میبندن و به سبک سوییس بازی میکنن
البته اگه ژاپن از پاراگوئه بخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)